Razlog za konec
Posted 09 May 2007 - 10:45 AM
Posted 09 May 2007 - 10:55 AM
Samo upam, da bom imela pogum, da končam, ker me je strah kaj bo potem. Mi je govoril, da se bo ubil itd. če bo kdaj konec.
Itak še imava oba celo žiljenje pred sabo, ker sma stara 15 & 14. Nima smisla
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 May 2007 - 11:05 AM
Posted 09 May 2007 - 11:07 AM
Mah, vsi smo dali te faze skos... bolj ali manj. :-)
Dramatiziranje, potenciranje in govorjenje stvari, katerih nismo razumeli v vsej njihovi veličini. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 May 2007 - 11:14 AM
Poročam potem, kako je odreagiral.
Posted 09 May 2007 - 11:25 AM
Posted 09 May 2007 - 11:27 AM
Posted 09 May 2007 - 02:25 PM
Posted 09 May 2007 - 04:21 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 May 2007 - 06:41 PM
Mislim pa da je ok, da so jo dečve malo na smeh spravile.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 May 2007 - 08:34 PM
fala za razumevanje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 May 2007 - 01:58 PM
Posted 10 May 2007 - 03:26 PM
Posted 10 May 2007 - 07:35 PM
ko sem se zaljubila v nekoga drugega in moj takratni dečko ni bil pripravljen furat odprtega razmerja
Špela, upam, da te prav razumem. Danes sem brala v Oni (torek, 8. maj) en ful fajn članek TRIJE SO NAJBOLJŠI PAR. In sem se nekako našla. Odkar prijateljujem (pa da ne bo pomote, ne dajem se dol) z neko osebo, se mi zdi, da je tudi najin odnos s fantom boljši. Enostavno se spet počutim zanimivo, lepo, večkrat se zalotim, da eno uro razmišljam, kaj bom oblekla, ko se bom dobila z njim. Mislim, da žarim.
Pa tale oseba vsekakor ne bo razlog za končanje razmerja z mojim fantom. Za sedaj celo pomaga pri ohranjanju razmerja. Kakšen je pa položaj te osebe, je pa za kam drugam napisat.
Posted 10 May 2007 - 07:41 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 May 2007 - 07:55 PM
Cvetka*
A ti si tista! Nekje na forumu sem videla naslov oz. temo članka.
Glede s položajem druge osebe: ali je on pripravljen biti ... mašilo ali je pripravljen bit samo tesen prijatelj, druga violina (kot bi rekla Žana
Posted 10 May 2007 - 07:59 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 11 May 2007 - 08:47 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 May 2007 - 01:08 PM
Aja, zanimivo mi je to, da ko sva bila kdaj skupaj na obisku pri temu prijatelju, sva si vedno s prijateljem dala poljub v pozdrav. Odkar se samostojno druživa, se to še ni zgodilo. Sorry za ot.
Špela, všeč si mi.
Posted 11 May 2007 - 04:10 PM
Špela, všeč si mi.
mogoče bi se midve morali dobit za kako kavo ....
p.s.: jaz tudi pogrešam poljube v pozdrav.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users