Jump to content

Photo

Razlog za konec

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#21 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 May 2007 - 10:45 AM

Jaz pa bom jutri mojemu pobu dala konec. Skupaj sva bila od februarja, s tem da me je vmes 1x prevaral pa sem mu oprostila (Butl jaz rolleyes.gif ) Končala bom, ker nisem več zaljubljena, ni mi do resnih zvez, zdi se mi, kot da je obseden z mano. Vse mi je že hudo kaj delam z njim. Ven mi je težko it, ko mi hoče dat lupčeka se mu umaknem. Brez veze vstrajat. Samo upam, da bom imela pogum, da končam, ker me je strah kaj bo potem. Mi je govoril, da se bo ubil itd. če bo kdaj konec. Pa nebom bit z njim do konca življenja. Itak še imava oba celo žiljenje pred sabo, ker sma stara 15 & 14. Nima smisla več. verymad.gif rolleyes.gif
  • 0

#22 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 09 May 2007 - 10:55 AM

QUOTE(laLa° @ 9. 5. 2007 - 11:45) View Post

Samo upam, da bom imela pogum, da končam, ker me je strah kaj bo potem. Mi je govoril, da se bo ubil itd. če bo kdaj konec.

Itak še imava oba celo žiljenje pred sabo, ker sma stara 15 & 14. Nima smisla

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ampak tele reakcije pri 15-ih so mi fenomenalne .. skupaj sta (če sem prav izračunala) max 4 mesece in on se bo ubil, če ga boš pustla - ej hvala, full si mi polepšala dan cool.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#23 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 May 2007 - 11:05 AM

Meni tudi! laugh.gif Pa še to: prevaral jo je, pa brez nje ne more in se bo ubil! Jao, najstniki, posrečena bitja. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#24 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2007 - 11:07 AM

Mah, vsi smo dali te faze skos... bolj ali manj. :-)
Dramatiziranje, potenciranje in govorjenje stvari, katerih nismo razumeli v vsej njihovi veličini. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#25 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 May 2007 - 11:14 AM

Ja meni je to tudi totalno glupo. biggrin.gif Da nebom, ki z njim za vedno. Hahaha biggrin.gif

Poročam potem, kako je odreagiral. smile.gif Da se bote lahko še malo smejale. tongue.gif

• 0

#26 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 May 2007 - 11:25 AM

Komaj čakam! Bodi nežna. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#27 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 May 2007 - 11:27 AM

Hehe se bom potrudla. biggrin.gif Hočem pa to naredit v živo (ne prek msn ali pa telefona) ker hočem videt odziv. biggrin.gif butl.gif
  • 0

#28 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 May 2007 - 02:25 PM

Sam ti po eni strani kao sočutno praviš. da te je strah dat konc, ker pravi, da so bo ubil (vrjem, ne bo se, najverjetneje bo že drug tedn šetal z eno drugo pod roko), po drugi strani pa se naslajaš nad tem, da boš vidla njegov obraz kako bo odreagiral. Jaz sem pomislila, da mu hočeš povedat v živo, ker si to zasluži in ne zato, da si nafilaš ego. Eh, brezveze.
  • 0

#29 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 May 2007 - 04:21 PM

Malo so pripomogle tudi opazke soforuašic, pomoje.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#30 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 May 2007 - 06:41 PM

Pomoje je pač mislila da ji bo lahko bedno potem, ker itak nikoli ne veš kako se bo nekdo odzval na končanje razmerja, ali pa kake lahko začne delat po tem, sploh pa če ta nekdo že zdaj take kvasi.
Mislim pa da je ok, da so jo dečve malo na smeh spravile.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#31 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 May 2007 - 08:34 PM

vidim, da nekaterim pri razumevanju odprtega razmerja manjka kolora, zato se v podrobnosti ne bom spuščala - ni ne prabi čas ne prava tema, ker nočem spet lajnat, da odprto razmerje ni to, da
Odprta veza - da partner ve, da se daješ dol z drugimi

fala za razumevanje. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#32 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 May 2007 - 01:58 PM

evo sem končala danes. smile.gif Sem mu pač povedla, da nemorem več itd. pa je lepo prenesel. Je pač rekel, da me ima še vedno rad & da je še vedno zaljubljen, jaz pa naj naredim kaj hočem.
  • 0

#33 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 10 May 2007 - 03:26 PM

Me veseli, da ni bilo prevelikih dramskih zapletov. wink.gif
  • 0

#34 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 10 May 2007 - 07:35 PM

QUOTE(Špela @ 8. 5. 2007 - 22:04) View Post

ko sem se zaljubila v nekoga drugega in moj takratni dečko ni bil pripravljen furat odprtega razmerja

Špela, upam, da te prav razumem. Danes sem brala v Oni (torek, 8. maj) en ful fajn članek TRIJE SO NAJBOLJŠI PAR. In sem se nekako našla. Odkar prijateljujem (pa da ne bo pomote, ne dajem se dol) z neko osebo, se mi zdi, da je tudi najin odnos s fantom boljši. Enostavno se spet počutim zanimivo, lepo, večkrat se zalotim, da eno uro razmišljam, kaj bom oblekla, ko se bom dobila z njim. Mislim, da žarim.

Pa tale oseba vsekakor ne bo razlog za končanje razmerja z mojim fantom. Za sedaj celo pomaga pri ohranjanju razmerja. Kakšen je pa položaj te osebe, je pa za kam drugam napisat.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#35 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 May 2007 - 07:41 PM

Lučka, hello! Jst sm na enakem, sj sm pisala. tud tt članek omenla. smile.gif Kaj to misliš s položajem?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#36 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 10 May 2007 - 07:55 PM

Cvetka*
A ti si tista! Nekje na forumu sem videla naslov oz. temo članka.
Glede s položajem druge osebe: ali je on pripravljen biti ... mašilo ali je pripravljen bit samo tesen prijatelj, druga violina (kot bi rekla Žana biggrin.gif ). Za koliko časa? Kako bo odreagiral, ko bo hotel še kaj več? Ja, uživati je treba, dokler traja , a potem se pa na cesti obračat stran, ko me vidi? Čist vseeno, koliko je tip star.Mislim, da mu bom v soboto pač povedala, čeprav najverjetneje ve. In mogoče več ne bo prijetnih SMS-ov, dolgih telefonskih pogovorov. kaj čem.

• 0

#37 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 10 May 2007 - 07:59 PM

Regratova, dj.gif sorcerer.gif wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#38 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 May 2007 - 08:47 AM

lučka kaj tvoj fant ve za tega drugega?

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#39 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 May 2007 - 01:08 PM

sade, v bistvu je njegov prijatelj. In ve, da ko njega ni bilo, sva se dobila. Ker mi je pri računalniku nekaj pomagal. Pa malo priredim resnico. Npr. nisva se dobila na kavi, ampak sva se slučajno na ulici srečala in šla na kavo.
Aja, zanimivo mi je to, da ko sva bila kdaj skupaj na obisku pri temu prijatelju, sva si vedno s prijateljem dala poljub v pozdrav. Odkar se samostojno druživa, se to še ni zgodilo. Sorry za ot.
Špela, všeč si mi.

• 0

#40 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 11 May 2007 - 04:10 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 11. 5. 2007 - 14:08) View Post

Špela, všeč si mi.

mogoče bi se midve morali dobit za kako kavo .... smile.gif

p.s.: jaz tudi pogrešam poljube v pozdrav. smile.gif bom spet začela to prakticirat ...

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users