Vaše dosedanje izbire
Posted 04 May 2007 - 06:11 PM
Posted 08 May 2007 - 02:37 PM
- prijazen, a ne mevža
- brez predsodkov do drugačnih
- avtoritativen ko je treba
- dober prijatelj in še boljši ljubimec
- ve kaj hoče od sebe in svojega življenja
- lahko se pogovarjam z njim in sem ob njem sproščena
- ve kdaj se hočem smejat in kdaj zjokat
- rekreativni športnik
- ni odvisen od alkohola, cigaret, drog
- raje gre z mano na sprehod kot pred televizijo s pirom v roki
- samostojen; ne zanaša se na ljubeče starše ali bogate strice
- vsaj 175cm v višino
Posted 09 May 2007 - 10:30 AM

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 May 2007 - 02:19 PM

Ja pa temni so mi bili zmeraj všeč, nikoli blond, malo zaraščeni.
Posted 09 May 2007 - 06:52 PM

Glede notranjosti sem pa še malo razdvojena; všeč so mi umirjeni karakterji, nasprotno pa tudi tisti odbiti/veseljaki. Verjetno iščem kompromis med tema dvema "skrajnostima"; mirni bi me eventualno pričeli dušiti, ker sem že sama bojda na momente freak (sicer se sama sebi zdim precej prdvidljiva, a so mi zaenkrat še vsi iz okolice ugovarjali

Nekako iščem prej nekoga, ki mi je vsaj malček podoben, bi se lahko na vsaj nekaterih področjih dopolnjevala, kot pa popolno nasprotje.
Aja, romantike in romantikov ne maram.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 May 2007 - 07:12 PM
Posted 09 May 2007 - 07:23 PM
Posted 09 May 2007 - 07:46 PM
Torej moji so bili višji in zanimivi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 May 2007 - 08:37 PM
Crna si me spomnla, men so tut fuuuul pomembne roke-dlani-prsti!!! Pa zobki tudi.
jaz pa morem povedat, da moj zagotovo zmaga na tem področju...njegovi nohti bi lahko konkurirali marsikateri punci

Posted 09 May 2007 - 09:12 PM
zobe si pa prav obsesivno umiva vsakih 5 min
Lepo da si tako pridno umiva zobke- ga je mami dobr vzgojila, sam opozor ga, da ne sme pretiravat, ker se lahko zastrupi s fluoridi (dobiš bele fleke na zobeh). Ta zastrupitev še zdaleč ni redka!!! Teta Ananas

Posted 10 May 2007 - 07:21 AM
ker se lahko zastrupi s fluoridi (dobiš bele fleke na zobeh). Ta zastrupitev še zdaleč ni redka!!!
zato se pa da dobit zobne paste brez fluorida

se tudi jaz pardoniram za OT
Posted 10 May 2007 - 08:23 AM
Ker sam nisem visokorastel, sicer ne bi imel punce recimo 1,85m a sem imel že dve z 1,80m (jaz sem 1,75m), pa mene ni nič motilo. Je pa res, da ene punce hočejo fanta ful višjega od sebe, kar mene avtomatično izloči. S tem se ne obremenjujem. Plenty of fish in the sea. Nohti - jep, zelo pomembna zadeva, tako na rokah kot na nogah. Morajo biti urejeni in zdravi. Pod urejeni ne mislim niti nalakirani še manj pa kaka francoska zadeva ali-kako-se-že-reče. Mislim ne predolgi, ne skrajnje kratki, da si ne grize, lepo urejena kožica okoli nohtov, postriženi v pravilno obliko, ...
EDITirano, da je bolj razumljivo.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 10 May 2007 - 08:26 AM
zdravi in moji.
Ko da si star 70.

Pod urejeni ne mislim niti nalakirani še manj pa kaka francoska zadeva ali-kako-se-že-reče. Mislim lepo postriženi, ne predolgi, da si ne grize, lepo urejena kožica okoli nohtov, pravilna oblika, ...
Tole pa ne vem če spada pod urejenost, namreč oblika je takšna, kot jo je dala mati narava in lahko je pri nekaterih tudi malce nepravilna, ane.
Posted 10 May 2007 - 08:52 AM
Sem že popravil, tudi tisto o nohtih.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 10 May 2007 - 10:14 AM
Posted 10 May 2007 - 04:32 PM
zato se pa da dobit zobne paste brez fluorida

se tudi jaz pardoniram za OT
Ha, vedla sm da bo takšen komentar padel. Fluoridi so zelo pomembni za sestavo zoba, ker se direktno vežejo na zobno sklenino in ga zato dodajajo zobnim pastam

Uf se delam pametno.

Posted 10 May 2007 - 05:44 PM
No,jaz mam pa in umetne zobe in nohte grizem.
Prvo...Me je narava prikrajšala za dvojke zgoraj.
Drugo pa izvajam že 17 let, z občasnimi prekinitvami,ampak zdaj imam umetne katerih se pa vsaj ne lotim.
jah, je*i ga, pač nimaš šans pri Hsulu, a ne. plenty of flesh in the sea.

moje izbire so bile v danem trenutku najboljše. priznam pa, da sem iskala določen model moškega (mentor/father figure varianta, starejši od mene, realen, pa še vedno dovolj blizu, da sva si bila odlična ljubimca in zaveznika), ker sem z njim izkusila najboljše razmerje - ampak se nekak ni izšlo, zato sem prekinla z iskanjem, ker me je prešinilo, da je vsaka izkušnja edinstvena.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 May 2007 - 07:25 PM
moje izbire so bile v danem trenutku najboljše.
...ki pa so se do sedanjega fanta vedno izkazale za zgrešene.
1. bil je simpatičen, fajn za pogovarjat in ob njem sem se počutila sproščeno, izkazoval mi je pozornost in ker do takrat nisem imela nobenega resnega tipa, mi je ful ugajalo. Kmalu sem spoznala, da za šolo ne misli kaj veliko narest, da je vedno brez keša, da vse ful nalahko jemlje ... Ampak bolj ko mi je šlo to na živce, bolj sem se ga oklepala. (aja, stara sem bila 18).
Čeprav mi je najbolj ostal v spominu, tudi ko nisva bila več skupaj, sva se kdaj dobila. Zdaj pač že dogo časa ne, me niti ni več v LJ in vsak je šel svojo pot.
2. Najprej mi je bil vizualno ful všeč. Sošolec na faksu. Tak brit pop varianta. Takoj sva se zaštekala.Od prve minute, ko sem ga spoznala, sem bila ob njem sproščena, kot da se poznava že 100 let. Enako kot pri fantu št. 1.
Pa ful je bil razgledan, res se je dalo z njim pogovarjat. Ampak sčasoma sem spoznala, da je v določenih stvareh hudo nesamozavesten. In ful se je zakajal. V družbi, ki ni kadila, ni bil zabaven. V bistvu se tudi znašel ni v njej. Ni naredil faksa.
3. sedanji. Isti vzorec se pojavlja kot pri prvih dveh. Takoj ko sem ga spoznala, sva se zaštekala, pogovor je stekel v sekundi, nisva mogla nehat. Kot da se poznava že 300 let. Pa zabaven je bil. Sicer močnejše postave, ampak se mi je tako priljubil, da sva po ene treh mesecih začela resno hodit. Že dolgo ni več močnejše postave, je ful shujšal. In se mi zdi, postal drug človek. Še vedno ga imam rada, imava podoben način razmišljanja, svoje interne fore, čutim povezanost. Skupaj sva 6 let. Sicer zadnje čase nad nama visi nek temen oblak, mohgoče naveličanost z moje strani oziroma pomanjkanje metuljčkov. Pač faza zaljubljenosti je prešla. Čeprav ni to izgovor.
tako - 3 najpomembnejši. Ostali niso vredni neke omembe.
Posted 10 May 2007 - 07:55 PM

Aja glede višine če omenim - vedno sem imela malo večje tipe od sebe - sama sem velka 165, tko da bi že težko najdla manjšega. In mi je ustrezalo, če je bil večji za kakih 10, 15 centi. No, sedaj je pa situacija, da je tip velik skoraj dva metra, torej gora v primerjavi z mano

Torej, do sedaj sem vedno gledala, da ni biu tip prevelik ker sm sama mjhna.. ampk temu sedaj se pa nisem mogla upreti- jebeš 2 metra, važn da me ma rd!

Posted 27 June 2009 - 06:58 PM
no, tud jaz imam svoj "tip moških", ki me privlači, ampak ni vizualen, ker so bili fantje, ki so me privlačili po izgledu čist drugačni, vsi pa so imeli podobne karakterne lastnosti, imeli podoben način razmišljanja, podobne vrednote, podoben smisel za humor, zanimanje za podobne stvari (ne vse, ampak dovolj enako, da sem se imela o čem za pogovarjat), pa še kaj bi se našlo...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users