QUOTE(bluberry @ 4. 4. 2007 - 12:03)

če bi poznala celuluit in kako nastajam,kje se nahaja sploh,bi ga vedla odpravit lany-nevem zakaj govoriš neumnosti,ker celulit nima veze z znanostjo poleg tega kreme niso taka znanost ki bi sploh lahko posegala v človeško telo!???!Nekatere stvari so odvisne od telovadbe in ne od znanosti ,plus nevem če si sploh prebrala in razumela kaj sem hotela povedati v zgornjem postu.Mislim da stvari niso tako preproste-rediš se par let in ješ vso sranje potem pa kupiš vichy-kremo ki jo je znanost napravila za čudežno in voila celululta ni več????????Krema preprosto tako daleč ne prodre,ker če bi bi bilo to na zdravniški recept ampak ni in nima te zmožnosti,ker ne kuri kalorij.Če sediš na kavču in čakaš da znanost odstrani tvoj celulit potem ga boš imela večno.Ja bo že vichy podpiral lenobo-že ve na katere ženske mora ciljat-pa brez zamere,to je čista resnica.
No no no lepo počasi. Kot prvo, ne vem zakaj se tok razburjaš, če katera ne napiše tako kot misliš da je prav. Vsaka ima svoje mnenje in forum je, da si mnenja izmenjamo. Vse pač nismo tako poučene kot ti, zato pa še ni treba tako odreagirati. Hvala bogu, da je vsaj ena, ki nas bo malo "razsvetlila".
O telovadbi in prehrani sem veliko pisala tudi jaz, samo verjetno te debate ne spremljaš non stop, če ne, bi to vedela. Tudi v zgornjem mojem postu sem napisala, da bomo pač morale telovaditi in ne čakati na nek čudež, ki nam bo odpravil celulit. Zato ne vem od kje ti ideja, da sedim na kavču in čakam, da znanost odpravi moj celulit?
In ne vem zakaj je neumnost to kar govorim, zakaj pa ne bi imel celulit veze z znanostjo?? A operacije, ki jih izvajajo zdravniki zdaj in se nam pred leti sanjalo da bi to lahko obstajalo, pa niso znanost?? In so prav tako posegale v človeško telo. Ne vem zakaj si tako težko predstavljaš, da ne more obstajati krema, ki jo bodo nekoč izumili, ki bo lahko odpravila celulit - kljub sedenju na kavču in hranjenju s sranjem kot praviš ti.
To je samo moje mnenje, prosim te, ne se spet razburjat, ker mi je res hudo, ko vidim da je nekdo tako razburjen zaradi moje "nevednosti"