Jump to content

Photo

iq testi

• Please log in to reply
45 replies to this topic

#21 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 March 2007 - 12:23 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 2. 3. 2007 - 17:28) View Post

Kje so pa pol rešitve?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#22 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 03 March 2007 - 12:25 AM

126

Sicer pa je tisto 37 vprašanje kar zajebano. Meni se še ne svita in bi zelo rad vedel rešitev in seveda zakaj.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#23 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 March 2007 - 12:42 AM

Emily,sj samodejno obarva zeleno,kar je prav!Ne morš pa nikjer 'prevert' te,k jih ne morš ugant-ene par jih je kr zajebanih,enkrat sm vse razn 3 nrdila,sam sm šla zdjle,pa se niti slučajno ne morm spomnt več smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#24 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 March 2007 - 12:49 AM

Aja tko je to. Ja sj vem, da se obarva zelen, sam me je pol zanimal kaj pride še pr unih k jih nism znala biggrin.gif Če bo kdo vse rešu, nej poroča men rešitve. wink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#25 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 03 March 2007 - 09:31 AM

Kar fajn je bil tale test, samo boljši so oni, ki so sestavljeni iz večih tipov nalog, da pokrijejo večji spekter sposobnosti. Torej vizualne, numerične, besedne, in logične naloge. Tale je imel npr. samo vizualne. Enkrat sem v nekem testu, ki pa je bil kombinacija numerično vizualnih nalog dosegel celo rezultat 147.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

• Guests

Posted 03 March 2007 - 10:24 AM

QUOTE(Emily @ 3. 3. 2007 - 2:23) View Post

Kje so pa pol rešitve?

So bile v oni temi zanimivi linki rešitve pa jih zdaj več ne gre odpret evil.gif
  • 0

#27 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 March 2007 - 11:54 AM

Uff... to sem že enkrat reševala, ja, pa se ne spomnem kolko mi je prišlo. Zdej mi je 112 biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#28 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 March 2007 - 06:24 PM

118 tongue.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#29 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24542 posts

Posted 05 March 2007 - 09:04 AM

Ta test je že bil nekje naliman in nekdo ga je zelo dobro opisal: na začetku so smešno lahka vprašanja, na koncu so pa samo še smešna biggrin.gif

Takrat sem zbrala cca 130 ... se mi ga pa ne da ponavljat ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#30 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 05 March 2007 - 09:48 AM

136 blush2.gif

Zdej me boste mele pa za smartass cry.gif

• 0

#31 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 05 March 2007 - 10:26 AM

Zakaj bi te pa kdo imel za smartass? Ni sramota dobro rešiti tale test. S temi testi je pa itak smešno. Jaz sem se enkrat prijel teh testov in jih pol rešil eno 10 različnih in si šel kao računat povprečje, ki je pol zneslo se mi zdi tam nekje okoli 130. Kar pomeni da sem nekatere teste pisal več nekatere manj. Kot sem že napisal sem enega celo rešil s 147, kar spet ne pomeni da imam tak IQ, najnižji pa sem recimo dobil se mi zdi 112 ali 115, nisem več siguren. Hočem povedat, da ti testi sicer dajo en tak splošen oris človekivih sposobnosti na sicer ozkem področju (recimo tale test) ali pa malo širšem, če je test sestavljen iz večih različnih tipov nalog, niso pa sedaj to neki definitivni pokazatelji kako pameten in sposoben je človek v življenju. Sestavljeni testi so boljši, posebej če vključujejo tudi verbalne sposobnosti, samo spet take pa najdeš samo v angleščini.
  • 0

#32 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 05 March 2007 - 10:36 AM

Hehe sej vem ;)

It was kinda a little joke (mal čuden smisel za humor mam pač smile.gif )

Jst sem nardila glih tko ko ti (rešila več verzij). So se mi pa najbolj res dopadli tisti, ki preverjajo logiko, verbalne sposobnosti, matematiko....
In ravno to se preverja v osnovni šoli, ko pišeš tiste teste. In če si pri vseh nalogah - slovenščina, matematika... med zgornjih 5% populacije, dobiš Zoisovo štipendijo avtomatsko. Jst recimo nisem mela nobenih priznanj, razen 1 iz kemije in 1 iz angleščine, ker pač nisem hodila na tekmovanja. Lazyass pač.

Tistih 5% pa pomeni, da imaš IQ nad 130.

O rezultatih IQ testov nekaj malega tule

• 0

#33 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 05 March 2007 - 10:58 AM

Mi smo pisali malo drugačne teste takrat. Bolj temu tukaj podobne, samo veliko bolj obširne in pa dvakrat. Enkrat v šoli enkrat pa še pol na delavski univerzi. Šele po drugem testu si lahko dobil Zoisovo. Meni je hvala bogu zneslo, da sem jo dobil, pol pa frustracija, ker je dejansko nisem dobival zaradi cenzusa do 4. letnika srednje. Svinje!
  • 0

#34 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 05 March 2007 - 11:11 AM

Ja isto je blo pr mojmu bratu. Sej niso otroc krivi, da majo starši dobro službo ...
  • 0

#35 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 05 March 2007 - 11:13 AM

Hja, jeba, a ne? Ker to naj ne bi bilo povezano. Za to so socialne štipendije.
Ampak sedaj jokat za preteklostjo je brezveze.

• 0

#36 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 05 March 2007 - 01:00 PM

Evo še ne test, tokrat pa je vsako vprašanje štopano. V glavnem je zadosti časa, razen ko si je treba zapomniti oblike. Nazaj se ne moreš vrniti.

http://www.highiqsociety.org/iq_tests/ - Kliknite na IQ eCMA test.

Meni se ni zdel pretirano težak, posebej ker lahko pri splošnih vprašanjih uporabiš net. Aja, dosegel sem pa 141. Pravim da so tile testi za en drek.
  • 0

#37 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 March 2007 - 01:31 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 5. 3. 2007 - 10:36) View Post

Hehe sej vem ;)

It was kinda a little joke (mal čuden smisel za humor mam pač smile.gif )

Jst sem nardila glih tko ko ti (rešila več verzij). So se mi pa najbolj res dopadli tisti, ki preverjajo logiko, verbalne sposobnosti, matematiko....
In ravno to se preverja v osnovni šoli, ko pišeš tiste teste. In če si pri vseh nalogah - slovenščina, matematika... med zgornjih 5% populacije, dobiš Zoisovo štipendijo avtomatsko. Jst recimo nisem mela nobenih priznanj, razen 1 iz kemije in 1 iz angleščine, ker pač nisem hodila na tekmovanja. Lazyass pač.

Tistih 5% pa pomeni, da imaš IQ nad 130.

O rezultatih IQ testov nekaj malega tule

čeprav si med 5imi procenti najbolje pisanih iq testov, direktno ne dobiš štipendije smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#38 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 05 March 2007 - 01:34 PM

čeprav si med 5imi procenti najbolje pisanih iq testov, direktno ne dobiš štipendije

V mojih časih je bilo tako, sem pa slišal, da toega ni več.
  • 0

#39 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 March 2007 - 01:40 PM

žal res ni sad.gif

sicer pa možnost srebrnega ali zlatega (kot da bi sama sebe zajebavala laugh.gif ) na cankarjevem, vegovem ali fiski še imam ane .. bom jz kej od tega kao dobila, ja seveda smile.gif .. čeprav fajn bi blo biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#40 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27343 posts

Posted 05 March 2007 - 03:35 PM

ja unega s tistimi črkami smo že rešval ja
in sm ceuga rešla,zj pa nevem če bi še znala,bom poskusla smile.gif
  • 0