Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#21 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 07 April 2005 - 04:08 PM

QUOTE(sonchika)
Midva sva se spoznala preko interneta. In najprej nisem hotela ničesar, ker je le precej starejši od mene (precej, precej). Ampak potem se človek premisli zaradi teh in onih vzrokov. In zdaj sva skupaj že 2 leti in pol. In stvari štimajo.

Upam da nisem preveč firbčna, vendar res ful me zanima kolk starejši je-k men je tut nekdo k je preceej precej starejši.. oops.gif oops.gif
  • 0

#22 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2005 - 11:07 AM

starejši dečki so zakon!!!! veselo prijateljujem z ene parimi, ki so nekak med sedem in deset let starejši od mene. res fajn! laugh.gif
  • 0

#23 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2005 - 04:32 PM

Se strinjam glede te starosti, da je lahko čist nemoteča ali karkoli negativnega. Se mi zdi, da se tam nekje od, ajde, 23 let pa do malo več kot 40 - med temi leti razlika v letih čist porazgubi. Tudi sama imam nekaj kolegov, ki so tudi po 20 let starejši od mene in so čist divji, polni energije, niso tisto tipično starinarsko zategnjeni, ipd. Imajo za sabo kar pestro preteklost (razne znane razvpite glasbene skupine, ipd.) in se jim to še kar pozna. :=)

Je pa tudi obratno velikokrat tako, da so kakšni 18-letni muloti veliko bolj zreli in na mestu, kar se tiče pošlihtanosti na podstrešju, kot kakšni 25-letniki ali pa več.

Tako da je težko sicer posploševati, ampak v grobem pa lahko trdim to, kar sem napisala uvodoma.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#24 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 08 April 2005 - 04:44 PM

moram reči, da sem mela do zdej samo dva tipa mlajša od mene: z enim sva bla na videz dost 'idealna', samo v seksu nikakor ni štimalo, s ta drugim pa nisva pršla do čustvene navezanosti, ker je mal mečkal in je mene vmes malce minilo, seks je bil pa zelo fajn.

načeloma se raje družim s starejšimi od mene, posebej s tipi (s tistimi parimi frendicami itak več al manj samo šimfamo, hehehe), ker se mi zdi, da majo neko karizmo, ki meni osebno zelo ustreza. ne mislim, da me zdaj vsi pametni 'vodijo' pa da niso vsi pokroviteljski, se tut kak takšen najde, ampak mi enostavno paše, da mal več od mene vejo, se mimogrede česa naučim. laugh.gif najboljše razmerje sem pa do sedaj mela z enim tipom, ki je 12 let starejši od mene (ko sem ga spoznala, sem mela 21 let, on 33), skupaj sva bla pa malo manj kot dve leti. mogoče nama je klapalo, ker sva bla iz različnih kulturnih okolij in da sva si pustila dost prostora .... ma, ne vem, take so moje izkušnje ....

se pa strinjam, da znajo bit mlajši polni energije, sm mela enga takega fubuja, samo mi zdaj mal preseda, ker me nonstop kliče .... si ne zna dopovedat, da mi je tečen, hehe.

• 0

#25 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 April 2005 - 10:09 PM

midva pa na maturancu, pa sva skupi že 3 leta;)
nikita ko dolgo sta vidva s fantom že?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#26 ela

ela

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 13 April 2005 - 02:30 PM

midva sva se tud že od prej na videz poznala, drugač pa sva se zbližala na lampijončkih v Mb in traja že dobrih 9 let, pa tud sadove ljubezni že imava- 3 leta staro hčero.
  • 0

#27 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 13 April 2005 - 02:52 PM

midva sva se pa spoznala v enem majhnem lokalu. Najprej sva bla eno leto samo prijatelja, ampak jst sm bla že od vsega začetka zaljubljena vanj. Nato pa se je za novo leto 2003 zgodilo: jst sm mal preveč popila, on se je nepričakovano pojavil med nami, kot da bi blo tko usojen. Potem sem mu voščila za novo leto in mu dala lupčka. Kasneje sva pa mela drug z drugim zadost za opravit. oops.gif
In pol sva čez par dni začela hodit. Skupaj sva še zdaj, in se mava ful fajn in ful rada že 2 leti in 3 mesece. :love7:
  • 0
IPB Image

#28 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 13 April 2005 - 03:01 PM

hehe...jst pa včeri spoznala enga fajn dečkota...je lep k lutka za v vitrino pa prah dol z njega za brisat biggrin.gif
  • 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#29 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 13 April 2005 - 03:09 PM

A tolk ga je skoda Kim IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#30 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 13 April 2005 - 03:11 PM

heheheh...mah škoda.....daš ga v vitrino, da se mu kej nezgodi ane....takih kjutanih pomoje nedelajo več IPB Image
  • 0
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

#31 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 13 April 2005 - 06:43 PM

KIm, če je luškan, pol ga je res škoda met sam za vitrino biggrin.gif
  • 0

#32 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 13 April 2005 - 07:26 PM

pha...jakije sam za v vitrino....takih primerkov nedelajo več...in veš kok bo to nekoč vredno biggrin.gif
  • 0

#33 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 13 April 2005 - 09:12 PM

jest sem ga spoznala na kupid.com....
  • 0
Vsak dan je nekaj posebnega zato uzivajmo zivljenje...

#34 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 13 April 2005 - 09:57 PM

[quote=Nana28]jest sem ga spoznala na [color=red]kupid.com....

js tut pa še zdej zmer govorim: 'pa kdo b'si mislu???!!!!', hehehehe
  • 0

#35 CEBELCA

CEBELCA

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 14 April 2005 - 07:39 AM

Jaz sem mojega spoznala v moji službi. Oba sva začela delat istočasno in najprej sva navezala prijateljske stike, potem pa je vse to preraslo v nekaj več. tongue.gif
  • 0

#36 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 April 2005 - 07:40 AM

[quote=Nana28]jest sem ga spoznala na kupid.com....

Jaz tudi. Očitno niso na internetnih iskalnicah samo čudni tipi. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#37 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 14 April 2005 - 10:35 AM

[quote=Špela][quote=Nana28]jest sem ga spoznala na [color=red]kupid.com....

js tut pa še zdej zmer govorim: 'pa kdo b'si mislu???!!!!', hehehehe

Kaksne nike sta imeli tm?
  • 0
Vsak dan je nekaj posebnega zato uzivajmo zivljenje...

#38 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 April 2005 - 01:24 PM

[quote=Nana28]

Kaksne nike sta imeli tm?

zakaj ti morva pa to povedat? a da boš preverla, če si s tvojim dopisujeva? hehehe al da bi slikce in ad prečekirala ..... pa brez zamere .... smile.gif
  • 0

#39 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 April 2005 - 01:58 PM

Jaz mojga poznam že 4 leta, saj je moj sošolec. Sedaj sva pa že 1 leto pa 2 mesca skupaj.
  • 0

#40 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 16 April 2005 - 02:06 PM

jz sm pa mojga na dost smešen način spoznala.
moja ex-najboljša prijatlca mene žive ne more vidt in je pred več kot tremi leti po netu okol mojo številko dajala kao da se jst ful okol gonm in prodajam in take bedarije. pač mi je hotla s tem ful lajf zmešat rolleyes.gif . nakar mene pokliče nek fant s simpatičnim glasom in mi to zgodbico o tej tel. številki pove in jst mu nism čist verjela in sm mu rekla da ga pokličem nazaj ker mam pouk. takrat mi je on celo štorijo še enkrat razložu, se mi ful prijazno predstavil in reku da se mu je to ful grdo zdel. nekak sva potem padla v debato (ki je trajala 4 ure) in drug dan spet in spet in spet. tel. račun pa je bil na konc mesca 35000sit. pol sva se nekak zmenla da se dobiva na Bledu(on je iz Kranja jz sm pa pr sošolki iz Lesc prespala). tm se je pa začel in še kr traja. blo je k v filmu. prnesu mi je rdečo vrtnico in me po kakih dveh urah vprašal če me lahko poljubi (ddddddddddddddd...)in od takrat najina ljubezen traja smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users