Jump to content

Photo

Italijanke trpijo zaradi mode

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#21 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 30 January 2007 - 02:49 PM

Naj trpijo če same hočjo. Tudi veliko slovenk ima takšen (ne)okus oblačenja. Čimnižje hlače, tangice ki štrlijo ven in malo salo ki štrli ven iz kavbojk. To pa se začini z zlatimi majčkami in pasovi, pa kakšno zlato bundico s crknovino.
Tukaj najbolj trpijo moje oči. down.gif evil.gif
Naj pa vsak nosi kar misli da mu paše. Če je povprečje slabo so izjeme toliko boljše rolleyes.gif

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#22 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 30 January 2007 - 02:59 PM

QUOTE(besweety_inside @ 30. 1. 2007 - 14:30) View Post

Sem misla da tebi smile.gif

Ah jaz nimam fetiša na trenerke ... hmm ... ali pač ermm.gif

devil.gif
  • 0

#23 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 January 2007 - 03:08 PM

Prebrala sem TiTin post in mislim, da moramo razločevati med: osebno odločitvijo in pa med tem, da neke slepo sledijo modnim smernicam.

Jst tud ne bom oblekla predpotopnih hlač s pasom pod pazduho in kadar nosim pete, so te visoke vsaj 9 cm. Večkrat obujem bulerje ali all starke, ker so pač udobnejše.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#24 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 30 January 2007 - 03:11 PM

QUOTE(sade @ 30. 1. 2007 - 14:38) View Post

hlač z visokim pasom pa ne morem oblečt, ker potem moje že itak kratke noge zgledajo še bolj miniaturne. riti pa ne kažem...upam.

Enako. smile.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#25 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2007 - 03:13 PM

QUOTE(Anya @ 30. 1. 2007 - 14:49) View Post
Čimnižje hlače, tangice ki štrlijo ven in malo salo ki štrli ven iz kavbojk.

Ja, kombinacija hlač, katerih pas je nekje na pol riti in pa gate, katere so potegnjene do pazduh, zmaga. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#26 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 January 2007 - 03:19 PM

Sploh ko so tangice prišle v modo je bilo to videt vsepovsod. Lej, jest mam pa tangice!! twisted.gif

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#27 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2007 - 03:21 PM

Ja. Ali pa bele, skorajda prosojne hlače in črne spodnje gate. Njami.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#28 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 January 2007 - 04:04 PM

Bele hlače z rdečimi tanguljami so še boljša kombinacija laugh.gif Zgoraj pa črn modrček in zopet bel robček, ki predstavlja majčko laugh.gif ...not
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#29 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 January 2007 - 10:28 PM

QUOTE(Jenna @ 30. 1. 2007 - 15:21) View Post

Ja. Ali pa bele, skorajda prosojne hlače in črne spodnje gate. Njami.

Jst se še prou živo spomnim: pred kakimi 4. leti sva bila s sošolcem v gostilni...se pogovarjava in pride mimo ena babura s prozorno svetlo kiklo in črnimi tangicami spod. Tip je ratu pol čist nesposoben za kultiviran pogovor. ----> okusi so različni (HUDO različni)

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#30 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2007 - 10:35 PM

Žalostno ja. wacko.gif
Jaz pravim, vsa sreča, da obstajajo še tipi s kriteriji, no. Je že prava redkost, da jih sploh poseduje. Kaj šele, da jih ima malo višje postavljene.
  • 0

#31 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 30 January 2007 - 10:36 PM

Ja sej- večini tipov so všeč črne tangice pod belimi hlačami laugh.gif
  • 0

#32 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 30 January 2007 - 11:05 PM

Močno upam da ne? biggrin.gif

No ja ... ne, nevermind. Boli me k* za okus ostalih. devil.gif
  • 0

#33 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 31 January 2007 - 12:04 AM

OMG no... men so ble take in drugačne kombinacije tangic pod biločim vedno ogabne.... Prisegam na boserke, hehe biggrin.gif

Glede mode pa... Hja žalostno po eni strani, da morjo/mo ženske tok potrpet za lepoto... Pri 50 bomo pa vse rahitične, zgrbančene in deformirane zarad mode... Eh, jst še zmer prisegam na udobje, pa nej bo to karkoli... Razn kavbojk ne maram glih pod joški biggrin.gif Zmerno nizek pas, pa gre smile.gif In pa superge, itak, občasno petke, ki pa niso višje od 5 cm smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#34 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 31 January 2007 - 08:40 AM

Hja...če se še kera slepi da se to dogaja ''samo v Italiji'', potem je čas da se zbudi. Mislim da slovenke prav nič ne zaostajajo, so vsaj na istem, če ni še hujše...sam mal se je treba okol ozret.
Za modo je treba potrpeti...za biti ''in'' je treba trpeti in za biti moderen in kul je treba še bolj trpeti. Res super merila.

Na koncu se bo še izkazalo da je imel ex minister prav...čeprav je bil od nerazmišljujoče raje totalno popluvan wink.gif wink.gif wink.gif
  • 0

#35 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 January 2007 - 09:21 AM

Seveda ni imel prav ... to, kako se nekdo oblači, je njegova osebna volja in odločitev in bilo bi naravnost absurdno, da bi o tem odločal minister.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#36 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 January 2007 - 09:23 AM

Če bi dejansko prebral temo, bi videl, da smo že ugotovile, da se to ne dogaja samo v Italiji - torej se posledično NE slepimo.

In po mojem mnenju ni imel minister niti približno prav. Vsak je odgovoren za svoje telo: če ga ima stalno na prepihu, je potem sam kriv za bolezen. Edino kar na manjka v času svobode govora je dress code.

Dilema.... spet
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#37 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 31 January 2007 - 09:31 AM

Priznajmo si,vse smo na taksen ali drugacen nacin zrtev mode.Ce pa ze to ne,smo zrtev kozmenike tongue.gif Jaz npr.najrajs obujem teniske.Letos se bo to spremenilo v suhece z srednjo petko,da bom zacela malo bolj zenstveno zgledat.Jeansi so pa skoraj vsi z kratkim pasom tako da si dam doooolgo spodnjo majcko in jo zahaklam.Ce je pa Italjankam vsec razkazovat se potem pa naj zaradi mene gole hodijo smile.gif Ziher primerjajo katera ima boljse tangice in si skoz gledajo v rit,bogi povprecni moski biggrin.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#38 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 31 January 2007 - 11:18 PM

same so si krive za trpljenje,jaz poznam velik moškim katerim so bolj všeč preproste ženske,ki se ne šminkajo in se ne afnajo,se tud sama tolk ne obremenjujem s tem,men je zdravje bolj pomembno kot pa moda in lepota
  • 0

#39 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 31 January 2007 - 11:57 PM

meni so tangice za zimo povsem neprimerne-če bi jih imela samo en dan bi verjetno lahko kar ostala na wcju ker bi nonstop lulala.Če gledam da maš vseeno hlače gor-ni isto,meni bi se poznalo na mehurju,nekaterim se bo pa mogoče čez nekaj časa ko bojo bolj stari ..
aja pa čevlčki za pepelkice,totalno neudobni,ozki a-a,ni šans,npr za službo ni šans..če je pa samo to sexi na tem svetu in je high fashion..then who cares,nori sledijo,pametni od sreče norijo-pa kaj drugega grdega vlovijo. biggrin.gif (aja ne, petkice lepe tičke vlovijo-norcov je manj,grdim je fajn). ps:simbolistična pesem
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#40 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2007 - 10:27 AM

Dobra pesmica. laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users