Jump to content

Photo

Bazeni

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#21 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2007 - 10:45 PM

Možno. biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#22 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 February 2007 - 12:50 AM

waa jst bi tud takoj mela en bazen doma za mal razvajat se biggrin.gif

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#23 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46019 posts

Posted 13 June 2007 - 10:02 AM

tumblr_nh111zmtHG1tvs4vro1_1280.jpg

• 0

#24 Stašii

Stašii

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts
  • Interests:em...ples...rolanje pa kolesarjenje pa zajbawanje s prjatli=) ane moni sara=)=)

Posted 27 June 2007 - 06:04 PM

mi mamo enga dma..ni toook velk sam z blazinco pa se zmer lahka plavas not=)=) in slikco bom pokazala kdj drugc k bom slikala..drgac pa obozawam bazenee!!
  • 0
Are we friends or are we not. You told me once but I forgot. So tell me now and tell me true, that I can say: I"m here for you. and if I die before you do, I"ll go to heaven and wait for you.

#25 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 June 2007 - 08:28 PM

QUOTE(Stašii @ 27. 6. 2007 - 19:04) View Post

mi mamo enga dma..ni toook velk sam z blazinco pa se zmer lahka plavas not=)=) in slikco bom pokazala kdj drugc k bom slikala..drgac pa obozawam bazenee!!

Zavidam ti evil.gif Js bi tud mela bazen doma, pa zravn še savno. No mejbi pa bom mela to, ko bom velika, grda in debela:)

• 0

#26 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2007 - 10:46 AM

Mi smo imeli nekaj cajta na vikendu bazen. Potem je foter sanjal še o večjem, res prav ono velikem, samo potem si je premislil, ker bi bilo preveč dela in stroškov glede na izkoriščenost bazena. Škoda no. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#27 Stašii

Stašii

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts
  • Interests:em...ples...rolanje pa kolesarjenje pa zajbawanje s prjatli=) ane moni sara=)=)

Posted 28 June 2007 - 03:00 PM

sej mi smo tut hotl narest unga zidanga..sam nimamo placa ubistvu ga mamo sam je pa njiva tam pa babi ne pusti d nrdimo tm bazen?? lool hehe sj bo ma men je sam vazn d se lahk namakam notr k res prpeka..
  • 0
Are we friends or are we not. You told me once but I forgot. So tell me now and tell me true, that I can say: I"m here for you. and if I die before you do, I"ll go to heaven and wait for you.

#28 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2007 - 03:29 PM

QUOTE(Stašii @ 28. 6. 2007 - 16:00) View Post
sej mi smo tut hotl narest unga zidanga..sam nimamo placa ubistvu ga mamo sam je pa njiva tam pa babi ne pusti d nrdimo tm bazen?? lool hehe sj bo ma men je sam vazn d se lahk namakam notr k res prpeka..

Če ne gre z bazenom, pa klima. smile.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#29 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 June 2007 - 04:26 PM

Staši nalepi slikico. smile.gif Jaz bi tudi mela bazen. Uh, naši zgornji sosedi ga imajo. biggrin.gif Velikega vgrajenega.
  • 0
Viens, reste ici!

#30 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 05:07 PM

Ja Ana, pol pa se idi k njim kopat, ponoči ko že vsi spijo. biggrin.gif
  • 0

#31 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 01:30 PM

Ker naš zidan OGROMEN bazen še ne bo gotov kaki dve leti, se zaenkrat hladimo v zajezenem potoku tik ob hiši. Voda je zdele ene 16 stopinj, ampak mi se vseeno veselo kopamo. wink.gif

IPB Image

IPB Image

Zato me zadnje čase ni skoraj nič na forumu, ker kar naprej tukaj tičim. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#32 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46019 posts

Posted 29 June 2007 - 01:47 PM

Olala. To pa zgleda še boljše kot pa bazen. biggrin.gif biggrin.gif

• 0

#33 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 01:48 PM

Ja res je lepo. Bom jutri še plažo poslikala, da boste vidle kje hvatamo brown boju. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#34 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 June 2007 - 03:21 PM

Oooo, kako lepo! ohmy.gif

Dragica, ti srečka, jaz bi tudi! sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#35 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2007 - 03:23 PM

woooow to je pa ful lepo. jaz bi tudi to imela zravn hiše ohmy.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#36 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 June 2007 - 03:33 PM

ohmy.gif Sej nisi resna, takšna popolnost zraven hiše in vi si gradite bazen. blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#37 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 29 June 2007 - 05:04 PM

oo..kaj bi dala,da bi jst imela tak potok v bližini hiše...čudovito huh.gif thumbup.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

• Guests

Posted 29 June 2007 - 05:52 PM

Ja, Dragica, super je! Sem čisto navdušena! w00t2.gif
  • 0

#39 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 06:22 PM

Ja pol pa vabljene vse, ane. Pa na kopalke ne pozabite. wink.gif
  • 0

#40 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2007 - 06:38 PM

Pa tko mamo narjen, da se iz ene par skakalnic dol skače, se da kamot, ker je globoko zihr ene 8 metrov, torej več kot dovolj tudi za skoke na glavo. Je pa temperatura taka, da marsikdo ne upa notr (bolijo kosti laugh.gif) ker je stalni pretok in se voda nič ne segreje, zato vsi bežijo po par sekundah ven, js pa mam navado bit tud po 45 minut, ker po 10 minutah itak nič več ne čutim in se da fajn plavat. tongue.gif

Sm pa glih zadnč poslikala ena par ful lepih slikc iz vikenda, ampak ni na slikah bazen, tak da ne spada v to temo. Glih ugotavljam, da mi moj gsm dela zlo luštne slikce.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users