[quote=Špela]
po prvi uporabi keune reconstructorja ne ugotavljam nobenih blaznih pozitivnih odstopanj od skorajda kateregakoli drugega balzama za lase, ki sem ga imela priliko sprobat. upam, da se vsaj na dolgi rok splača, drugače sem se pa nasmolila.
lasje so mehki, lahki, sijoči in z lahkoto se razčešejo. meni se ne zdi nek blazno heavy duty regenerator tole. na laseh mi diši, ko pa sem nos pomolila zraven odprte pakunge, sem pa mislila, da me bo kar stran odneslo.
imela sem ga pa kar kakih 10' na laseh, čeprav piše, da zadostujeta 2-3 minutke.Ej..men se pa čist nc posebnga ne zdi. Pa tut men recimo na laseh čist nč ne diši..mogoče dokler so mokre k pa se enkat posuši nima pa nč vonja sploh.
Lasje so sicer mehki ampak čist nič bolj kot fructisova maska alpa biloker balzam..mela sm ga pa na laseh 10min, pol ure, 1 uro in učink je biu enak.
Tko, da...jst osebno sm se "nategnla" s tem balzamom, ker se mi zdi ornk overpriced.
Je pa ful ušeč moji mami, ampak ona je pa čudna, si ga pa kr na suhe lase daje

Drgač sva pa z DileMo ugotovile da so nama itaq čist nasprotne stvari ušeč, jst recmo še vedno prisegam na afroditin regenartor med in proteini, njej je pa katastrofalen