Jump to content

Photo

Posteljne nezgode

• Please log in to reply
126 replies to this topic

#21 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 January 2007 - 02:23 PM

To, da je kdo vrdl v sobo med sexom sploh ne štejem več, ker se je že prevečkrat zgodilo. biggrin.gif Itak se nikoli ne zaklenem. Najbolj smešno mi je pa to, ker vedno VSI potrkajo ampak pol še časa nimam kej rečt, že vdrejo v sobo. Hehe, zdej me sploh ne gane več, njih pa tud ne pomoje. twisted.gif Škripanja, pokanja in še kakšnih drugih glasov pa so tud pomoje že vajeni. biggrin.gif

Enkrat med sexom pa sem padla iz pojstle na telefon, ki je bil na tleh in sem razbila ekranček. angel1.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#22 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 January 2007 - 06:48 PM

Hhohoho,nama se je tud 1x postla ugreznla oz sva padla v lukno,ker letvice niso ble dobr naštimane,pa uletavanja v sobo,pa še neki ohmy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#23 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 January 2007 - 06:50 PM

Pri meni tudi ni bilo nekih večjih nezgod, vsaj spomnim se ne trenutno. Je pa res, da ko sexava pri meni, se vrata moje sobe ne dajo zaklenit (ne najdem ključa) in so nama tudi že milijonkrat uleteli v sobo, enkrat je celo fotr uletel v sobo in kr tako meni nič, tebi nič šel na internet, ko sva midva tam naga pod kovtrom ... khem ... naju je zmotil in sva se smejala ko pečena mačka, sva hotla nadaljevat, pa nisva mogla. Takrat se je potem znašla cela familija v sobi, mama se je smejala ko usekana in fotra takorekoč zvlekla ven. Drgač so pr men doma že navajeni, da je fant v moji sobi večinoma skos samo v boksarcah, pa nobenga ne moti pa tud dost sva tko naga pod kovtrom, pa če kdo pride ... se pač umiriš, se delaš butastega al pa kao da spiva ... no big deal. laugh.gif Sva drgač enkrat skor pograd uničla, nama je ratal, da so neki šraufi ven pogledal, ampak se je pol nekak dal popravit. Drgač pa še moram omenit, da sm js izjemno nerodna oseba in ni nič čudnega, če fanta med sexom kdaj nabijem v rebra, ga preveč ugriznem al pa opraskam (sploh ko mi pride sm dost divja laugh.gif ) in mu po možnosti nehote pomučkam njegovga ta spodnjega, če zgubim ravnotežje, se kej čudn obrnem itd. oops.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#24 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 January 2007 - 07:05 PM

K nama je fotr uletu enkrat pa nama je ponuju jogurt in ni pa ni hotu it vn iz sobe,prou začuden je bil zakaj nočeva jogurta in je prou silu tist jogurt,kmetko en

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#25 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 January 2007 - 07:06 PM

Pri meni se je identična zadeva večkrat zgodila s ponujanjem čaja. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 14 January 2007 - 07:41 PM

Moje posteljne nezgode so povezane predvsem z dejstvom, da sem bila vedno bolj fleksibilna kot moji partnerji (takisto je z zdajšnjim fantom) in se včasih zgodi, da pač na trenutke ne morejo slediti mojim ... hm ... akrobacijam. biggrin.gif Drugače pa o nezgodah ob prvih poskusih (ki so bili prvi tudi za takratnega fanta) res ne bi. Bi se polulala od smeha ob pisanju. lol1.gif
  • 0

#27 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 January 2007 - 08:30 PM

Tole o pohabljanju itak....
se mi je pa zgodil da mi je sperma špricnila v oči. To pa pečeeee
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#28 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 January 2007 - 10:04 PM

Hehe jst sem se zj spomnila na prigode s spermo. Me je fant zajebaval, ko sem vse v usta fasala in me potem še spraševal, kakšen okus ima - pa sem mu rekla, naj proba. Pa takrat ni hotel. Potem je bilo pa še isti dan, samo malo kasneje med obdelovanjem njegovega uneja - je ravno tist trenutek, ko mu je pršlo pogledal dol in dobil svojo porcijo sperme servirano v usta. biggrin.gif Od takrat naprej nima več nobenih predsodkov glede svoje sperme. Človek se vsega navadi. laugh.gif

Enkrat, ko so naju čakali z večerjo pa sem prišla dol s spermo v laseh (itak nisem dojela) biggrin.gif Sem se hotla stuširat pred večerjo ampak ni bilo časa, ker sva se že tako full obirala (je bilo pač potrebno dokončat zadevo) in potem grem lepo po večerji na wc in me je skoraj kap, ko sem zagledala cel šop las zlepljenih s spermo. butl.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#29 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 January 2007 - 11:12 PM

-----
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#30 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24542 posts

Posted 15 January 2007 - 09:04 AM

No očitno je kar pogost pojav, da te kdo v avtu zasači ... midva sva imela za začetku veze mojega yugota za celotno stanovanje ... spanje, klepete, omare,... - sprednji sedeži so bili fenomenalni ... en poteg ročke in si že ležal (kako folk na zadnjih sexa pa jaz ne bom nikoli vedela blink.gif , za naju je čisto premalo prostora)

V avtu pa je bilo kar nekaj "simpatičnih" pripetljajev ... en je bil simpatičen, ko sva se dol dajala in sploh nisem čutila, da mi stegno drgne ob plastiko za pripenjanje pasu. Šele po ene 15 minutah počivanja mene začne vse bolet. Notranjost stegna nad kolenom sem imela do krvi zdrgnjeno ... in to je bilo še enkrat poleti, tako da sem vsem razlagala, da sem z rolerji padla (kako bi si tisto mesto na rolerjih podrgnila, mi ni jasno, ampak OK).

Enkrat se nama je pa zgodilo, da sva šla bolj zgodej v kino in po kinu sva malo pozabila koliko je dejansko ura. Kot že velikokrat prej, sva se spet spravila na parkirišče EF (seveda še predno so ga tako brutalno osvetlili tongue.gif ) in med tem, ko sem bila jaz zgoraj, me moj sunkovito vrže na sosednji sedež in začne noret. In zunaj en stari z baterijo v roki in not svet ... koliko časa je bil zunaj pojma nimam. In sploh ni hotel it,... ko je prvi šok minil sva se pa full nasmejala na ta račun.

Dobra izjava mojega brata pa je bila, ko sva v moji sobi ravno "končala", pa brat potrka in pride not da nekaj vpraša in ko je bil že med vrati za ven reče: dajta malo okno odpret, ker full po rajcanju smrdi. smile.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#31 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 15 January 2007 - 09:21 AM

Na zalost sem zelo neroden clovek.Lubija vedno v nos nabijem,rebra..ampak vecinoma obraz.Trenutno se ne spomnim nic takega,razen spermo v ocesu.MOrala sva letet na kosilo pri njemu doma in jaz s tisto zateceno,rdeco oko se vsedem za mizo.Po mojem so si kr svoje mislili,konkurenco sem delala Kvazimodotu.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#32 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2007 - 10:53 AM

QUOTE(Kami @ 15. 1. 2007 - 9:04) View Post

V avtu pa je bilo kar nekaj "simpatičnih" pripetljajev ... en je bil simpatičen, ko sva se dol dajala in sploh nisem čutila, da mi stegno drgne ob plastiko za pripenjanje pasu. Šele po ene 15 minutah počivanja mene začne vse bolet. Notranjost stegna nad kolenom sem imela do krvi zdrgnjeno ... in to je bilo še enkrat poleti, tako da sem vsem razlagala, da sem z rolerji padla (kako bi si tisto mesto na rolerjih podrgnila, mi ni jasno, ampak OK).

Enkrat se nama je pa zgodilo, da sva šla bolj zgodej v kino in po kinu sva malo pozabila koliko je dejansko ura. Kot že velikokrat prej, sva se spet spravila na parkirišče EF (seveda še predno so ga tako brutalno osvetlili tongue.gif ) in med tem, ko sem bila jaz zgoraj, me moj sunkovito vrže na sosednji sedež in začne noret. In zunaj en stari z baterijo v roki in not svet ... koliko časa je bil zunaj pojma nimam. In sploh ni hotel it,... ko je prvi šok minil sva se pa full nasmejala na ta račun.

Aaaahahaha, zdle si me še na moje pripetljaje spomnla.

Enkrat sva sexala v parku za enim grmom (je bla tema tongue.gif ) in sm bla js na njem, pa sm se skos nevede ful ribala s koleni po tleh, me ni nč kej posebi bolel, ampak naslednji dan ... no comment. Obe koleni sm mela dobesedno taki, ko da bi bli odrti, nič kože gor, kri je ven lila, vse popraskan ... en mesec sm mela kraste pa full me je bolel, ko sm hodla. laugh.gif

Aja pa enkrat sva se spravla tud na eno bolj osamljeno parkirišče (je tud bla že tema tongue.gif ) pa tud midva tam you know what, pa nama začne ena pička ful trkat po šipi pa opazovat. Jao, kok je takrat moj pubec znorel ... gate gor pa v sekundi ven iz avta, jo je kr hitr nagnal. laugh.gif
  • 0

#33 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24542 posts

Posted 15 January 2007 - 11:01 AM

Jaz sem bila kar nekajkrat "ranjena" ...

Moja postelja je bila full glasna, starokopitni starši v sosednji dnevni ... midva pa na tepison ... moram rečt, da sem imela (glede na obloge na hrbtu tongue.gif ) komplet hrbtenico narisano s hrastami ... vsaka kost je bila pošmelcana ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#34 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 15 January 2007 - 01:25 PM

Joj Dilema....jaz sem pa zdaj bolj na hitro prebrala, pa sem misla za tisto punco, ki vama je trkala na okno, da je fant hitro ven letel in jo nategnil. laugh.gif laugh.gif Sem najprej pomisla, kak lahko to tak mirno poveš. oops.gif
  • 0

#35 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2007 - 01:27 PM

Omfg, omfg... IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#36 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2007 - 01:39 PM

QUOTE(Michelle @ 15. 1. 2007 - 13:25) View Post

Joj Dilema....jaz sem pa zdaj bolj na hitro prebrala, pa sem misla za tisto punco, ki vama je trkala na okno, da je fant hitro ven letel in jo nategnil. laugh.gif laugh.gif Sem najprej pomisla, kak lahko to tak mirno poveš. oops.gif

WTF? laugh.gif Mislim, halo ... ktera pri pravi pameti bi pa mela tipa, ki bi sred enga parkirišča pred njo nategnu popolno neznanko? hmm.gif No, ne vem ... jaz nisem ena tistih, če slučajno celo obstajajo. rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

#37 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 January 2007 - 02:01 PM

eh, smeše mate laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#38 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 January 2007 - 03:34 PM

aja, a zribana kolena tut sem pašejo? če je tko, takoj dvignem roko, ker tepihi so še hujš kot goli parket al pa lesene štenge. rolleyes.gif ene parkat sem mela tako uboga kolena, da joj: najprej peče ko svinja, potem se uboga koža regenerira in potem sem mela par cm debele hraste (ne, nism jih jedla! laugh.gif) par tednov, sem full težko hodila. pa trtico si je enkrat en ogulil na tepihu. laugh.gif

v avtu me pa še niso dobil. pa za drevesom tut ne. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#39 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 January 2007 - 03:40 PM

samo a se res splača, da ste potem oz. bile nekaj tednov čisto pohabljene samo od enega sexa ? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 15 January 2007 - 03:44 PM

Mladoletna lol1.gif ... Meni se je vedno splačalo, če ne drugega, je bilo veliko smeha. Še danes se s katerim od bivših pošteno narežim. Jao ... laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users