Jump to content

Photo

Nič Jasno

• This topic is locked This topic is locked
79 replies to this topic

#21 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 December 2005 - 08:27 PM

men isto...

plus to, da punce napišejo nove poste, jst pa ne dobim nobenga sporočila, da je kej novga. Pol pa grem na temo in hočem uklopit "začni sremljati to temo" pa imam že ukolopljen oops.gif blink.gif rolleyes.gif ne vem no... a je pomembno kakšen čas imam naštiman. Se mi zdi, da mi to zdej serje odkar sem zamenjala na "zimski čas" :scratch:

• 0
Posted Image

#22 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2005 - 02:41 AM

Meni je tudi zaj to začelo delat..... evil.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#23 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 09 December 2005 - 07:18 AM

QUOTE(DiLeMa)
Aja pa prejle mi je tle na forumu odprlo tist mali oknček da sem dobila novo zasebno sporočilo, kliknem gor ... in ni blo spet nič novega notr.

Res mi ni nič več jasno.

Nekdo se malo šali na našem forumu, na žalost pa bo identifikacija "storilca" trajala malo dlje. Osebek pošilja ZS članom, vendar jih zelo hitro zbriše, vendar se e-pošta vseeno pošlje, ko pa preveriš nabiralnik seveda sporočila ni več.

Vsem se opravičujem za morebitno zmedo. Če ima kdo kakšno informacijo o "storilcu", ki vas ima tako rad in pošilja ZS, naj mi prosim sporoči.

lp
Damjan
  • 0

#24 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 December 2005 - 09:34 AM

Jst sm tud to enkrat nardila, upam da ne grem za rešetke ... je blo sam enkrat, prisežem! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#25 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 December 2005 - 09:45 AM

Ccc... to je pa grdo. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#26 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2005 - 09:50 AM

Neee ... sej sm pol povedala da je šlo za pomoto in prejemnik (Tanjci) ve za kaj je šlo! wink.gif Ne me kregat! sad.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#27 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 December 2005 - 11:03 AM

QUOTE(DiLeMa)
Neee ... sej sm pol povedala da je šlo za pomoto in prejemnik (Tanjci) ve za kaj je šlo! wink.gif Ne me kregat! sad.gif

Damjan hvala za test ZS, ampak Dilema je vsega kriva biggrin.gif That't that.

Ampak vseen mi pa ni hotl obvestil o novih postih pošiljat. Tko se mi zdi, da spremlam eno temo, parkrat sam recimo preberem in nič sama ne napišem, pol mi pa kr več noče pošiljat obvestil. Tko kot da me tema ne zanima več.

Damjan, a obstaja kakšno število ogledov teme, ne da bi ti sam odgovoru, da te pol kr skensla?! :scratch:

• 0
Posted Image

#28 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2005 - 11:22 AM

Jst sm enkrat samkrat v svoji forumski karieri PO POMOTI nardila to, pa me zdej vsi neki matrate?? biggrin.gif Sej sm se pol opravičla in povedala za kaj gre ... pustite me zdej pr mir!! sad.gif
  • 0

#29 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 December 2005 - 11:28 AM

ej Dilema... glih ob napačnem času, k so še drugi problemi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sam ti si povedala (to je ful lepo) in zdej se lahk s taprvimi problemi ukvarjamo wink.gif biggrin.gif

• 0
Posted Image

#30 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 09 December 2005 - 11:31 AM

DiLeMa je razkrinkana laugh.gif Dokler je samo to sploh ni panike, kakšno prazno ZS pa lahko vsi preživimo, a ne ;)

lp
Damjan
  • 0

#31 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2005 - 11:34 AM

Neeeee ... nism razkrinkana!! Če je pa men tud nagajal!! A misliš da sm sama seb pošiljala ZS in si jih pol brisala predn sm jih dobila?? biggrin.gif

P.S. Nehite me matrat ker bolj vzorno forumašico od mene težko najdete ... tako, ki se žrtvuje za splošno dobro, deli čudovite nasvete in pomaga v vsaki situaciji. biggrin.gif

Lepo prosim eno 'skromno' ovacijo!! biggrin.gif
  • 0

#32 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 09 December 2005 - 11:38 AM

DiLeMa:

:hello1:
  • 0

#33 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2005 - 11:39 AM

Damjan, zlat si! oops.gif Sam še Merci mi morš kupit in zraven zapet 'hvaaala ker siiii'. biggrin.gif
  • 0

#34 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 December 2005 - 11:40 AM

ah itak DiLeMa... ti si zakon IPB Image , pa še ful poštena...

nej se jav un, ki ga je teb poslal, če se upa IPB Image IPB Image

• 0
Posted Image

#35 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2005 - 11:44 AM

QUOTE(DiLeMa)
Sam še Merci mi morš kupit in zraven zapet 'hvaaala ker siiii'. biggrin.gif

IPB ImageIPB ImageIPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#36 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 09 December 2005 - 01:57 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(DiLeMa)
Sam še Merci mi morš kupit in zraven zapet 'hvaaala ker siiii'. biggrin.gif

IPB ImageIPB ImageIPB Image

heheheehh
ok ok ok tole sm se pa full nasmejala biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#37 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 December 2005 - 06:35 PM

ja men se je tudi danes ali včeraj to zgodilo, da mi je napisal, da imam kao novo sporočilo, pol pridem pa na forum pa nič. A se kdo javi za potencialnega kandidata? biggrin.gif
  • 0

#38 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 06:37 PM

Da ne bi kdo spet mene krivil, ker bom huda in bom zahtevala preiskavo! biggrin.gif
  • 0

#39 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 December 2005 - 07:11 PM

QUOTE(DiLeMa)
Da ne bi kdo spet mene krivil, ker bom huda in bom zahtevala preiskavo! biggrin.gif

Al je pa to sam varka tongue.gif biggrin.gif
  • 0

#40 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 12 December 2005 - 07:13 PM

Pozdravljeni!

Če se vam to pogosto dogaja vas prosim, da posljete prejeto e-sporocilo na info@lepa-si.com in bomo zadeve preverili.

lp
Damjan
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users