Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 20 March 2005 - 01:09 PM

Posted 20 March 2005 - 01:14 PM

pač rabim sprostitev daleč od doma, daleč od službe daleč od faxa ...sam jst jst in jst....z najboljšo knjigo, najboljšim prjatlom, pivom, biljardom in norimi izleti

lalalaalalala

hehehe..ampak vseeno v naročju najlepšega dela slovenije zame :thumright:
ti gimnazijka?
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 20 March 2005 - 01:19 PM

Posted 20 March 2005 - 01:19 PM

Ma komaj čakam študij, da se malo speljem od Celjskega folka, ker že naseda včasih ... sprememba še kako zapaše.

Posted 20 March 2005 - 01:22 PM

aja, restavracije...je bila kera ze v francoski na nazorjevi!?
Posted 20 March 2005 - 01:27 PM

Glede študija pa itak še ne vem kaj bom šla ... vlečeta me prihologija ali pa novinarstvo, ampak bi morala biti boljša kot pa dobra ...

Posted 20 March 2005 - 01:30 PM
Ce si 3.letnik, se potrudi, da bos prav dobra ( ce ne, vsaj v 4.), itak je pa vse odvisno do mature. Pri nas je bilo 80% mature, 20% uspeha.
Posted 20 March 2005 - 01:32 PM
heheh
dilema...veš vsepovsod je lepo...ampak najlepše je doma in verjamem da se boš kljub vsemu rada domov vračala...zdj se pa le potrudi, da boš lahko študirala tisto kar te res veseli :thumleft:
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

Posted 20 March 2005 - 02:37 PM
Kim, ti pa le glej, da boš res uživala na počitnicah!

Posted 20 March 2005 - 02:50 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 March 2005 - 03:18 PM
No pa da še neki na temo povem samo mi je mal čudno hvalit lokale v Celju, ker se mi zdi da je tle gor Celjanov zelo malo ...
Moja najljubša lokala sta Smash Pub in Branibor, tam se počutim ful domače, so prijazni in komunikativni natakarji, tko da je kul. Pa tud Forum mi je fajn, sploh zrihtan je tko ... neki posebnega.

V druge lokale pa praktično ne hodim, nekaj časa sem bila dost v Vrtnici, sam so jo zdej prerihtal in ni nič vse skupi ...

Posted 20 March 2005 - 03:35 PM
Zadnjič sem bla v tej japonski in mi je blo simpatično.
Posted 20 March 2005 - 04:20 PM
No pa da še neki na temo povem samo mi je mal čudno hvalit lokale v Celju, ker se mi zdi da je tle gor Celjanov zelo malo ...
Moja najljubša lokala sta Smash Pub in Branibor, tam se počutim ful domače, so prijazni in komunikativni natakarji, tko da je kul. Pa tud Forum mi je fajn, sploh zrihtan je tko ... neki posebnega.

V druge lokale pa praktično ne hodim, nekaj časa sem bila dost v Vrtnici, sam so jo zdej prerihtal in ni nič vse skupi ...

khe...midve nauva šle v celju na kavo

Posted 22 March 2005 - 08:32 AM
mishka, najbrž si spregledala, pa te še enkrat vprašam, ker me ful zanima in sem imela interes enkrat v bližnji prihodnosti iti tja - kitajska v CityParku. S čim se ti je zamerila?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 March 2005 - 02:21 PM

Hehe Kim hudoba!

Posted 22 March 2005 - 02:26 PM
Čestitam za opravljen izpit.
Lp
Damjan
Posted 22 March 2005 - 02:27 PM
Čestitam za opravljen izpit.
Lp
Damjan
Ooo hvala!

Posted 22 March 2005 - 02:45 PM

Kaj pa študiraš, če smem biti radovedna?
Jaz sem na FDVju.
Posted 22 March 2005 - 03:00 PM

Kaj pa študiraš, če smem biti radovedna?
Jaz sem na FDVju.
Ne ne ... jst ne študiram še ... sem 18-letna dijakinja gimnazije in delam letnik po izpitih ... ahh dolga zgodba.

Posted 22 March 2005 - 04:40 PM

Hehe Kim hudoba!

aaaaaaaaaaaaaaaa stara moja ČESTITAM *se odveselja suče nastolčku*
um um um ...hja če maš odvečnega časa kej ta tedn do četrtka popoldne se mi javi..drgač pa druh tedn po torku

lokal zberem jst

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users