Kje kupiti?
Posted 14 August 2008 - 11:05 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 August 2008 - 04:22 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 August 2008 - 05:58 PM
Posted 27 August 2008 - 07:38 PM
Zanima me če ve kdo kje kupiti elastične prevleke za naslonjače (fotelje). Zaenkrat sem jih zasledila samo v Quelle katalogih, samo pa nimajo ne vem kako dobre izbire barv, pa še kar drage so.
lp
Posted 28 August 2008 - 10:39 PM
Mene zanima, kje naj dobim plastično posodico za jabolko. Taka okrogla je in se odpre kot ena kinderjajčka. Sem gledala na Ikeini spletni strani, pa nisem našla.
Posted 31 August 2008 - 12:00 PM
Kje bi dobila navadno tablo za magnetke ? Našla sem eno, vendar ima še okvirje in je bolj otroško prirejena, košta pa več kot 110 eur. Potrebujem čistp navadno tablo, pa ne zelo veliko, recimo do 40 cm dolžine in višine.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 August 2008 - 12:28 PM
Posted 31 August 2008 - 06:50 PM

Posted 03 September 2008 - 04:43 PM
Hvala Kalypso, Maribor ne pride v poštev.
Morda bi bilo dobro povprašati tam, kjer prodajajo tudi magnetke - ponekod so pritrjeni na takih tablah.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 September 2008 - 07:51 PM
sahara, Twister po moje dobiš v kakšni trgovini kjer prodajajo igrače. Po moje tudi v Intersparu na oddelku z igračami.
Posted 03 September 2008 - 08:26 PM

Posted 18 October 2010 - 02:52 PM
Pred časom (par let nazaj) smo za podjetje kupili kozarce, ki so spodaj kvadratni, zgoraj pa že skoraj okrogli.
Takrat smo jih kupili v Mercatorju ali Sparu. Ampak sem zdaj gledala in jih sploh nimajo več.
Ima kdo idejo, kje bi se jih še dalo kupiti (preko interneta ali pa v kakšni trgovini)
Put A Kilt On It!
Posted 18 October 2010 - 03:37 PM

ignore, da je sveča v kozarcu.
Posted 19 October 2010 - 07:13 AM
Evo sem jih še slikala za vsak slučaj!

Put A Kilt On It!
Posted 22 October 2010 - 06:55 PM
Če jih ne najdeš je po moje bolje, da kupite komplet nove kozarce.
Posted 28 March 2011 - 11:42 AM
Ima kdo idejo kje se to najbolj splača kupit.
Slišala sem za IKEO ampak na spletni strani nisem našla ...
Put A Kilt On It!
Posted 28 March 2011 - 11:53 AM
Imajo pa dva tipa: ene k jih našraufaš(torej rabiš vrtat) in ene ki jih namesti direktno na zapirala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 March 2011 - 02:22 PM
http://www.ikea.com/...oducts/60159704
http://www.ikea.com/...oducts/60108677
To troje imajo, kokr jaz vem.
Posted 28 March 2011 - 03:17 PM
Put A Kilt On It!
Posted 28 March 2011 - 06:33 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users