jaz delam tako, ja.

kako barva čimbolje prime?
Started by
Tejka
, Oct 31 2006 05:13 PM
24 replies to this topic
Posted 30 November 2006 - 06:49 PM
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 November 2006 - 08:16 PM
DoLeMa, js najprej spiram barvo dol ene 10 min, pol dam gor ogromno balzama, pustim tist balzam cim dlje gor, sperem, samponiram, pol pa se kaka maska + balzam, pa spet sperem
je ful zamudno, sam se mi laski po barvanju ful smiljo pa jih pol lepo ponegujem, da so lepi pa zdravi.

Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Posted 30 November 2006 - 08:21 PM
no sej, lih to mene skrbi, mislm razmišljam, da je logično, ker lase tko kemično obelaš, da jim škodo povrneš, ne pa da jih sam z balzamom pustiš

Svet je tak, kot si ga pripravljen videti
Posted 30 November 2006 - 08:23 PM
Js pa ponavad nardim tko, da najprej spiram, pol pa ornk našamponiram in dolg masiram, potem še enkrat ful temeljito sperem, dam na lase balzam za po barvanju, pol ko sperem pa še masko in jo mam na buči kakšno uro.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Posted 30 November 2006 - 09:03 PM
bom jz isto nardila ja

Svet je tak, kot si ga pripravljen videti
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users