A ti si pol tud razstavljala,js sem bila na razstavi v nedeljo, tko, da vrjamem, da je možno, da sem marsikaj zamudila. Je pa tud tko, da določenih mačkov se sploh ni dal neki vidt, ker je bla precejšna gneča. kakšne pasme pa je tvoj muc in kdaj si ga rastavljala, js sem si včerej drugače vse ogledala pa povsod pomalem obstala, je pa res, da se nism čist z vsakim pogovarjala. Pa tud tisto glasovanje obiskovalcev mi je malo smešno, sej sem glasovala, sam ob enem se mi je pazdelo, da s tem delam vsem ostalim mucam krivico, men so bile resnično vse lepe, vsaka po svoje in predvsem zelo negovane.
Ja, sem bila. Oba dneva. Bila pa sem malce manj časa pri kletkah, ker sem vodila Sekretariat ..
Gneča je bila, se je bilo potrebno nekajkrat pošteno prebijati skozi množico ljudi.
Pa ima tudi to svojo dobro stran - ljudje imajo radi muce, radi pridejo na razstavo, videla sem, da so se zadrževali pri naši informativni stojnici, tudi informativnih zložek je zmanjkalo ...
Je bilo pa luštno videti situacije, ko so se na razstavi slučajno srečali ljudje, ki se niso videli že par let ...

Hmmm, se bodo razstave razvile v prava družabna srečanja ..

Ideja o glasovanju obiskovalcev se je porodila ravno zato, da tudi obiskovalci izberejo svoje NAJ muce ... Oči sodnikov so stroge in velikokrat ne spregledajo napak in napakic, oči obiskovalcev, pa muce vidijo spet drugače ... Obiskovalcem je bila ideja všeč, razstavljalcem tudi in tako se je ta izbor 3 najlepših, prijel in ga izvedemo vsako leto.
Se pa strinjam s tabo, bi tudi sama zeloooo težko izbrala NAJ muca ..
Vsaka je lepa, vsaka ima tisto nekaj, kar pritegne.