Jump to content

Vas privlacijo drugi?

• Please log in to reply
167 replies to this topic

#21 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 10 September 2006 - 10:20 PM

QUOTE(izabela)
Saj je bil hec. Colta sploh ne poznam, po parih postih sicer sklepam, da je res kr zanimiv clovk.. Sam si lahko kr predstavljam kk bi te lobiral: Dilemo za vojakinjo! biggrin.gif

Če bi že karkoli lobiral...bi bila Dilemca mnogo primernejša za kaj drugega. Za vojakinjo ima preslabe živce. smile.gif Morda kot kak fotomodel, če bi se mi postavila pred Canon-a.... 8)
No, sicer pa si tudi ti pravilno ugotovila da sem zanimiv človek. Vendar včasih za tvoj okus z nekoliko preveč oblikovanimi in jasnimi stališči,ne? laugh.gif No, dokler se bova strinjala da so Floydi kralji svoje sfere in je Douglas Adams že doštopal do Betelgeze 5, potem ne vidim razlogov za paniko. Sicer pa....brisačo imamo itak v torbi,ne? laugh.gif laugh.gif
  • 0

#22 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 10 September 2006 - 10:41 PM

Ja men se zdi logično, da nas privlačijo drugi. Odvisno pa je od tega kolk nas določena oseba privlači. Če je privlak do te osebe na maksimumu, v tistem trenutku za nas obstaja samo ta oseba in nimamo nobene potrebe po drugih. Če pa privlak ni dovolj močan oz. začne padat, pa nas kar naenkrat začnejo privlačit tud drugi. Ja ko pa pade do podna, pa gremo narazen. Sej tako je tud prav, drugač bi še izumrli. biggrin.gif Tle je zj samo vprašanje, če obstaja neka oseba, ki bi nas vedno privlačila do te meje, da ne bi nikdar čutili potrebe po drugih oz. nas drugi zaradi te osebe nikakor ne bi mogli privlačit. To bo pa treba prašat kšno pepelko al pa trnjulčico. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

• Guests

Posted 10 September 2006 - 11:09 PM

QUOTE(Colt)

No, sicer pa si tudi ti pravilno ugotovila da sem zanimiv človek. Vendar včasih za tvoj okus z nekoliko preveč oblikovanimi in jasnimi stališči,ne?  :lol:  No, dokler se bova strinjala da so Floydi kralji svoje sfere in je Douglas Adams že doštopal do Betelgeze 5, potem ne vidim razlogov za paniko. Sicer pa....brisačo imamo itak v torbi,ne?  :lol:  :lol:

Ne, tvoja stalisca so cist vredu. Mislim, vsec mi je, da so jasno izoblikovana, ker to vedno manjkrat srecam. So pac diametralno nasprotna mojim. smile.gif
  • 0

#24 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 10 September 2006 - 11:27 PM

QUOTE(izabela)

Mislim, vsec mi je, da so jasno izoblikovana, ker to vedno manjkrat srecam. So pac diametralno nasprotna mojim. smile.gif

Žal se moram strinjati da je jasno izoblikovanih stališč vedno manj. To noro pogrešam in se velikokrat sprašujem če folk sploh še kaj razmišlja. Res pa se je preprosteje prepustiti toku....
Prepričan pa sem da če bi bila ti malce manj trda v glavo in malce fleksibilnejša, bi prav lahko našla še bolj skupen jezik in se drug od drugega marsikaj naučila smile.gif In to bi bila potem čista zmaga, mar ne? smile.gif

G

ps. Sedaj pa pejst spat!!
  • 0

#25 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2006 - 07:57 AM

načeloma se strinjam z miss*sixty, ampak jaz nimam naštelanega tajmerja, da ko sem na začetku neke nove zveze, pa me ne privlači nihče drug oziroma, da me nihče drug ne privlači do takrat, ko začne začetna evforija usihat. v vsakem trenutku me (lahko) privlači nekdo drug, štos je pa samo, kot sem že rekla, v reakcijah na te privlačnosti. in v veliki večini primerov bi jaz reagirala tako, da bi vzpostavila maksimalni možni stik s to osebo, ki me privlači. ker nimam alarma, ki bi zapiskal in me odbil od nekoga, ker sem pač po naključju že z nekom drugim v razmerju - privlačnosti do drugih nimam zakamufliranih v fraze tipa 'v razmerju imam vse, kar potrebujem, zato ne rabim nobenga druzga' - to zame enostavno ne obstaja.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#26 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 September 2006 - 09:10 AM

Ja sej jst tud nism tako misnla, da gre vse vedno po istem vzorcu in da se to ne more zgodit na začetku veze. Tuki nima veze noben naštelan tajmer ampak samo v kolikšni količini je prisotna privlačnost do te osebe.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#27 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 September 2006 - 12:27 PM

Mene tudi privlačijo ostali moški, samo ko pomislim, kakšnega lepotca imam jaz, me takoj vse mine ;) biggrin.gif
Tista druga oseba, tudi če je lepa, še ne pomeni, da je v redu po karakterju, kot moj biggrin.gif (Moj fant je najbolj idealen fantiček na celem svetu- sm na višku ljubezni...) biggrin.gif
Sploh me ne mika po pogledovanju po kakšnem drugem lepotcu...

Drugače mi je tudi jasno, da je mojemu katera všeč in vedno k vidm kakšno hudo punco mu rečem: "U, kaj je ta lušna!"... potem pa čakam kaj bo on meni odgovoril... biggrin.gif Več mi pomeni, če mi pove: "Ta je pa simpatična.", kot da bi mi to tajil...

Čeprav sm navsezadnje js njemu najbolj lušna in oh in sploh biggrin.gif biggrin.gif :glasses7: :happy3:
  • 0

• Guests

Posted 11 September 2006 - 12:29 PM

QUOTE(Colt)
če bi bila ti malce manj trda v glavo

biggrin.gif biggrin.gif
Weeeelll.. no can do! twisted.gif
  • 0

#29 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2006 - 12:38 PM

pri tem, da nam je (še) kdo drug privlačen, sploh ni nujno, da gre za to, da je oh in sploh luškan - ni vse v videzu, kar se tako radko poudarja in ščebeče pri ljubavi. pri večini se pri videzu tudi ustavi (v večini primerov takšnim osebam niti ne damo priložnosti, da na nas naredi vsaj prvi vtis, ker se ga takoj odjebe s tem, da kaj mamo pa mi doma in da klinac gleda vse ostale) - meni ne. če mi nekdo deluje interesanten in intriganten, bom pač se trudila, da ga spoznam, partner gor ali dol. saj sem konec koncev sama svoja oseba, ne pa od partnerja. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#30 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2006 - 12:45 PM

[quote=Špela]če mi nekdo deluje interesanten in intriganten, bom pač se trudila, da ga spoznam, partner gor ali dol. saj sem konec koncev sama svoja oseba, ne pa od partnerja. biggrin.gif

Tole nima pa nobene veze. Jaz sem tudi sama svoja oseba, odgovarjam konec koncev le sebi in to ni v nobeni povezavi s tvojim zgoraj napisanim ... jaz imam fanta in zato se pač ne bom prepuščala drugim, pa ne zato, ker bi imel fant nad mano tako kontrolo in jaz ne bi bila sama svoja oseba, ampak zato, ker verjamem, da je monogamija v zvezah the way to go ... vsaj zame, za vsakogar pa verjetno ne. Sicer smo pa o zvestobi že toliko govorili, da nam ni treba še tle. =)

Pa tle je stvar še v nečem ... praviš, da če ti je nekdo interesanten in intriganten, se boš potrudila in ga spoznala ... je tle veliko odvisno od tega, na kakšen način bi ga spoznavala. Jaz se ne izogibam novih poznanstev, jih pa, zato ker sem pač oddana in je fant zame edini, ohranjam zgolj na prijateljski ravni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#31 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 11 September 2006 - 02:03 PM

QUOTE(Darla)
sem se pa spomnila na eno totalno neromantično biološko dejstvo: programirani smo tako, da naj bi ostali z istim partnerjem cca 4 leta (kar je zadosti, da par sproducira in poskrbi za otroka).

aaaa, tukaj torej tiči najin problem, mene pa je že začelo skrbet... biggrin.gif
  • 0

#32 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 September 2006 - 02:16 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(izabela)
Cuj Dilema, kerga forumarja pa taj mas ti? Ce ni skrivnost no.. smile.gif
Radovednost, ja..ampak se mi zdi da jih je sam ene par, pa en je Princeskin..

Jaz vem samo še za Princesko (zdej nista več skupi) ... a je še kakšen drugi par, pa sem spregledala? No moj ljubi dečko je matej29 ... pa sej ni ravn velik tle gor.

še pred mal cajta sta bla Princeska pa issak usa u cvetkah, in zdej sta kr narazn ?? blink.gif ermm.gif
  • 0

#33 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 September 2006 - 02:50 PM

Življenje je pač nepredvidljivo in polno presenečenj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#34 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 September 2006 - 02:54 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(izabela)
Cuj Dilema, kerga forumarja pa taj mas ti? Ce ni skrivnost no.. smile.gif
Radovednost, ja..ampak se mi zdi da jih je sam ene par, pa en je Princeskin..

Jaz vem samo še za Princesko (zdej nista več skupi) ... a je še kakšen drugi par, pa sem spregledala? No moj ljubi dečko je matej29 ... pa sej ni ravn velik tle gor.

še pred mal cajta sta bla Princeska pa issak usa u cvetkah, in zdej sta kr narazn ?? blink.gif ermm.gif

aaah... sej če bi blo po moje, bi blo še vedno tko. ampak po vsem skupi, je še bolš da sva narazen...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#35 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 September 2006 - 03:04 PM

no ja, ne morm nč reč, k nevem kaj je blo da sta šla narazn ermm.gif
  • 0

#36 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 September 2006 - 03:11 PM

ah, on si je najdu drugo. kr tko na hitr... sicer pa njegova stvar, ne ve kaj je zgubu. no zdej pa dost OT wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#37 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 11 September 2006 - 04:27 PM

Jaz sem srečno zaljublena in sem v zvezi že kar nekaj časa venadr nimam nobenih želja da bi bila z drugim tudi če me npr privlači, kar se pač normalno zgodi,, jih je ogromno luškanih ampak meni je pomembna notranjost in kako bi se ujela z nekom tako da niti potem ne razmišljam o tem kako bi bilo če bi bilo in ne fantaziram o drugih tipih. Tudi če bi me nek fant zelo vizualno privlačil in tudi mogoče po notranjosti bi težko zavrgla leta truda in ljubezni z sedajšnim fantom.
  • 0

#38 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 September 2006 - 04:38 PM

Bluberry, kako dolgo pa si že s svojim?
  • 0

#39 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 11 September 2006 - 04:43 PM

4 leta in dva meseca-nekje okrog tu smile.gif
  • 0

#40 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 September 2006 - 04:46 PM

To je pa že kar častitljiva doba ... zelo lepo slišat. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users