Solarij
Posted 05 April 2005 - 11:15 PM
Posted 11 April 2005 - 04:52 PM
Katerega ve obiskujete in ali katerega priporočate? To me zanima za Lj
Posted 11 April 2005 - 06:19 PM
http://www.ergoline-sunforyou.si/
Posted 13 April 2005 - 11:54 AM
lani sem začela obiskovat solarij že meseca aprila in ker sem zelo bela po naravi sem hodila do meseca vagusta, seveda s presledki in sončenjem na naravnem soncu.
Bila sem prvič v življenju res lepa čokoladna, čeprav ta barva ni trajala dolgo...Bilo mi je res fajn.
Potem pa sem opazila na moji koži prve gube(kljub temu da sem stara 27,5 let jih nisem imela!nobene!)...Začela sem se malo bolj zanimat in opazovat okolico. Dve moji prijateljici, kateri se vskako leto pražita na soncu imata (kljub temu da sta od mene mlajši za 2-3 leti) GUBE!Potem poznam še eno punco čez 30 let, ki je bila vedno kot čokoladni bonbonček (tudi pozimi)-katastroga, še moja mama nima tako izrdazitih gub.
Govorila sem z nekaj dermatologi in VSI ODSVETUJEJO SOLARIJ!Pravijo tako: ko je koža obarvana (sončena) je že poškodovana.
Kar se pa tiče krem za samoporjavitev imam dobre in slabe izkušnje. Pomembno je, da dobiš pravo kremo in pa malo prakse za nanos. Letos bom sigurno posegla po kakšni (npr.Loreal mi je bila fajn)
Posted 23 April 2005 - 08:19 PM
Potli je pa še neka trgovka bila celo poletje povsem bleda, potem je pa očitno pozimi začela hodit v solarij, ali pa je uporabila kak drug način.. U glavnem ženske sem se tut kar ustrašila: enkrat pridem v trgovino in trgovka bla čist rjavaaa-sredi zime je zgledala, kot bi se ravnokar z nekega vročega kraja se vrnila(pa se ni, k je cel čas delala).. Čist porjavela.. Joj!
Hočem povedati, da bodte naravne če se le da.. Če pa že nujno rabte te kreme, pa solarije-v mejah normale!

Posted 24 April 2005 - 01:15 AM
k primerjam svojo kožo z njeno, je res da je njena temnejša, sam kar se pa tiče izgleda kože same pa lahk rečem da moja velik lepš zgleda - velik bolj napeta, mlada pa sveža je.
mam feeling da je solarij velik bolj škodljiv od naravnega sončenja, tko da ko je poletje se sicer sončim, ampak v času ko sonce najbolj prbija se ne cvrem na soncu pa tudi sicer skušam uporabt čimboljše kreme z ne prenizkim faktorjem.
sama hočm tud pr 30-ih, 40-ih letih zgledat mladostno in lepo, tko da solarij - no thanx

Posted 24 April 2005 - 08:51 AM
sama hočm tud pr 30-ih, 40-ih letih zgledat mladostno in lepo, tko da solarij - no thanx

hvala enako!

Posted 24 April 2005 - 09:41 PM

hvala enako!

Se cisto strinjam z vama!
Meni je bivsi tip skoz tezil, zakaj ne hodim v solarij, pa da zato nisem v koraku s casom pa bla, bla, bla ... (Halo - v koraku s casom?!) No, najbrz je jasno, zakaj je kmalu postal bivsi.

No, sam da je zdej srecen, v koraku s ...

Lp,
Katie
Posted 24 April 2005 - 09:45 PM
Meni je bivsi tip skoz tezil, zakaj ne hodim v solarij, pa da zato nisem v koraku s casom pa bla, bla, bla ... (Halo - v koraku s casom?!) No, najbrz je jasno, zakaj je kmalu postal bivsi.

No, sam da je zdej srecen, v koraku s ...

Lp,
Katie
srečen on, ki lahko hod okol s pudingom, hehe, mi ga pa sam jemo. pa še to mam raj vanilijevga ko čokoladnega. katie, odlično si povzela bistvo ....

Posted 26 April 2005 - 03:26 PM

Bom vsaj v starosti zgledala mlajša od marsikatere druge ženske.

Pa še manj možnosti za kožnega raka mam.

Posted 26 April 2005 - 04:47 PM

Raje grem malo na kolo al pa sprehod,ko je soncek

Posted 27 April 2005 - 12:29 PM

Posted 27 April 2005 - 01:36 PM

Posted 27 April 2005 - 01:42 PM

Hm.. na sprehod, ali solarij

Verjetn solarij, kaj?

Posted 27 April 2005 - 03:00 PM

Posted 27 April 2005 - 03:43 PM

Hm.. na sprehod, ali solarij

Verjetn solarij, kaj?

heheh,ta je pa huda¨!!!!!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 April 2005 - 03:44 PM
Ampak se splača

Posted 27 April 2005 - 03:47 PM

Ne vem zdej, kolk je to kej škodljivo, baje mal je.. Ampk če tko pogledaš, dans je fuul stvari škodljivih, ampk ni še nobenga pobral če je šeu u solarij.. Ampk men na srečo ni treba it, k sm naravno rjava.. Sm bla zadnje čase ful na soncu, pa sm že čist k čokoladka.. Njami, bi kr sama sebe popapcala

Ampak se splača

HAhahahahhaha,sj ne,kok sm vs nategn**,če sm vs sploh nategn**?! :thefinger: :pottytrain1: :pottytrain2: :toothy7:
Ma,dj me prou zanima,če obstaja dejansko kkšna baba k hod vsak dan za 15 minut se sončt? halo?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users