Pust
Posted 05 February 2007 - 09:52 PM

Posted 05 February 2007 - 10:05 PM

Pablo Picasso
Posted 05 February 2007 - 10:45 PM

Posted 06 February 2007 - 12:57 PM

http://www.klub-kps....p...=136&page=1
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 06 February 2007 - 01:05 PM

za očala pa poglej, če še prodajajo očala za harryja potterja - so bla okrogla, z debelimi šipami in črnim okvirjem

Posted 06 February 2007 - 01:52 PM

Kakšne predmete bosta mela še pr seb, da bo bolj pristno in da ne bo glih vsak spraševal kaj sva

Morva še epruvete nekje dobit, pa nimam pojma kje bi jih lahk

Kje pa je trgovina Harry Pottra?
Na tistem linku pa je res ogromno maškar! Kok so eni dobri... Ful so dobre ideje... jih bom za nasledn let uporabila

Posted 06 February 2007 - 02:57 PM

Posted 06 February 2007 - 02:59 PM

Posted 06 February 2007 - 03:03 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 06 February 2007 - 03:05 PM
Jst sem bla lani kondom

Kakšne predmete bosta mela še pr seb, da bo bolj pristno in da ne bo glih vsak spraševal kaj sva

Morva še epruvete nekje dobit, pa nimam pojma kje bi jih lahk

Probi it na fax pa vprašat kakšno laborantko, če se da dobit ene 3 epruvete (itak je to potrošni material pa ga majo polne predale). Drgač pa ne vem...Sanolabor, lekarne?
Pač rečeš da rabiš za maškare

Posted 06 February 2007 - 03:06 PM
Našla še slike iz lanskega pustovanja. Če hoče kdo kako idejo ukrast

http://www.klub-kps....p...=136&page=1
katera pa si ti, če smem vprašat?

ker kar dosti ljudi poznam na teh slikah.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 06 February 2007 - 05:23 PM
ananas: mislm da se men ena steklena epruveta nekje doma valja

Uuuu a res?

Ja dej prosim premisli

Kaj pa če uporabita tista zaščitna očala, katera morate imeti na faxu? Plastik fantastik.
Jst sem bla lani kondom

Probi it na fax pa vprašat kakšno laborantko, če se da dobit ene 3 epruvete (itak je to potrošni material pa ga majo polne predale). Drgač pa ne vem...Sanolabor, lekarne?
Pač rečeš da rabiš za maškare smile.gif Zih se ti bojo nasmejal pa dal

On bo mel ta lab. očala, ker si bo lahk drgač naredu ful odštekano frizuro, js mam pa predolge lase in jih tud nočem neki topirat al pa s peno mazat, ker me to ful skomina

Za epruvete prov res nameravava it na faks vprašat, pa tud skor mislm, da bojo dal, sam vseen je mal zadrege, k so oni ful scarry

Posted 06 February 2007 - 07:58 PM
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 06 February 2007 - 11:00 PM

Jaz bom mela na glavi sigurno zaščitno kapo za lase, tako belo. Razmišljala sem, da bi s sabo nosla neke mini količine kemikalij, kej kar se dimi, alpa čudno obarva. Ne vem še, bi mogla pogledat malo po forumih. Zdej mi je prišlo napamet samo, da daš v epruvto vodo in uno za vžigiat vžigalice (kjer podrgneš). Ko stresaš se zadeva sveti v temi. Pa ne vem zakaj

Nisem ravno mislila trgovino od harryja potterja (če to sploh obstaja??), ampak sem se spomnila, da so nekoč taka očala prodajali pri kostumu zanj

Posted 07 February 2007 - 11:05 AM
Sj midva sva tud razmišlajal, da bi s kakšnimi v izi poskusi tam neki čarala, sam sva pol rekla, da je s tem preveč zafrkancije, k morš skos pazit, da se ne poliješ... Pa ne bi bla pol tok sproščena
Notr bova mela, kakšen sokec eksotične barve, pa še kakšno kapljico žganja

Drgač pa še periodni sistem...
Mah, upam da bo kul, pa da naju res ne bo kakšn knedl pol spraševal če sva zdravnika, k to pa je pol najbolj beden, če ostali ne vidijo kaj si za maškare

Posted 07 February 2007 - 11:09 AM

jaz si bom letos verjetno kupla samo neke uhe in rep, rekla sestrični, da me namaže po obrazu(ma talent za to) in to bo to.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 February 2007 - 03:31 PM
Kje bi lahko kupila kakšno lepo tiaro. Sem gledala v milerju, ampak tam imajo samo kronce.
Sem danes tam vidla tudi tiare, samo mi nekak niso všeč... Na istem stojalu, kjer majo krone, pokrivala nasploh. Mislim pa, da kake lepe za malo dnarja sploh ne boš dobla. Vse zgleda tak kičasto...

Kupla pripomočke za pikapolonico.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 February 2007 - 04:02 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 07 February 2007 - 04:19 PM
Na živce pa mi grejo npr mlajši, k hodjo po hišah in fehtajo denar- resnično pričakujejo od enga sam denar... Pol k smo pa enkart talal bonbone... pa so tko grdo gledal, mislm halo

Eni se po možnosti preoblečejo v nekaj drugega in naredijo še en krog po vasi, da bi še kej nafehatl...
Prej smo še dajal mal denarja, zdej pa sam še bonbone... Naj se v rit kavsnejo če jim kej ni všeč

Men se ne zdi glih otročje, ampak mi vse deluje kot zabava, oz. delanje norca iz sebe, kar pa je priporočljivo vsaj 1x na let

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users