Essence
Posted 11 April 2005 - 03:15 PM
Posted 11 April 2005 - 07:22 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 April 2005 - 12:26 AM
LipGloss=Ful mi je hud nazadne sm tazga dubila pr l'occitane ,drugi mi sploh niso ugajal
Eyeliner za veke,črn=ful uredu,hitr se posusi pa ful pocen,pr drugih znamkah pridejo tut cez 2000.
Maskara=cool,nardi lepe trepalnce,do zdej nism bla zadvoljna z nobeno drugo kot max factor,pr tej me mot edin to da si ful tezko dol spravm
Šminka roza=ovitk je tko iz kartona paperja al cesa narjen,to me mal mot k se mi je ful hitr raztrgal,drgac barva ful lepa,ni prevec obstojna
Barvica za oči= tko no,se vedno sm najbol zadovoljna s pupo,ta od essence se ful hitr razmaze pa zbrise.
kroglice za lička= ce jih mas v tisti mejhni škatlci k jo dobis zraven s tisto gobico,so čist neuporabne.Js sm jih dala kr v prejšno škatlco k sm jih mela od Avona pa mi jih je zmankal in tut prejšnjo gobico in zdej je supr se clo kej pozna.
Najbol sm res zadovolna z lipglossom k sm ful dolg iskala,tko da sm jih kupla ful,da jih ne bi zmankal,pa se ful ful pocen so.
Rada bi pa sporobala se pudre,sam se mi zdijo vsi tko tekoči,js mam rada bol goste da mal prekrijejo.
Posted 12 April 2005 - 12:38 AM
LipGloss=Ful mi je hud nazadne sm tazga dubila pr l'occitane ,drugi mi sploh niso ugajal
Kateri lip gloss pa točno misliš? Ker jaz sem jih videla kar nekaj...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 April 2005 - 06:55 AM

Od teh cenejših so boljše S-He od DM.
Posted 12 April 2005 - 07:32 AM
Ja,men jo je zmehcal pa odstran ti odmrle delce,tako da je kozica bolj zdrava. Seveda moras pa redno uporabljat se kako kremico,da se ti ne "osusi"
Posted 12 April 2005 - 09:08 AM

Posted 12 April 2005 - 01:31 PM
Kateri lip gloss pa točno misliš? Ker jaz sem jih videla kar nekaj...
ups...zdele sm sla pogledat in sm ubistvu ugotovila d ani od l'occitane ampak od Lancome.Od l'occitane sm pa mislna tako mejhno parfumerano kremco k fuul disi.
Posted 12 April 2005 - 05:00 PM

ja zgubljat se jih tud splača

Posted 12 April 2005 - 05:36 PM
a to misliš parfum v mazilu al t.i. 'lip gloss'/'lip balm'?
Posted 12 April 2005 - 09:03 PM

ja zgubljat se jih tud splača

Ja, ravno zadnjič sem jih gledala... za 5k. Sem si namreč mislila kupit enega s ta plavim odtenkom. Pa sem si kar premislila. Nič posebnega ni.
Drugače pa, lejck, jaz sem te spraševala po essence lip glossu, k si rekla, da ti je en prav hud, pa me zanima, kateri.
Posted 13 April 2005 - 09:21 AM
Drugače pa, lejck, jaz sem te spraševala po essence lip glossu, k si rekla, da ti je en prav hud, pa me zanima, kateri.
Tist ta rdec,cesnja,te tamale tubice. Sm kupla tut oranznga pa vijolcnga pa mi noben ne nardi tko lepo naravnih ustnc

Posted 13 April 2005 - 09:47 AM

Posted 13 April 2005 - 07:01 PM

....to prevec si mislila na višnjo

Posted 13 April 2005 - 07:01 PM

ejj...js sm pa fuul zadovolna z unim rdecim in predvsem zato ker ni tist fuuul rdec ampak je res ciiist mal rdec,glih prow pa ker ni ciiist nc pocast,glih zarad tega so men te tubice tok usec in sm dolg cajta neki tazga iskala

Posted 13 April 2005 - 07:04 PM

Posted 13 April 2005 - 09:35 PM

Posted 13 April 2005 - 09:39 PM
p.s. sm opazila da mi zadnje case osebni zaimki ne laufajo, hihihi(to leti za moj zgornji post 8)
Posted 14 April 2005 - 10:49 AM
Posted 15 April 2005 - 06:04 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users