piercing
Posted 03 May 2004 - 06:23 PM

Posted 04 May 2004 - 09:57 AM
1.) Jst sm mela 2 sošolki, k sta si dali narediti piercing na jeziku (OK, vem da ga hočeš ti dat nekam drugam, ampak sam za moralno zgodbo) in to obe pri istem človeku in eni je blo super, brez zapletov....drugi pa se je začelo okrog luknje gnojiti, težko je govorila,...kupila si je vodo za izpiranje ust, jedla je samo čokolino in pasirano hrano, pa po 14 dneh je dobila vročino in potem je šla k zdravniku in nato v bolnico, kjer so ji piercing dali vn in sedaj je lahko brez njega s tem da je zagonila denar v brezveze...
Včasih telo sprejme piercing, včasih pa ga tretira kot tujk in lahko pride do zapletov...
2.) V nedeljo sem bila na urgenci in prišla je ena punca, ki je imela uhan v obrveh, v nosu in po dva, tri v vsakem ušesu...že zgledala je grdo...in potem je sla na slikanje pljuč in ko naj bi prišla slika z rentgena se ni nič videlo...zato je morala še enkrat na rentgen brez vse krame na obrazu...zdej pa si predstavljajte!
Posted 04 May 2004 - 11:13 AM

Posted 04 May 2004 - 11:44 AM

Posted 04 May 2004 - 12:05 PM

Ampak ...
Je treba to z nekaj pameti

Posted 04 May 2004 - 03:41 PM
1.) Jst sm mela 2 sošolki, k sta si dali narediti piercing na jeziku (OK, vem da ga hočeš ti dat nekam drugam, ampak sam za moralno zgodbo) in to obe pri istem človeku in eni je blo super, brez zapletov....drugi pa se je začelo okrog luknje gnojiti, težko je govorila,...kupila si je vodo za izpiranje ust, jedla je samo čokolino in pasirano hrano, pa po 14 dneh je dobila vročino in potem je šla k zdravniku in nato v bolnico, kjer so ji piercing dali vn in sedaj je lahko brez njega s tem da je zagonila denar v brezveze...
Včasih telo sprejme piercing, včasih pa ga tretira kot tujk in lahko pride do zapletov...
2.) V nedeljo sem bila na urgenci in prišla je ena punca, ki je imela uhan v obrveh, v nosu in po dva, tri v vsakem ušesu...že zgledala je grdo...in potem je sla na slikanje pljuč in ko naj bi prišla slika z rentgena se ni nič videlo...zato je morala še enkrat na rentgen brez vse krame na obrazu...zdej pa si predstavljajte!
em....sorry ampak tist k je delu na rendgenu pojma nima!!!
Ker te more itak opozorit k se greš slikat, da daš vse dol...če tega na urgenci nedelajo...njihova krivda....ne od punce k je bla vsa v pirsingih..
jst bom rekla tko...stvar okusa!
Če ji tko paše nej ma.....nevem zakaj jo je treba obsojat...
no....
lp, kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 04 May 2004 - 05:56 PM

Posted 23 May 2004 - 09:43 AM

Posted 23 May 2004 - 12:54 PM
[color=blue]em....sorry ampak tist k je delu na rendgenu pojma nima!!!
Ker te more itak opozorit k se greš slikat, da daš vse dol...če tega na urgenci nedelajo...njihova krivda....ne od punce k je bla vsa v pirsingih..
Se popolnoma strinjam. Ko greš na rtg, te vedno opozorijo, da moraš odstranit ves nakit, sploh pa vse piercinge. In to je čisto njihova dolžnost, torej tudi njihova krivda.
Drugače imam sama piercing v jeziku, sploh nimam nobenih problemov z njim, imam ga več kot leto, pa je vedno bilo vse ok. Seveda si ga redno čistim.
Drugače pa normalno, da lahko telo zavrne piercing, vendarle je to tujek v telesu in včasih ga pač zavrne. Včasih ga zavrne tudi šele po določenem času in ne takoj.
Vsekakor pa zagovarjam to, da je treba it k strokovnjaku za to, torej tja, kjer se strokovno ukvarjajo s piercingi, tako kot je treba si it delat tattoo tja, kjer tetovirajo. Vsaj jaz ne bi šla kar k nekomu si po tattoo ali piercing, vse sem si dala delat k tistim, ki preverjeno obvladajo.

Posted 23 May 2004 - 01:06 PM
kje pa si si ga dala dalat? Težko najdeš res dober, preverjen studio.
Lp N
Posted 23 May 2004 - 03:06 PM
Če pa koga zanima, kje v Mb sem si dala delat, pa naj kar vpraša, bom razložila.

Posted 23 May 2004 - 03:10 PM
ti kar napiši kje si si ga dala delat. Verjetno je kar nekaj bralk, ki bi jih zanimalo.
Lp N
Posted 23 May 2004 - 03:31 PM

Leja Rader, Pregljeva 13, Maribor
Upam, da ni nič narobe, da posredujem te podatke na internetu, ampak menda ne. Sicer sem pa to prepisala iz njene vizitke, ki jo še kar nosim s seboj in ji delam reklamo.

Leja je ful prijazna in nežna

Sama sem v zdravstveni stroki, tako da dam na te stvari zelo veliko in Lejo res priporočam. Pa tudi poznam kar nekaj ljudi, ki so si dali piercinge pri njej delat, pa še nisem slišala, da bi bilo kaj narobe.
Sem pa slišala, da se je (oz. naj bi se) v centru mesta, na Glavnem trgu tam nekje med Wit Boyem in Lačnim nojem odprl nov salon, kjer delajo piercinge in tattooje. Bo treba preverit.

Lepo nedeljo še naprej!
Posted 24 May 2004 - 08:33 PM

LP
Posted 25 May 2004 - 08:26 AM

Ti pa verjetno z delfinčkom misliš tattoo, a ne? No, Leja ne tetovira (vsaj takrat še ni, ko sem si jaz dala piercing, to je več kot leto nazaj).

Posted 25 May 2004 - 06:19 PM

Posted 26 May 2004 - 06:58 AM
Sama sem sicer nova na tem forumu, pa prvič ko sem pogledala, sem našla to kar iščem. Piercing! V bistvu me zanima, ali katera v MB pozna Jolando, ker njo tudi zelo priporočajo.
Posted 26 May 2004 - 11:11 AM

Za Jolando pa še žal sploh nisem slišala.

Posted 26 May 2004 - 11:15 AM
Nisem prepričana glede imena, ampak sem slišala pohvale za tisto, ki dela v Pekarni. Jaz pač hudo prisegam na sterilnost in se mora vse svetit, da pustim, da gre kdo s kakšni iglo skozi mene, ko pa že slišim za Pekarno, izgubim občutek čistoče in tako pač tja nisem nikoli hotela.

Posted 26 May 2004 - 11:51 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users