Miss slovenije
Posted 20 June 2006 - 11:11 PM
Pomoje je tudi dosti možnosti, da res zmaga Iris Mulej.
Finalistk nism še videla, ampak se mi na splošno zdi, da se v Sloveniji za miss prijavijo in so izbrane same take, ki jim že takoj vidiš, da ni šans, da bi dosegle kako vidnejšo uvrstitev na svetovnem izboru.
Posted 20 June 2006 - 11:39 PM
In skos ene in iste. Ko ne uspejo na drugih "lepotnih" tekmovanjih, potem pridejo na Miss Slovenija.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 June 2006 - 07:31 AM
(npr. Sanja Grohar, pa spomnimo se Tatjane Tutan).
.
Pa kaj je že bila una ...Stančka Šukalo al neki tazga ... pa ni moglo it tekmovanje mimo, da se ne bi tudi ona prikazala slej ko prej na odru. In hvala bogu so se nas usmilili in ji dali en trak okol, da je dala potem mir!

Nekatere enostavno potrebujejo tujo potrditev oz. pozornost, da lahko živijo ... očitno jim je to nekakšna energija za zagon zjutraj ... meni osebno so take ženske kar boge ... na kaj bodo pa "vstajale" ko bodo 10 oz. 15 let starejše in se jih nihče spomnil ne bo več ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 June 2006 - 07:40 AM
Posted 21 June 2006 - 11:28 AM

Posted 25 June 2006 - 10:16 AM
evo jih, finalistke. men so res smotane, niti ena mi ni navem kako lepa..najbl mi j še simpatična kristina kuhelj. iris mulej ma pa prov grdo povečane joške...
Posted 25 June 2006 - 10:49 AM

Posted 25 June 2006 - 10:51 AM

mi je pa všeč tudi ta kot tebi- se mi zdi dokaj normalna

in katarina jurkovič mi je tudi lušna
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 June 2006 - 11:02 AM

mater, pol se lahko še jst prijavim na miss slovenije

Pablo Picasso
Posted 25 June 2006 - 02:32 PM

Škoda da nimamo Net TV.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 June 2006 - 02:41 PM
Zame je lepota to, da skrbiš za svoj videz, da imaš negovane lase, nohte, obraz in telo in nekaj v glavi. Lepe poteze obraza nerada ocenjujem prek tvja, nekako mi je preveč neosebno vse skupaj in me dekleta/fantje ne prepričajo, se mi kvečjemu zdijo kot lutke.
Po drugi strani imam pa tako drugačno razmišljanje od večine ljudi, da me le malo ljudi tudi v živo pritegne s svojim mišljenjem. Tako, da take izbora gledam bolj iz firbca, pasem oči po oblekah in brskam za kakimi lepotnimi/negovalnimi nasveti (

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 June 2006 - 02:56 PM

Posted 25 June 2006 - 03:01 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 June 2006 - 03:11 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 June 2006 - 04:07 PM
Od iris joske mi zgledajo cist umetno, nekam ful prevec narazn ma nashtelane

Posted 25 June 2006 - 06:23 PM

Meni pa rahlo retarded deluje v fris.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 June 2006 - 06:32 PM

Drugače pa mi nobena kandidatka vizualno ni všeč.
Posted 25 June 2006 - 07:44 PM

men tud ne, pa Vanja mi tud ne deluje tok slabo,
mal mi je všeč še una Kuhelj,

druge pa bolj ne kot ja. Iris mi je pa čist mim.

Posted 25 June 2006 - 08:34 PM

Posted 25 June 2006 - 09:33 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users