starejši starši (oziroma DOJENČEK PO 40. LETU)
Posted 05 June 2006 - 05:04 PM
Posted 05 June 2006 - 05:09 PM
Ampak če imaš zaradi tega otroka, a ni to malo, hm, imetje otroka iz napačnih razlogov?
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2006 - 05:21 PM
Posted 05 June 2006 - 05:23 PM
Ja, okej. Jaz mam, kot vemo, glede tega precej "eksotično" mnenje, pa rajši ne bomo več razpravljali.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 June 2006 - 05:26 PM
pa še firbec manantra kako bi izgledal otrok

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 June 2006 - 05:26 PM

Posted 05 June 2006 - 05:29 PM
pa še firbec manantra kako bi izgledal otrok

Jaz si pa ne morem predstavljat, da si ti ne moreš tega predstavljat.

Okej, bom nehala.

Posted 05 June 2006 - 07:37 PM

Posted 06 June 2006 - 12:22 AM
Sicer pa kakor komu pase. Naj delajo ljudje kar zelijo, ne? saj je njihovo zivljenje in lahko pocno z njim kar hocejo.
Sama pa se nebi nikoli odlocila za otroka po 45em letu oz tudi po 40em dvomim da.
Sicer pa kar poglejte donald trump ima pri 60ih sinka

Posted 06 June 2006 - 02:10 AM
Valda, neki more zapovnt praznino in bedo. Pol si pa folk iz dolgčasa omisl enga froca da jih bo "povezu". Pol pa par let še gre k sta obadva preokupirana s frocom, k pa odraste se pa ločjo.
Posted 06 June 2006 - 04:09 AM
Posted 06 June 2006 - 10:43 AM
Valda, neki more zapovnt praznino in bedo. Pol si pa folk iz dolgčasa omisl enga froca da jih bo \"povezu\". Pol pa par let še gre k sta obadva preokupirana s frocom, k pa odraste se pa ločjo.
Če je odnos med dvema že pred rojstvom otroka bolj na trhlih temeljih, potem jih po mojem tud 10 otrok ne more povezat. Sama nimam še otrok, ampak tko kot so mi druge povedale, se ti odnos z rojstvom otroka obrne na glavo; otrok pride ženski na prvo mesto, nekateri moški tega ne morejo razumeti in potem je potrebno veeeliko usklajevanja. Saj je normalno, ženska se na prihod dojenčka privaja že 9mesecev pred rojstvom, moški pa se kar naenkrat znajde v vlogi očeta...
Posted 06 June 2006 - 03:00 PM
Posted 06 June 2006 - 03:47 PM
Valda, neki more zapovnt praznino in bedo. Pol si pa folk iz dolgčasa omisl enga froca da jih bo \"povezu\". Pol pa par let še gre k sta obadva preokupirana s frocom, k pa odraste se pa ločjo.
Če je odnos med dvema že pred rojstvom otroka bolj na trhlih temeljih, potem jih po mojem tud 10 otrok ne more povezat. Sama nimam še otrok, ampak tko kot so mi druge povedale, se ti odnos z rojstvom otroka obrne na glavo; otrok pride ženski na prvo mesto, nekateri moški tega ne morejo razumeti in potem je potrebno veeeliko usklajevanja. Saj je normalno, ženska se na prihod dojenčka privaja že 9mesecev pred rojstvom, moški pa se kar naenkrat znajde v vlogi očeta...
morate pa tudi vsako besedo v negativno skrajnost obrnit, da moram vse pojasnjevat

sploh nisem mislila, da se brez otroka ne bi imel fajn in bi bil otrok edina veza med partnerjema ampak mi je otrok taka češnjica na vrhu smetane (če se smem tako izrazit ali tudi tega ne bote razumele

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 06 June 2006 - 06:15 PM
S tem se pa res strinjam.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 07 June 2006 - 05:44 PM
Posted 07 June 2006 - 06:06 PM

Edin bedno mi je, ker se MLADI pari odločjo čakat do 30 --> za otroke... Sicer je res to njihova odločitev, ampak meni se zdi brezveze čakat na idealne pogoje za otroka in na to, da te bo iztekajoči plodni čas prisilil k temu da imaš otroka.
Poznam eno žensko k je rodila pri 40-ih, sicer je imela rizično nosečnost in tud carski rez potem, ampk punčka je zdrava

in lejck, se strinjam s tabo... Taki starši so patetični...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 11 February 2007 - 11:15 AM
zdaj sta pa stara 51 in 61

Posted 11 February 2007 - 11:54 AM
Posted 11 February 2007 - 11:55 AM
Jaz bi rekla da je zelo odvisno od cloveka.Moja profesorca je 39let stara in ima 4mesecnega dojencka.Je zelo moderna,razume mladino..totalna kopija mene:) veliko je dozivela in prezivela in iz tega se je tudi naucila.Eni recimo se nena..kakorkoli
Njen fant al moz ima hcerko mojih let (skor 20).Torej je on 56let star in je tudi ful razumevajoc,modern..okvarja se Orthobionomijo (z energijo) in razume cloveka.V mladosti sta pisala dnevnike kaj jim ni bilo vsec pri vzgoji svojih starsev.Zdaj sta jih privlekla in zacela brat,ker nebi rada delala napake njihovih starsev.PAc svobodna sta.
V glavnem ce sta sporihtana v glavi lahko imata tudi pri teh letih otroka,ce si zelita.Jaz vem da bo ta dojencek zelo srecen.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users