Koliko vam pomenijo poljubi?
Posted 16 May 2006 - 12:46 PM
Skratka kot je bilo napisano ...
"S poljubom ne samo, da osebo začutiš. Ampak tudi okusiš."
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 May 2006 - 01:01 PM

jz zadne čase skoz sam še premišljujm o njegovih ustncah, uf ja... mi je kr mal vroče postal

že komi čakam k se bo to tud men zgodl ....jjiiii

Posted 16 May 2006 - 01:11 PM

Posted 16 May 2006 - 04:31 PM
ni človeka k bi se poljubljal tok slabo d nebi njegov poljub nikogar osreču!
Se ne strinjam.

Poljubi - odvisno. Tud meni niso ne vem kaj. Včasih so mi samo nujno zlo (kadar sem toliko zaspana, da bi ubijala za uro spanca).
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 16 May 2006 - 04:47 PM

Men je to neki absolutno nujnega v zvezi, in si ne predstavljam srečanja s svojim pobom brez lupčkanja. To je krasen način da utišaš nekoga in se posvetiš pomembnejšim rečem..

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 May 2006 - 04:49 PM

S poljubom ne samo, da osebo začutiš. Ampak tudi okusiš. Mmm.
.
:thumright: Ne bi mogla bolje opisati poljuba.

Posted 17 May 2006 - 09:04 AM

Men je to neki absolutno nujnega v zvezi, in si ne predstavljam srečanja s svojim pobom brez lupčkanja. To je krasen način da utišaš nekoga in se posvetiš pomembnejšim rečem..

He he he.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 17 May 2006 - 09:18 PM
\"S poljubom ne samo, da osebo začutiš. Ampak tudi okusiš.\"
Ojaaaaa, s temlem se pa popolnoma strinjam. :thumright:
Posted 17 May 2006 - 09:46 PM
obožujem poljubljanje!!
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 27 May 2006 - 02:31 PM

Posted 31 May 2006 - 02:31 PM
Posted 31 May 2006 - 02:37 PM

Posted 03 October 2012 - 08:48 AM

In pogrešam pravo lubčkanje, ker vem, kakšno je lahko.
Posted 19 October 2012 - 04:02 PM

smejale se mi boste, ampak meni je zdej tok kul, ko me mami poljubi na lice. to zdaj nekaj časa prakticiramo, nismo pa ufffff let, od starosti otroka, ko kao ni več 'primerno'/'kul', da se otroku da lupčka. zato mi je tok kjut, ko mi N. pove, da ga mala, ki ima 4 leta, na polno na usta poljubi, prav tko našobi se pa vse.

js se še zmeri s prijatelji objemam in/ali poljubim na lice, ko se vidimo/poslovimo, to mi je full lepa in topla gesta.
najboljši so mi tisti prvi poljubi, pri katerih se že takoj ujameš in bi to počel nekam v neskončnost ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 October 2012 - 12:57 AM
S prijateljicami pa smo se začele v pozdrav in slovo objemat šele nekje sredi faksa. Z najboljšo prijateljico se ne, ker se pogosteje vidimo, z ostalimi pa ja. Smo šle vsaka na svoj konec, nismo se več videvale tako pogosto, kot v srednji šoli in objem kar spontano prišel. Poljuba na lice pa ne prakticiramo.js se še zmeri s prijatelji objemam in/ali poljubim na lice, ko se vidimo/poslovimo, to mi je full lepa in topla gesta.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 October 2012 - 09:09 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 October 2012 - 01:37 PM
Posted 20 October 2012 - 07:17 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 October 2012 - 10:14 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 October 2012 - 10:15 PM

Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users