pa še prav ima. meni se na polno dogaja. no, meni se skos na polno dogaja.
Biti samski=slabo?
Posted 26 April 2006 - 07:10 PM
pa še prav ima. meni se na polno dogaja. no, meni se skos na polno dogaja.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 April 2006 - 07:24 PM
oh, kako fajn povedano
Že nekaj časa razmišlajm o razmerju v katerem sem, in o sebi kako se v njem počutim. Ne da te izpolnjuje, zdi se mi nekako bolj dopoljnjevanje. Jaz ne živim za razmerje, živim zase, uživam zaradi sebe, in to da imam fanta sprejemam kot nek plus, kot dodatek, ki me osrečuje. Kar pa ne pomeni, da me samo to, je toliko stvar, ki jih rada brez fanta počnem, in se razvijam v lastni smeri. Zavedam se, da vsak rabi čas zase.
Skušam živeti lastni režim, ker konec koncev ne pričakujem, da se mi bo podrl svet, če se razmerje konča. Sicer to ne pomeni, da nimam čustev do fanta, nasprotno, bolj ko se podpirava v izoblikovanju osebnosti, bolj se privlačiva
Posted 26 April 2006 - 08:08 PM
Meni pa moja oma skos pravi: "zjahaj se zaj, dokler si mlada!"

Pokvarjenka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 April 2006 - 08:09 PM
Meni pa moja oma skos pravi: \"zjahaj se zaj, dokler si mlada!\"

Pokvarjenka.
ehehe
Posted 26 April 2006 - 08:40 PM
Meni pa moja oma skos pravi: \"zjahaj se zaj, dokler si mlada!\"

Pokvarjenka.
Hahaha...kaka oma
Posted 26 April 2006 - 08:54 PM
Ja, moja oma je prava asica.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 April 2006 - 09:23 PM
Tko da po moje je fajn bit samski, sam morš uživat u tem , ne pa smilt se sam seb pa skoz čakat in iskat tipe, to se mora zgodit tko spontano, takrat je najlepše...
Posted 26 April 2006 - 10:34 PM
mam pa eno prijatlco, ki je vsa nesrečna, če ni zaljubljena.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 26 April 2006 - 10:55 PM
Ojej, ta tvoja sošolka se mi pa močno smili.
Biti sam in se ob tem krasno počutiti je za moje pojme pogoj, da dobro funkcioniraš tudi v zvezi.
vse punce ki "morajo" biti v vezi pač hrepenijo po ljubezni, ki je drugje ne dobijo (beri: doma)... taki osebki se mi smilijo, še posebej, ker ponavad prenašajo totalno čudne tipe in so stalno nesrečni - včasih so v takšnih vezah (ne)namenoma zato da se lahko smilijo sami sebi in s tem potrjujejo "kako so bogi in da je lajf krut, da jih ne mara noben, ne doma, ne partner"... v glavnem za psihijatra... in ne bi se mogla bolj strinjat z Jenno - kar je rekla je pogoj za eno zdravo vezo
Posted 27 April 2006 - 01:55 PM
Posted 27 April 2006 - 04:40 PM
Tko da po moje je fajn bit samski, sam morš uživat u tem , ne pa smilt se sam seb pa skoz čakat in iskat tipe, to se mora zgodit tko spontano, takrat je najlepše...
točno tako! sploh mi je všeč del o tem, da si izbirčna. jaz sem tut jako izbirčna in me že zajebavajo v zvezi z mojimi kriteriji, ampak ne odstopam od njih. jaz vem, kaj bi rada od tipa in kdor mi tega ne more nudit, pač nima šans.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 27 April 2006 - 04:48 PM
Mhm, tu se pa strinjam...to je vendar ja prvi stik, da te sploh nekdo pritegne.
Posted 27 April 2006 - 05:15 PM
hum..vecino casa mi prov nic ne fali..sam na trenutke me prime, da bi koga poklicala, sla k njemu, se stisnala k njemu (itd..
sam itak..ce ni, pac ni...na glave se zato ne bom postavlala...(to govorim zdle, k sm dokaj dobre volje)
Posted 27 April 2006 - 06:28 PM
Tui jaz!
Pa lahko še toliko govorijo o notranji lepoti in to,
sam mene mora najprej zunajost privlačit pri nekom, da grem sploh spoznavat notranjo.
Nekdo, ki mi ni privlačen, pa ima super osebnost, mi je pa lahko le prijatelj ali znanec, nikakor pa ne moj partner.
Posted 27 April 2006 - 07:11 PM
Tudi jaz nimam neke daljše zveze za sabo, pa vem da je to kar pogost pojav, se pa vseeno malce zamislim nad situacijo vsake toliko... Bo že...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 April 2006 - 07:19 PM
Tui jaz!
sam mene mora najprej zunajost privlačit pri nekom, da grem sploh spoznavat notranjo.
Nekdo, ki mi ni privlačen, pa ima super osebnost, mi je pa lahko le prijatelj ali znanec, nikakor pa ne moj partner.
S tem se tud jst čist strinjam.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 27 April 2006 - 10:03 PM
Ja ona se tud meni zelo smili. rekla je, da se počuti osramočeno pred svojimi prijateljicami, k naokrog veselo skačejo s svojimi fanti, ona ga pa nima. Pa da se js njej smilim, ker me noben ne mara
Je videt, da ta tvoja sošolka nima več kot 15 let.
Posted 27 April 2006 - 10:19 PM
Tui jaz!
S tem se tud jst čist strinjam.
Imela sem zelo dobrega prijatelja za katerega bi vse storila ampak ko je omenil da zeli vec mi je bilo zelo hudo, ker v drugi luci(luci fanta) mi nebi nudil dovolj in se privlacnosti ni bilo.To je ze dolgo nazaj vendar nisem pozabila.
Posted 27 April 2006 - 10:19 PM
Tudi jaz nimam neke daljše zveze za sabo, pa vem da je to kar pogost pojav, se pa vseeno malce zamislim nad situacijo vsake toliko... Bo že...
ej, ne bi mogla bols opisat, kak je pr men...ceprav se mamv bistvu skos prov fajn in uzivam na polno..
Posted 27 April 2006 - 10:31 PM
ej, ne bi mogla bols opisat, kak je pr men...ceprav se mamv bistvu skos prov fajn in uzivam na polno..
kaj pa si ne zrihtate, da bi mele koga za zlorabljat? mislm, je pa res zajeban koga najt, ko bi se pustu ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users