Jump to content

Photo

Biti samski=slabo?

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#21 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 April 2006 - 07:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Kot je rekel Damjan Murko - biti samski ne pomeni biti osamljen!! biggrin.gif

pa še prav ima. meni se na polno dogaja. no, meni se skos na polno dogaja. biggrin.gif sam resno, jaz opažam (po 7ih mesecih, kar sva šla z zadnjim narazen), da mi je tko kul, ko nimam tipa. in full enih različnih ljudi sem v tem času spoznala, si razširila obzorja, .... nikoli pa nimam razmerja samo zaradi tega, da ne bi bla sama. jaz se tega ne bojim, sama sebi sem itak najboljša družba. pa ne bojim se bit kritična do potencialnih kandidatov: naravnost v faco dobijo vse. biggrin.gif to, da mam partnerja, me nič bolj ne izpolnjuje, samo fajn mi je, kadar mi to paše. včasih sicer pogrešam 'matrico razmerja', ampak nisem pa relationship freak.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#22 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 April 2006 - 07:24 PM

[quote=Špela]to, da mam partnerja, me nič bolj ne izpolnjuje, samo fajn mi je, kadar mi to paše.
oh, kako fajn povedano wink.gif

Že nekaj časa razmišlajm o razmerju v katerem sem, in o sebi kako se v njem počutim. Ne da te izpolnjuje, zdi se mi nekako bolj dopoljnjevanje. Jaz ne živim za razmerje, živim zase, uživam zaradi sebe, in to da imam fanta sprejemam kot nek plus, kot dodatek, ki me osrečuje. Kar pa ne pomeni, da me samo to, je toliko stvar, ki jih rada brez fanta počnem, in se razvijam v lastni smeri. Zavedam se, da vsak rabi čas zase.
Skušam živeti lastni režim, ker konec koncev ne pričakujem, da se mi bo podrl svet, če se razmerje konča. Sicer to ne pomeni, da nimam čustev do fanta, nasprotno, bolj ko se podpirava v izoblikovanju osebnosti, bolj se privlačiva biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#23 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 08:08 PM

QUOTE(black_sweety)
Meni so babice in razne izkusenejse tetke vedno govorile, da je treba bit cimdlje samski, da je treba uzivat dokler si mlad, ker za ljubezen bo se zmeraj cas!

Meni pa moja oma skos pravi: "zjahaj se zaj, dokler si mlada!" IPB ImageIPB Image
Pokvarjenka. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#24 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 26 April 2006 - 08:09 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(black_sweety)
Meni so babice in razne izkusenejse tetke vedno govorile, da je treba bit cimdlje samski, da je treba uzivat dokler si mlad, ker za ljubezen bo se zmeraj cas!

Meni pa moja oma skos pravi: \"zjahaj se zaj, dokler si mlada!\" IPB ImageIPB Image
Pokvarjenka. IPB Image

ehehe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#25 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 April 2006 - 08:40 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(black_sweety)

Meni pa moja oma skos pravi: \"zjahaj se zaj, dokler si mlada!\" IPB ImageIPB Image
Pokvarjenka. IPB Image

Hahaha...kaka oma biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#26 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 08:54 PM

.
Ja, moja oma je prava asica. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#27 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 26 April 2006 - 09:23 PM

Jst sploh še nism mela resnga fanta oz. neke ful douge veze (najdalša 6 mesecev biggrin.gif ) in me gdo tko čudn pogleda k to rečem glede na to kolk sm stara, sam jst se ful težko navežem na enga fanta, pa tut dost sm zbirčna in ne morem bit z enim fantom k mi ne ustreza v vsakem pogledu, tko da sm rajš samska kot v slabi družbi!
Tko da po moje je fajn bit samski, sam morš uživat u tem , ne pa smilt se sam seb pa skoz čakat in iskat tipe, to se mora zgodit tko spontano, takrat je najlepše...
  • 0
Posted Image

#28 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 April 2006 - 10:34 PM

jaz imam zdaj prvega resnega fanta-2 leti, tak da v bistvu sploh ne vem kak bi reagirala, če bi zdaj pla narazen..ker prej mi itak ni blo panike, ker nisem vedla kak je, če si v zvezi z nekom.
mam pa eno prijatlco, ki je vsa nesrečna, če ni zaljubljena.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#29 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 10:55 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Parvinder)
A je to nekaj najbolj groznga kar se ti lohk nardi in se, če ste samske/samski, počutite manjvredno (izjava moje sošolke)?

Ojej, ta tvoja sošolka se mi pa močno smili.

Biti sam in se ob tem krasno počutiti je za moje pojme pogoj, da dobro funkcioniraš tudi v zvezi.

vse punce ki "morajo" biti v vezi pač hrepenijo po ljubezni, ki je drugje ne dobijo (beri: doma)... taki osebki se mi smilijo, še posebej, ker ponavad prenašajo totalno čudne tipe in so stalno nesrečni - včasih so v takšnih vezah (ne)namenoma zato da se lahko smilijo sami sebi in s tem potrjujejo "kako so bogi in da je lajf krut, da jih ne mara noben, ne doma, ne partner"... v glavnem za psihijatra... in ne bi se mogla bolj strinjat z Jenno - kar je rekla je pogoj za eno zdravo vezo

• 0
Posted Image

#30 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 27 April 2006 - 01:55 PM

jst letos res nism mela nikakršnih namenov met tipa (to traja nekak od julija), pa jih je blo full biggrin.gif Enga sm mela tko za zravn ( rolleyes.gif ), zj sm se pa spet neki zapletla z enmu drugmu sam tale me bo mogoč še celo spravu v red biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#31 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 27 April 2006 - 04:40 PM

QUOTE(*naca*)
Jst sploh še nism mela resnga fanta oz. neke ful douge veze (najdalša 6 mesecev biggrin.gif ) in me gdo tko čudn pogleda k to rečem glede na to kolk sm stara, sam jst se ful težko navežem na enga fanta, pa tut dost sm zbirčna in ne morem bit z enim fantom k mi ne ustreza v vsakem pogledu, tko da sm rajš samska kot v slabi družbi!
Tko da po moje je fajn bit samski, sam morš uživat u tem , ne pa smilt se sam seb pa skoz čakat in iskat tipe, to se mora zgodit tko spontano, takrat je najlepše...

točno tako! sploh mi je všeč del o tem, da si izbirčna. jaz sem tut jako izbirčna in me že zajebavajo v zvezi z mojimi kriteriji, ampak ne odstopam od njih. jaz vem, kaj bi rada od tipa in kdor mi tega ne more nudit, pač nima šans. biggrin.gif in ni mi bedno priznat, da mi je zunanji izgled predpogoj, da kaj sploh s kom rata. 8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#32 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 27 April 2006 - 04:48 PM

QUOTE(Špela)
in ni mi bedno priznat, da mi je zunanji izgled predpogoj, da kaj sploh s kom rata. 8)

Mhm, tu se pa strinjam...to je vendar ja prvi stik, da te sploh nekdo pritegne.
  • 0

#33 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 27 April 2006 - 05:15 PM

huh, prava tema zame..vecno samska...v bistvu mi je vsec, kr sm taka, da me NIC ne sme omejevat (kar tipi zlo radi pocnejo)..
hum..vecino casa mi prov nic ne fali..sam na trenutke me prime, da bi koga poklicala, sla k njemu, se stisnala k njemu (itd.. oops.gif )...
sam itak..ce ni, pac ni...na glave se zato ne bom postavlala...(to govorim zdle, k sm dokaj dobre volje) wink.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#34 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 27 April 2006 - 06:28 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Špela)
in ni mi bedno priznat, da mi je zunanji izgled predpogoj, da kaj sploh s kom rata. 8)

Tui jaz!
Pa lahko še toliko govorijo o notranji lepoti in to,
sam mene mora najprej zunajost privlačit pri nekom, da grem sploh spoznavat notranjo. biggrin.gif
Nekdo, ki mi ni privlačen, pa ima super osebnost, mi je pa lahko le prijatelj ali znanec, nikakor pa ne moj partner. twisted.gif
  • 0

#35 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 April 2006 - 07:11 PM

No, ja trenutno sem samska, pa me občasno kar stisne, ker nimam nikogar za "zlorabljat" biggrin.gif .
Tudi jaz nimam neke daljše zveze za sabo, pa vem da je to kar pogost pojav, se pa vseeno malce zamislim nad situacijo vsake toliko... Bo že...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#36 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 April 2006 - 07:19 PM

QUOTE(_M_)
QUOTE(bellini)
QUOTE(Špela)

Tui jaz!
sam mene mora najprej zunajost privlačit pri nekom, da grem sploh spoznavat notranjo. biggrin.gif
Nekdo, ki mi ni privlačen, pa ima super osebnost, mi je pa lahko le prijatelj ali znanec, nikakor pa ne moj partner. twisted.gif

S tem se tud jst čist strinjam.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#37 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 27 April 2006 - 10:03 PM

QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)
Tale tvoja sošolka se tut meni zelo smili če tako misli.

Ja ona se tud meni zelo smili. rekla je, da se počuti osramočeno pred svojimi prijateljicami, k naokrog veselo skačejo s svojimi fanti, ona ga pa nima. Pa da se js njej smilim, ker me noben ne mara laugh.gif (zato, ker nimam fanta rolleyes.gif )

Je videt, da ta tvoja sošolka nima več kot 15 let. laugh.gif Pamet na kokošji ravni.
  • 0

#38 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 10:19 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(_M_)
QUOTE(bellini)
QUOTE(Špela)

Tui jaz!

S tem se tud jst čist strinjam.

Imela sem zelo dobrega prijatelja za katerega bi vse storila ampak ko je omenil da zeli vec mi je bilo zelo hudo, ker v drugi luci(luci fanta) mi nebi nudil dovolj in se privlacnosti ni bilo.To je ze dolgo nazaj vendar nisem pozabila.
  • 0

#39 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 27 April 2006 - 10:19 PM

QUOTE(crna)
No, ja trenutno sem samska, pa me občasno kar stisne, ker nimam nikogar za \"zlorabljat\" biggrin.gif .
Tudi jaz nimam neke daljše zveze za sabo, pa vem da je to kar pogost pojav, se pa vseeno malce zamislim nad situacijo vsake toliko... Bo že...

ej, ne bi mogla bols opisat, kak je pr men...ceprav se mamv bistvu skos prov fajn in uzivam na polno..
  • 0
it's not pms, it's you..

#40 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 27 April 2006 - 10:31 PM

QUOTE(*mala*)
QUOTE(crna)
No, ja trenutno sem samska, pa me občasno kar stisne, ker nimam nikogar za \"zlorabljat\" biggrin.gif .

ej, ne bi mogla bols opisat, kak je pr men...ceprav se mamv bistvu skos prov fajn in uzivam na polno..

kaj pa si ne zrihtate, da bi mele koga za zlorabljat? mislm, je pa res zajeban koga najt, ko bi se pustu ... biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users