Jump to content

Photo

Število prispevkov ?

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#21 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 April 2006 - 10:32 AM

Joj ... bom tečna izpadla, sam zdej mi gre pa tole že na živce. PAČ JE NAREDILA NAPAKO!! Tle ni noben nevem kako prikrajšan, razen za nekaj tisti postov, ki pa itak nič ne pomenijo ... če gre nekaterim tle gor sam za število postov, je pa to res extra žalostno. Zdej vidim, da Calliste sploh ni nič gor, verjetno zato, ker se ji ne da spopadat s takimi brezveznimi obtožbami za prazen nič. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#22 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 April 2006 - 10:55 AM

QUOTE(DiLeMa)
Zdej vidim, da Calliste sploh ni nič gor, verjetno zato, ker se ji ne da spopadat s takimi brezveznimi obtožbami za prazen nič. rolleyes.gif

mater boga, bom mogla spet kako novo moderatorko predlagat? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#23 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 25 April 2006 - 11:10 AM

QUOTE(DiLeMa)
Joj ... bom tečna izpadla, sam zdej mi gre pa tole že na živce. PAČ JE NAREDILA NAPAKO!! Tle ni noben nevem kako prikrajšan, razen za nekaj tisti postov, ki pa itak nič ne pomenijo ... če gre nekaterim tle gor sam za število postov, je pa to res extra žalostno. Zdej vidim, da Calliste sploh ni nič gor, verjetno zato, ker se ji ne da spopadat s takimi brezveznimi obtožbami za prazen nič. rolleyes.gif

Ne me kregat. biggrin.gif Jst nevem, kaj je v ozadju in nisem vedla, da se je to zgodil ponesreč in da je bla napaka. Zastopim to, da se čovek zmot in tega ne mislm obsojat.

Mene je mogoče zmotil to, ker tko delajo pač na xy forumu in sem misnla, da zdej pa more pol tuki tud tko bit.

Callista pa ni nič odgovorila in nisem vedla, kaj je res.

Pa sorry, če sem bla preveč kritična.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#24 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 April 2006 - 11:19 AM

Ni problema, tebi se vse oprosti! biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#25 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 25 April 2006 - 11:33 AM

nej pa admin backup baze da gor če se vam gre tok za tastare poste ane tongue.gif
  • 0

#26 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 April 2006 - 11:35 AM

QUOTE(Miky)
nej pa admin backup baze da gor če se vam gre tok za tastare poste ane tongue.gif

Damjan, se bo potrudil.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#27 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 April 2006 - 12:19 PM

QUOTE(DiLeMa)
Calliste sploh ni nič gor, verjetno zato, ker se ji ne da spopadat s takimi brezveznimi obtožbami za prazen nič. rolleyes.gif

Saj je že prej ni ravno mrgolelo. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#28 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 25 April 2006 - 12:36 PM

Res ne bote mogle preživet brez nekaj brezveznih postov.
  • 0

#29 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 April 2006 - 12:44 PM

.
Hehe, babe, skos se vas najde ene par, ki tako rade moralizirate. twisted.gif
Če bi pač dečve rade mele poste nazaj, bi jih rade mele. So jih na nek način pač natapkale. biggrin.gif Meni je sicer povsem vseeno, malo bi me morda ganilo, če bi bla glih meja pri nazivu. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#30 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 April 2006 - 12:46 PM

Se strinjam.
  • 0

#31 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 April 2006 - 01:46 PM

[quote=Jenna].
Hehe, babe, skos se vas najde ene par, ki tako rade moralizirate. twisted.gif

.

Tle ne gre za moraliziranje, ampak za to, da ne mečeš nekomu pod noge manjše in nepomembne napake in ne kruliš, ko da ti je nekdo spizdil ledvico.
  • 0

#32 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 April 2006 - 01:50 PM

Punce nehite, če bojo pršli postki nazaj bojo, če ne bojo ne bojo, nobena pa ne bo umrla od nas zaradi tega.
  • 0

#33 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 25 April 2006 - 02:26 PM

QUOTE(DiLeMa)

Tle ne gre za moraliziranje, ampak za to, da ne mečeš nekomu pod noge manjše in nepomembne napake in ne kruliš, ko da ti je nekdo spizdil ledvico.

huh, brez zamere, se strinjam z vsem napisanim, ampak tole me je pa tok nasmejal biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#34 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 April 2006 - 03:43 PM

men pa to tok dol visi kot joška pr 60ih
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#35 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 April 2006 - 03:52 PM

QUOTE(rea)

Ti jo pa streseš biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#36 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2006 - 05:45 PM

QUOTE(rea)

joj hahahahahahhahaha mene bo kap hahahhahahahahahhahaa
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#37 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 25 April 2006 - 08:38 PM

Jao, punce, mene ni blo gor zato, ker delam vsak dan, nimam tolk časa. Ko sem brisala teme, nisem vedela, da se bojo tud vaši posti zbrisal, na to tud nism pomislna. oops.gif Se opravičujem, ker sem nardila napako, upam da jo bo Damjan znal popravit. Nisem pa vedela, da nekaterim tolk pomeni število postov...No, se še enkrat opravičujem za nastalo škodo.
  • 0
IPB Image

#38 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 April 2006 - 11:27 PM

.
callista, dober večer. IPB Imagebiggrin.gif:D

.
  • 0

#39 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 08:13 AM

[quote=Špela][quote=DiLeMa]Zdej vidim, da Calliste sploh ni nič gor, verjetno zato, ker se ji ne da spopadat s takimi brezveznimi obtožbami za prazen nič. rolleyes.gif[/quote]

mater boga, bom mogla spet kako novo moderatorko predlagat? biggrin.gif

[quote=callista]Jao, punce, mene ni blo gor zato, ker delam vsak dan, nimam tolk časa.[/quote]

na mestu ali ne.... jaz sporočam, da sem prostovoljno odstopila z mesta moderatorja, ker zarad službe ne morem bit več tolk na forumu, da bi res spremljala zadeve. Na gradbišču nimamo interneta (vsaj ne še), pa domov tud ne pridem pred 18h.

Ker sem bila (in sem še vedno) tudi sama mnenja, da je prav da je moderator nekdo, ki je res aktiven na forumu, se mi pač zdi edino prav, da odstopim.... rolleyes.gif

pa en lep pozdravček vsem biggrin.gif

• 0
Posted Image

#40 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 26 April 2006 - 11:08 AM

Laptop + UMTS/GPRS PCMCIA kartica te reši težave ... biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users