Vampirji
Posted 03 January 2006 - 10:12 AM
Posted 04 January 2006 - 09:30 AM

Na žalost jaz tudi ;(
Posted 21 February 2006 - 07:49 PM

Posted 21 February 2006 - 08:01 PM

Ah človek no...kje maš domišlijo? Ti bom razložil...ženske imajo očitno veliko potlačeno željo po nadvladi, zato so morda to sprejele kot skrito željo in lepoto ''od znotraj''.

Posted 24 February 2006 - 05:09 PM

Ampk v une, človeške vampirje............risanke

ne verjamem u njih
se popolnoma strinjam

Posted 08 September 2006 - 06:52 PM
Po legendi sodeč, naj bi leta 1474 njegovo truplo prenesli na nek otok, kjer je bil samostan, glavo pa poslali v Istanbul kot dokaz, da je največji morilec Turkov mrtev. Arheologi so v tem samostanu našli le kosti, nek kelih iz 15.stol...Naj bi bil pokopan pred samostanskim pragom, saj ga je njegov temkec želel ponižati na tak način, da bi vsak, ki bi stopil v samostan, ga pohodil in s tem poteptal njegovo čast..Kakorkoli že..po drugi sv. vojni so te kosti izginile...
V Romuniji vampirje imenujejo strigoi oz. moroi...vendar so tam ljudje še vedno vraževerni. Nekega Petra so izkopali, ker so sumili, da je strigoi. Nato so njegov pepel spili z vodo in naj bi se vsi počutili bolje. To njihovo počutje je bil dokaz, da se niso zmotili..
Če vas kaj bolj konkretnega zanima glede vampirjev, pa vam lahko svetujem eno kjigo z naslovom Vampirji, ne vem točno katera založba je ali pisatelj, ampak je res vse razloženo, od kdaj se pojavlja ta beseda, nekaj primerov vampirstva v sodobnem svetu itd..
Zdaj sem se pa razpisala..to glede Drakule-sem gledala en dokumentarec na discpoveryju

a face without a heart (Hamlet)
Shtypjen e zemres do ta perfundoj,
sepse kurr me ty nuk do t'jetoj...
Posted 08 September 2006 - 08:22 PM

ja no..usak mora u neki verjet..right?
Posted 08 September 2006 - 08:29 PM

Posted 08 September 2006 - 09:25 PM

Bi blo pa nidce da bi bili in bi bila jaz izbrana za vampirsko princeso.
Posted 06 October 2006 - 06:16 AM
Ja verjamem

Bi blo pa nidce da bi bili in bi bila jaz izbrana za vampirsko princeso.
Ja, men je hudo, ker ni vampirjev. Sicer pa: tko kot pri vsem drugem, smo ljudje vampirje, gusarje, prikazni...naredili nekako romantične...zato bi nekateri radi verjeli.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 October 2006 - 07:36 AM
Jep, ljudje vemo vse narediti romantično, tudi vojne. Pa malo neumno mi je govoriti o vampirijih, če obstaja toliko definicij oz. variant. Všeč mi je Underworld prvi del varianta vampirjev (drugi del je čisti

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 06 October 2006 - 06:03 PM

Posted 09 October 2006 - 03:09 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2006 - 04:49 PM

Vojne so pa itak najbolj romantične zadeve kar obstaja-toliko rož na grobih in ob krstah,lepi spomini-definitivno najbolj romantično ja

WINK (fake one)

Posted 26 October 2006 - 08:44 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 October 2006 - 01:23 PM
Ne zaenkrat še nisem čutila ugriza v moj še devičen vrat.

Me pa zanima,zeelo -ti si ga in seveda poglavitno vprašanje od koga?
WINK (fake one)

Posted 27 October 2006 - 02:53 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 October 2006 - 02:55 PM
Posted 27 October 2006 - 03:17 PM

WINK (fake one)

0 user(s) are reading this topic