Jump to content

Photo

Napišite nekaj lepega o osebi nad vami :)

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#21 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 16 March 2006 - 08:02 PM

QUOTE(callista)
Ej, punce, brez zamere, dejte prosim slediti temi. wink.gif Vse drugo si lahko poveste preko ZS. wink.gif

Hvala za razumevanje. biggrin.gif

Torej, naslednji forumaš naj napiše kaj o erchy.

ne, jst bom raj o teb biggrin.gif všečmi je tale avatarček, pa po postih sodeč si kul oseba, sam te pa vseen ne poznam tolko da bi lahk kej bolj podrobnega povedala. wink.gif
  • 0

#22 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 16 March 2006 - 09:59 PM

jst se pa grem! lep ozdrav punce!!!!!! sam kegat se mi ne pa bo use ok!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) l.p.
oseba nad mano vam sam dobr želi, se mi zdi!!!!
bobro mnenje mam o njej!!!
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#23 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24758 posts

Posted 17 March 2006 - 08:19 AM

Zdaj je šla pa ta tema res že v franže.

Dajte bit prosim malo pozorni na naslove tem.
Kot je bilo že napisano ... nihče nikogar ne sili, da more prilepit svoj post v to temo za vsako ceno ... če vam ni všeč enostavno ni treba sodelovat.

Moderator ... mislim, da je čas, da pripraviš rumene kartone wink.gif

Zdaj pa nazaj k temi.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#24 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 March 2006 - 02:29 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jenna ... naslov teme je ''povejte kaj LEPEGA o osebi nad vami'' in ne razumem, zakaj bi se morali zaradi tega pobit. Aja ... imaš malo čudno definicijo, kaj je to lezenje v rit. Lezeš v rit človeku, pri katerem hočeš dosečt neko osebno korist, si ga pridobit na svojo stran. Tle gre pa enostavno za opažanje dobrih lastnosti pri ljudeh, se pa zavedam, da so ljudje čedalje manj zmožni narest kej takega.

Okej, pa probajmo. IPB Image

DiLeMa:
vizualno bejba za dol past. Vsebina: definitivno omembe vredna. Oseba, s katero se dejansko da pomenit o kakšni stvari..... tudi ostro in sočno, če je treba..... brez nekih stupidnih zamer..... takšne ljudi dans res lahko samo še z lupo iščeš. Blazno simpatična, ko se zagreje za kakšno kozmetično zadevščino. Sicer pa kronični lenobni uživač..... človek, s katerim ti po moje nikoli ni dolgcajt. Oseba, s katero je pravo veselje iti ali na ležerno kofe ali henganje ali karkoli..... in oseba, pri kateri je najbrž prava pesem biti na enem special mestu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#25 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 March 2006 - 02:45 PM

Si me pa zelo zadela. IPB Image

Jenna:

Tudi meni najprej pade na pamet to, da je vizualno za crknit ubitačno fejst. In všeč mi je, da se tega zaveda v neki zdravi meji. Predvsem je oseba, ki življenje zajema s polno žlico in se zaveda njegovih dobrih strani, ter jih (za razliko od mnogih zadrgnjencev) izkoristi brez kančka slabe vesti. Zdi se mi izredno brihtna, ostrega uma in trdnih sklepov, ki jih tudi skrbno brani. Ne pusti se 'okoli prinašat' in ima rada glavno besedo, kar pa je upravičeno, saj je ena tistih, ki res imajo kaj povedat. Komunikacija z njo se mi zdi izziv, ker je izredno neposredna in iskrena. Blazno mi je všeč njena uživaška stran, kar pomeni, da se zna popolnoma sprostit in prepustit toku dogajanja. Čeprav včasih deluje precej hladna in stvarna, se mi vseeno zdi, da je v resnici zelo nežna in ljubeča oseba ... vsekakor veliko bolj, kot pa nam da slutit na prvi pogled.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#26 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2006 - 04:59 PM

Dilema, faca, fajn je, ker je že toliko kozmetičnih zadev preizkusila, pa vedno znova jih biggrin.gif , predvsem za lase in pol lahko ful svetuje. Razgledana, pa majhna(po rasti) osebica biggrin.gif Kaj več pa težko napišem, ker jo poznam samo iz postov wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users