Posted 17 March 2006 - 02:45 PM
Si me pa zelo zadela.
Jenna:
Tudi meni najprej pade na pamet to, da je vizualno za crknit ubitačno fejst. In všeč mi je, da se tega zaveda v neki zdravi meji. Predvsem je oseba, ki življenje zajema s polno žlico in se zaveda njegovih dobrih strani, ter jih (za razliko od mnogih zadrgnjencev) izkoristi brez kančka slabe vesti. Zdi se mi izredno brihtna, ostrega uma in trdnih sklepov, ki jih tudi skrbno brani. Ne pusti se 'okoli prinašat' in ima rada glavno besedo, kar pa je upravičeno, saj je ena tistih, ki res imajo kaj povedat. Komunikacija z njo se mi zdi izziv, ker je izredno neposredna in iskrena. Blazno mi je všeč njena uživaška stran, kar pomeni, da se zna popolnoma sprostit in prepustit toku dogajanja. Čeprav včasih deluje precej hladna in stvarna, se mi vseeno zdi, da je v resnici zelo nežna in ljubeča oseba ... vsekakor veliko bolj, kot pa nam da slutit na prvi pogled.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.