Pust - maškare
Posted 23 February 2020 - 09:01 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2023 - 01:29 PM

Pablo Picasso
Posted 07 February 2023 - 02:14 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 February 2023 - 04:17 PM
Sam so tud dragi in nimajo neke velike izbire na spletni strani. V trgovini imajo vec, so pa na Ptuju, kar ti je ziher iz poti.
Posted 28 February 2025 - 12:49 PM
Iz kosmate odeje, prevleke za pojštre in tetra plenice. Grabi me neprijeten občutek, da mi ne bo uspelo realizirat pravočasno. Komaj še kaj vidim pod prsti, se moram fejst naprezat da vredu vidim na blizu. Iha. Porocam o morebitnem uspehu.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 February 2025 - 08:59 PM
Posted 01 March 2025 - 07:42 AM
Posted 01 March 2025 - 11:06 AM
― V. Van Gogh
Posted 01 March 2025 - 11:11 AM
Posted 01 March 2025 - 11:43 AM
Posted 01 March 2025 - 08:51 PM
https://ibb.co/jZvvj5Cp
https://ibb.co/1f5zQvsg
https://ibb.co/6cFsRW66
Uspelo je!
Edino za danasnje pustovanje nam je uspelo pozabit kapo za malega in rumen zgornji del za fanta, pa zmanjkalo je casa, da bi njemu oci prisila na nausnike. Ups. Jutri ponovimo vajo. Mali je svoj kostum sicer sprobal, ampak lih toliko, da lahk recemo, da je imel obleceno. Ce ni standarden kos, dol vrze, to mu je za 1 minuto se bilo zanimivo, potem pa odvec.
Pipalke so narejene iz krtack za ciscenje steklenic, to je mi zdi tak moj trademark, da je neki xy not pa da pase.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 March 2025 - 08:52 PM
Kosmatina mi je tudi všeč ☺️
Posted 01 March 2025 - 08:54 PM
Ja, tk je zraven prisla vohljat in gledat, ces, a za mene pa nic nisi naredila.

Posted 01 March 2025 - 09:00 PM
Posted 02 March 2025 - 07:33 AM
Posted 02 March 2025 - 08:49 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 March 2025 - 09:33 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 March 2025 - 09:48 AM
Bravo, res!
Meni je O. ta teden spustil, da so v starih časih vse ženske znale šivat, jst pa ne.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2025 - 09:50 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 March 2025 - 10:17 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users