kje dobit prugram za glasbo???
Started by
JAGODA
, Oct 14 2004 06:03 PM
31 replies to this topic
Posted 05 March 2006 - 09:26 AM
A kdo pozna kakšen programček za predvajanje glasbe, ki pobere malo prostora? Moj računalnik je že popolnoma zafilan z vsem mogočim, tako da se mi dostikrat zatakne, ko poslušam glasbo. Trenutno imam WMP.
Moj računalnik je zelo čuden. Od časa do časa se mi pojvalja, da naraste delovanje CPU na 100% in potem ga moram resetirati, če hočem karkoli delati.
Moj računalnik je zelo čuden. Od časa do časa se mi pojvalja, da naraste delovanje CPU na 100% in potem ga moram resetirati, če hočem karkoli delati.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Posted 05 March 2006 - 10:00 AM
Jst mam bs player pa dost mn placa zasede, pa še za filme je fajn.
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 05 March 2006 - 10:44 AM
BS igra samo filme. Glasbe ne.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Posted 05 March 2006 - 10:51 AM
Men brez težan igra tud glasbo, k ponavad mi wmp ful šteka pol pa z njim poslušam glasbo.
Posted 05 March 2006 - 10:59 AM
Tega pa nisem vedela.

Posted 05 March 2006 - 11:03 AM
Je pa ta fora da lahko u bs playerju predvajaš sam mp3, torej tiste k jih dol povlečeš, če si pa recimo daš musko z original cdja na comp ti je bs ne more predvajat.
Posted 05 March 2006 - 01:45 PM
Jaz uporabljam odc in sem ful zadovoljna (če sploh je tema o tem)
, to je link: http://gempond.com/odc/download.php

God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
Posted 05 March 2006 - 01:48 PM
Ni catch v tem od kje imaš glasbo ... jaz bi rekel da je odvisno od kodeka s katerim je reč zripana

Posted 05 March 2006 - 01:51 PM
Men razlagat o kodekih je čist brezveze
, k itak nč ne kapiram. Pač vem sam kj dela pa kj ne.

Posted 03 April 2006 - 08:42 PM
QUOTE(sonchika)
če je tako, potem mislim da vem kaj je rešitev zate... (to je rešitev za vse, ki imate težave s počastnostjo računalnika):
1) kateri antivirusni program uporabljaš?
2) imaš kakšen anti-spyware program (ad-aware, spybot-S&D, microsoft antispyware...)
3) če nimaš nič od naštetega pod točko 2), potem sledi temle korakom:
a) http://www.download....4-10319876.html <-- tukaj downloadaj program ad-aware

c) ko je program naložen, bo hotel posodobiti svojo bazo podatkov. klikni "next" (verjetno bo to pisalo)
č) s tem programom preskeniraj celoten računalnik, in ko konča, klikaj "next" do konca
d) nato te nekaj vpraša, in ti klikneš "ok" ali "yes" ali "next" (karkoli pač bo...)
in to je to. računalnik dela hitreje.
Posted 04 April 2006 - 06:33 AM
1) imam AVG
2) imam Microsoftov programček
Imam vse, delam sproti skene diska, ampak še vedno heca. Verjetno bo potrebno računalnik na novo postaviti.
2) imam Microsoftov programček
Imam vse, delam sproti skene diska, ampak še vedno heca. Verjetno bo potrebno računalnik na novo postaviti.
Posted 04 April 2006 - 07:50 PM
Takoj ko prikjlučim comp u taskmanegerju ugasnem nepotrebne stvari ki laufajo pod mojim uporabniškim računom. Zmeraj pa moraš pustiti teči explorer, drgač se ti use ikone zbrišejo.
Če pa mi Opera ali Explorer preveč narasteta ju tud ugasnem in se pol naprej znajdem tako da si pomagam z urejenjem oken pri taskmenegerju. Čez kake 5 minut pridejo ikonce nazaj in comp ne šteka več.
Ne bi vedla kaj delam
ampak men zlo pomaga.
Če pa mi Opera ali Explorer preveč narasteta ju tud ugasnem in se pol naprej znajdem tako da si pomagam z urejenjem oken pri taskmenegerju. Čez kake 5 minut pridejo ikonce nazaj in comp ne šteka več.
Ne bi vedla kaj delam

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users