EMA
Posted 29 January 2006 - 10:25 PM

Posted 29 January 2006 - 10:34 PM

Posted 29 January 2006 - 10:35 PM
mormo pa priznat, da bi rebeka in domen s svojim kurbiš gey komadom več naredla kt bo anžej! čeprov ni slab in mu želim vse najboljš!!!!!
Posted 29 January 2006 - 10:48 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 29 January 2006 - 11:04 PM

Posted 29 January 2006 - 11:15 PM
še nekak za silo mi je bilSaškin komad
Posted 29 January 2006 - 11:22 PM

Všeč mi je bil edino komad od Katrinas, imam rada tak stil komadov, so bile kot neke deve, me je očaralo. Samo komad pač ni Evrovizijski, ker je premiren. Samo smo itak spet pihnili mimo, ker letos bo pa na Evrosongu spet nekaj drugega in. Zakaj ne moremo poslat nekaj čist drugačnega, ko pol bi nam pa mogoče še uspelo prilezit iz kvalifikacij

Posted 30 January 2006 - 12:12 AM

Men je pa ta bejba tok huda..kake noge, vau,

Anžejev komad ni nič posebnega..Sašin mi je takoj šel v uho, sam kaj, ko je komisija pač zatrla voljo glasovalcev. V čem je potem sploh point glasovanja..mah, brezveze.
Posted 30 January 2006 - 01:38 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 January 2006 - 07:51 AM
Posted 30 January 2006 - 08:09 AM

Posted 30 January 2006 - 10:28 AM

Ah men pa vodenje sploh ni blo tolk zanič. Bolš to, kot pa, da gledam Mišo Molk gor na odru vso zategneno.
Škof mi je bil najhujši. Revež je mogu cel večer v petkah hodt.

Jordan Belfort
Posted 30 January 2006 - 11:52 AM
To, kar je RTV naredil včeraj, je bla res svinjarija!! Pa tega ne pravim zato, ker mi zmagovalna pesem ne bi bla všeč - pravzaprav se mi je zdela ena boljših na letošnji Emi (na splošno gledano, so bile pesmi zelo slabe, veliko slabše kot lansko leto; glasovno so se najbolj potrudile Maja Slatinšek, Nonika Pučelj, Alenka Godec in Ylenia…od teh je bla meni najboljša Maja; Rebeka in Domen sta imela »kr neki« (po moje sta dosti stavla tudi na plesalca Mišota iz Bara!), Natalija je bla obupna, pa še slab glas je imela, Atomik harminik bi lahko naredili kaj boljšega…, Sergeja zanič, Katrinas bi pohvalila), čeprav mi sicer Anžej Dežan ni ravno pri srcu (pa še na rit me je skor vrglo, ko sem ga vidla s tisto brado!). Po razglasitvi zmagovalca (oz. že prej, ko sem sama seštela glasove) sem bila tako besna, da bi kar vpila. Moja favoritka je bila Saša Lendero (do nje in njene glasbe sploh ne gojim pozitivnih čustev, je pa res, da mi je bila všeč že njena lanskoletna pesem na Emi, njena letošnja pesem pa se mi je zdela najboljša od vseh…ker mi je všeč etno pridih) in očitno je bila všeč tudi ljudstvu, ampak to tako ali tako ni bilo pomembno! Torej je brez veze, da je ljudstvo sploh glasovalo, ker je obveljala volja RTV-ja! Da stvari ne bi bile preveč sumljive, so najprej prikazali rezultate glasovanja preko stacionarnega omrežja, nato glasove žirije in šele nazadnje glasove preko mobilnega omrežja…ta vrstni red so izbrali zato, da ne bi bilo očitno, da so že prej skalkulirali, koliko glasov morajo komu podeliti, da bo zmagal želeni kandidat. In prav zato, da ne bi zmagala Saša ali Atomik harmonik (ki so od ljudstva dobili največ glasov), je žirija dala največje število točk svojemu favoritu, Saški in Atomik harmoniku pa niti ene samcate točke! Zakaj neki?!! Po eni strani mi je vseeno, kdo zmaga, ker s Slovenijo na Evrosongu tako ali tako ni nikoli nič (da ne govorim o lanskem izboru…ko so »naprej porinili« svojega Omarja…pesem mi je bila sicer všeč, ampak po moje ni bila primerna za Evrosong). Po drugi strani pa ni fer, da se RTV tako očitno in nesramno vmešava v te zadeve, »rine naprej« svoje »izbrance« in mu je prav malo mar za to, kar je všeč ljudstvu. Demokracija pa taka! Najbolje, da glasovanje ljudstva kar ukinejo…saj nima nobene teže! Zdaj bom zlobna in rekla, da upam, da se Anžej ne bo uvrstil niti v finale Evrosonga…mogoče bodo potem spoznali, da ta njihova »politika« res ni najboljša oz. da je NIKAKVA!!! Tkole pol ta naš RTV nate**** ljudi…pa še odjavit ga ne moreš brez posledic!!
Posted 30 January 2006 - 12:08 PM
In vsaka čast žiriji, da je imela enkrat glavo na mestu.
Get real!!
Jordan Belfort
Posted 30 January 2006 - 12:23 PM
Rebeka in Domen ... WTF was that? Pravijo, da je od Verbotnove komad plagiat, ampak meni se zdi, da ima komad od Rebeke in Domna identično meloodijo z Domnovim komadom, s katerim je zmagal na MMS (neki s Portorožem v zvezi). Res, poslušte ... jst sploh verjet nism mogla ker je ISTO!!

Saša Lendero! Bog pomagi kakšn komad!!

Katrinas so imele pa res lepo balado, ampak preveč medlo za na takšen izbor kot je Eurovizija. Pa izredno lepe glasove imajo, vse tri.
Aja pa kaj zaboga je obsedno Andraža Hribarja s tistim svojim komadom oz. refrenom? A hoče širni Sloveniji pokazat, da ima govorno napako al kaj (temu se kokr jst vem reče papagajščina, nekteri otroci povsod v besede vrinejo 'pa')? Bi se direkt pogreznla v zemljo, da gre na Eurovizijo komad z naslovom Rapad Tepe Ipi Mapam.

Pa moram še omenit Ylenio, za katero resnično ne vem, kaj je hotela dosežt s tistim sranjem, ki ga je pela ... 'Hokus pokus, trajna na na na'? O kakšni trajni to ona poje?
Tko za moj okus je bil najbolj primeren komad Alenke Godec, Hočem Stran ... udaren, z všečno melodijo in kick ass vokalom ... se je odrezal veliko slabše, kot se pričakovala in sem prav razočarana.
Moram pa pohvalit celotno prireditev, takšne zadeve nam grejo prav očitno vedno bolje od tok. Aljoša Trnovšek in njegov komad o zlomljenem srcu ter Polka Jožek sta nepozabna ... styling prav tako!

Posted 30 January 2006 - 12:31 PM

uh ja, tle sm jst skor s stola dol padla od smeha... ne morš verjet

Posted 30 January 2006 - 12:34 PM

Posted 30 January 2006 - 12:37 PM
Posted 30 January 2006 - 12:39 PM
Brez zamere, nočem bit žaljiva, ampak ... končno ena normalna žirija, tako sranje kot so ga predstavili Atomik Harmonik in Saška Lendero ... nobena normalna žirija jima ne bi dala točk.
Sicer pa ... 100 ljudi, 100 čudi.
Posted 30 January 2006 - 12:43 PM
Ja ok, sam ne morš pa zdej govort, da je vse to RTV zakuhov in žirija.
Ja vsak ima pač svoj okus. In za moj okus si Saša al pa Atomik Harmonik ne zaslužijo niti pike.
Aja btw: Dilema - ful hudi kometarji, se strinjam.

Jordan Belfort
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users