Jump to content

Photo

Ko bom velika, bom ...

• Please log in to reply
399 replies to this topic

#21 beki

beki

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts
  • Interests:dolge debate,potovanja, športnica .

Posted 04 February 2006 - 11:03 PM

jaz sm taka oseba da me pune stvari zanima , rada bi bla detektivka,forenzik al pa pilotka ermm.gif
  • 0
zares prismojeni so tisti, ki ne vedo kaj pomeni verjeti v nekaj kar je težko videti, ali vztrajati pri iskanju nečesa kar je prav zares težko najti ...

#22 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 01:16 AM

QUOTE(beki)
jaz sm taka oseba da me pune stvari zanima , rada bi bla detektivka,forenzik al pa pilotka ermm.gif

kolk si ti stara?
tko ful zgleda kt da mal preveč TV gledaš

IPB Image ... varianta neke "aktualne" stvari.... še mal začnejo JAG spet ponavljat (aja sej ga že) pa bo pol folka hotl delat v vojski kot odvetnik ipd.

drugač je pa delo forenzika precej dolgočasno, ker so večinoma itak v laboratoriju

sej nočem bit nesramna al pa kej... sam ful me to spominja na otroka k pozna 4 poklice, pol so pa fantki "gasilci, policaji", punčke pa "medicinske sestre, učiteljice"

• 0
Posted Image

#23 beki

beki

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 05 February 2006 - 11:45 AM

[quote=Tanjci][quote=beki]jaz sm taka oseba da me pune stvari zanima , rada bi bla detektivka,forenzik al pa pilotka ermm.gif[/quote]
kolk si ti stara?
tko ful zgleda kt da mal preveč TV gledaš

IPB Image ... varianta neke "aktualne" stvari.... še mal začnejo JAG spet ponavljat (aja sej ga že) pa bo pol folka hotl delat v vojski kot odvetnik ipd.

drugač je pa delo forenzika precej dolgočasno, ker so večinoma itak v laboratoriju

sej nočem bit nesramna al pa kej... sam ful me to spominja na otroka k pozna 4 poklice, pol so pa fantki "gasilci, policaji", punčke pa "medicinske sestre, učiteljice"

ne ne gledam preveč televizije, to so pač poklici ,ki so mi všeč če pa tega ne moreš razumet nič hudega
LP :wave:
  • 0
zares prismojeni so tisti, ki ne vedo kaj pomeni verjeti v nekaj kar je težko videti, ali vztrajati pri iskanju nečesa kar je prav zares težko najti ...

#24 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 February 2006 - 12:24 PM

tanjči, kaj je pa narobe s tem, da punčke zrastejo in so učiteljice?! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#25 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2006 - 12:36 PM

Ni rekla, da je narobe ... rekla je, da gre za kliše, tle je občutna razlika. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#26 amy

amy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 05 February 2006 - 12:53 PM

jz bom filmstar...lol...joke... ne mogoče bi bla restavratorka (restavriraš slike pa freske ipd.)... biggrin.gif
  • 0
Življenje je risanje, brez radiranja.

#27 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 02:49 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ni rekla, da je narobe ... rekla je, da gre za kliše, tle je občutna razlika. wink.gif

hvala dilema biggrin.gif

ti mene vedno razumeš IPB Image

• 0
Posted Image

#28 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 05 February 2006 - 03:13 PM

Jst sem enkrat začetek osnovne šole videla Top Gun in potem nekaj časa na smrt želela postati vojaška pilotka. biggrin.gif
Če sem iskrena, se mi zdijo vsi poklici, ki jih je beki naštela ful zanimivi in so tudi meni všeč, ampak če se postaviš na realna tla, kmalu ugotoviš, da v naši preljubi Sloveniji niso kaj preveč perspektivni.
  • 0

#29 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 05 February 2006 - 03:37 PM

Oblikovalka, fotografinja ali novinarka imela bom 2 hiši; eno v Braziliji, drugo v Kaliforniji. V Londonu pa ogromno stanovanje. Gisele bo moja žena. Skupi bova hodili surfat in igrat kitaro. Potovali bova po svetu in imeli svoje zasebno letalo, pili bova caipirinho in jedli burek, ter sodelovali na dobrodelnih prireditvah. Včalnjeni bova v tralalalalala3. Vse to, ko bom velika ... biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#30 beki

beki

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 05 February 2006 - 09:01 PM

QUOTE(noelle)
Jst sem enkrat začetek osnovne šole videla Top Gun in potem nekaj časa na smrt želela postati vojaška pilotka. biggrin.gif
Če sem iskrena, se mi zdijo vsi poklici, ki jih je beki naštela ful zanimivi in so tudi meni všeč, ampak če se postaviš na realna tla, kmalu ugotoviš, da v naši preljubi Sloveniji niso kaj preveč perspektivni.

se strinjam s tabo . in sem na realnih tleh,glede kriminalistike se še da nekaj na FPVV, glede pilotsva pa je zelo težko in se tega zavedam.moj stric je pilot ,ker si je to res želel mu je uspelo.
  • 0

#31 Tajgerka

Tajgerka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 06 February 2006 - 10:02 AM

Jaz pa sem si vedno zelela bit gledaliska igralka, ko sem z ocetom hodila po sluzbi in sem si noro zelela, da bi jaz stala na odru in igrala. Ni mi usplelo oz. se zelje spreminjajo in zgleda sem imela premalo ambicij da bi se spustila v to. Vem, da so v osnovni soli vse sosolke govorile, kako bodo nekoc uciteljice, jaz pa nikoli. Sedaj pa bom glede na studij dobila naziv profesorice, ucit pa si vseeno ne zelim. Aja pa moja zelja je bla se, da bom nekoc direktorica necesa pac...to se bo mogoce uresniclo! 8) Hec...ne vem kaj me se caka in v kaj se bom spustila.
  • 0

#32 TejaF

TejaF

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 158 posts
  • Interests:glasba

Posted 08 February 2006 - 01:01 PM

ko bom velika...no lahk rečem starejša, ker velika sem dovolj, bi rada imela 3 otroke, da dvignemo nataliteto smile.gif (seveda če bo dovolj sredstev in moški, ki bi to omogočil smile.gif) po poklicu pa prof. razrednega pouka, zadnje mesece pa me zanima DEFEKTOLOGIJA oz. LOGOPEDIJA.

Ali morda katera to študira??? Imam nekaj vprašanj v zvezi s študijem, pa bi bila zelo vesela, če bi me katera kontaktirala na ZS....PROSIM!

Drugače pa bi rada uživala...Dokler pa ne bom dovolj velika, pa bi pela kakšne beck vokale... pri kakšnem glasbeniku..To si res želim... ZELOOOO... Muzika no.... tongue.gif
  • 0
...:::Najtežje je gledati nekoga, ki ga ljubiš, vendar ljubi drugega:::....

#33 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 08 February 2006 - 01:35 PM

Ko bom velika bom kriminalistka pri CSI ali pa tajna agentka pri CIA. :blob: :la: :mrgreen:
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#34 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 February 2006 - 03:02 PM

QUOTE(Tajgerka)
Vem, da so v osnovni soli vse sosolke govorile, kako bodo nekoc uciteljice, jaz pa nikoli.
Sedaj pa bom glede na studij dobila naziv profesorice, ucit pa si vseeno ne zelim...

Kot bi jaz to napisala.. blink.gif wink.gif
  • 0

#35 kika

kika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 09 February 2006 - 10:37 PM

Bo malo čudno, a vendar....
Blazno si želim delati nekaj v vrtnarstvu, sajenju, gojenje zelenjave in sadja, biološko pridelavo hrane, fizično delo...v naravi.
Želim si, da bi lahko bila kmetica, živela na kmetiji in se ukvarjala in preživljala samo s temi deli, tudi sedaj je to moj hobi in stvari zelo obvladam.

Dejansko pa delam v igralništvu, na zanimivem, zelo željenem del.mestu, z res nadpovprečno plačo, a vseeno...
jaz bi bila kmetica, a ironija-tega si ne morem privoščiti!

Pa razumi ti ljudi!!

IPB Image
  • 0

#36 x.puppa

x.puppa

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 25 February 2006 - 06:32 PM

Medicina nekje v tej smeri, kardiolog, al pa psihiater smile.gif
  • 0

#37 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 25 February 2006 - 06:49 PM

lepa in bogata biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#38 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 February 2006 - 08:08 PM

DiLeMa DiLeMa lahko nekaj vprašam ? Nevem pod kero temo bi vtaknila bom kr tu ..

Zanima me, če si ti 1. letnik faksa že al greš komaj ... kr meni se dozdeva da ti že študiraš - novinarstvo .. al ne ?
  • 0
Viens, reste ici!

#39 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 03 March 2006 - 02:55 AM

Ko bom velika bom uspešan poslovna ženska. tongue.gif twisted.gif
  • 0

#40 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 03 March 2006 - 07:48 AM

QUOTE(beki)
glede pilotsva pa je zelo težko in se tega zavedam.moj stric je pilot ,ker si je to res želel mu je uspelo.

Strojni faks...pa kake veze v AA da pridobiš štipendijo...vmes pa čimveč naletet na športnih letalih, kjer se vsako leto vršijo tečaji kjer vidiš ''za kaj se sploh gre'' pri vsej stvari smile.gif Si že kdaj letela? Veš kaj o letalstvu? smile.gif

Sicer je pa res zelo težko...samo osebno poznam eno vojaško pilotko ki je trenutno na helikopterju, civilnih pa kar nekaj...

G
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users