Šole tujega jezika
Posted 12 January 2006 - 09:27 AM
Posted 12 January 2006 - 10:46 AM

rea: jasno, da sem nardila izpit. in to z odliko!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2006 - 11:48 AM
A pa je to tist certifikat,k so pol full ene ugodnosti...al kaj je že,no s tem certifikatom?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 January 2006 - 02:26 PM

Vem, saj zato sem te tudi vprašala, ker sem tudi sama 'lovila' na tistem koncu.

Ma ne, zanimalo me je, ker od večine ljudi, ki so bili v Belgiji in jih poznam, ni bil noben na flamskem delu, vsi so šli na francoskega. Pa se mi je zdelo zanimivo, da še nekdo ve, kaj je flamščina.

Posted 12 January 2006 - 02:33 PM
A pa je to tist certifikat,k so pol full ene ugodnosti...al kaj je že,no s tem certifikatom?
rea, to sem delala kaj vem, leta gospodovega 2002 menda. verjetno so se cene spremenile zdaj. najdi na netu kak test in ga reši, potem te na jezikovni šoli uvrstijo v skupino za tebi primeren izpit. mislim, da se to da delat tut na british council, mal prečekiraj www. ti certifikati so mednarodno priznani, jaz mam narjeno najvišjo možno stopnjo po tem sistemu in grem lahk v tujino učit angleščino. ne vem, o kakih ugodnostih ti zdej govoriš .... ta certifikat ti pove, kako znanje angleščine maš. preverja se speaking/listening/writing/slovnica.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 12 January 2006 - 03:38 PM

Hehehe...Skoro sem krepnila od smeha, jst tud tako nekako znam Nemščino, čeprav sem v OŠ obiskovala dodatno še ta tečaj poleg ANJ, v SŠ sem jo tud mela- vendar zelo zasovražila zarad profesorce...
Zanimivo pa mi je to, doma mi včasih povejo pe kako zgodbico, ko sem bila majhna sem se baje z babico pa mamo pogovarjala v nemščini in ko smo šli v trgovino so se vedno ljudje tak obrnili pa se čudili da znam tako lepo nemščino...Takrat se je malo ubadala z mano babica, samo zdaj kar znam je pa itaq samo to, da če se izgubim se znam znajt.
Enkrat ko smo šli v Avstrijo, 4 frendi pa smo nekje zalutal pa so se tak prerekali kdo bi stopil ven in strica vprašal kam moramo jit, tako da sem na koncu jaz besna stopila iz avta in s svojo polomljeno nemščino izvedela kam je potrebno it...
Drgač pa imam full željo se učit španščine...
Posted 12 January 2006 - 04:16 PM
Torej vendar.

Ka pa vem ... a se bova skos sam učila?

Posted 12 January 2006 - 04:37 PM
Torej vendar.

Ka pa vem ... a se bova skos sam učila?

pomoje je tko
najprej delo potem zabava

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 12 January 2006 - 07:26 PM

Odvisno kaj misliš

Geil, ja, schneller, schneller hehehe
Posted 12 January 2006 - 09:22 PM

ugodnost sm mislila-poučevanje-!
Torej,zanimal me je,če se da učit s tem certifikatom,a ne!Pa slišala sm tud,da se ti tud izpiti za angleščino priznajo na faxu,če maš narjen ta certifikat!(?)
Hm..aja,pa zihr ni to tko,da bi oni enga uvrstil v skupino,(oz. tečaj)ki je namenjena za ljudi z 'njegovim' znanjem (recmo nekam ne sredino)in k se tečaj konča,pa da lah piše ta test za certifikat!A ne?Zihr morš,če hočš ta certifikat 'pisat',bit prej v najboljši skupini oz. opravit tečaj v najboljši skupini,ne?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 January 2006 - 11:05 AM

ugodnost sm mislila-poučevanje-!
Torej,zanimal me je,če se da učit s tem certifikatom,a ne!Pa slišala sm tud,da se ti tud izpiti za angleščino priznajo na faxu,če maš narjen ta certifikat!(?)
Hm..aja,pa zihr ni to tko,da bi oni enga uvrstil v skupino,(oz. tečaj)ki je namenjena za ljudi z 'njegovim' znanjem (recmo nekam ne sredino)in k se tečaj konča,pa da lah piše ta test za certifikat!A ne?Zihr morš,če hočš ta certifikat 'pisat',bit prej v najboljši skupini oz. opravit tečaj v najboljši skupini,ne?
jezusmarija, rea, noooooooooo! tri vrste obstajajo: FCE (first certificate), CAE (advanced), CPE (proficiency) - na podlagi testa, ki ga pišeš pred vključitvijo v priprave, te naciljajo v ta pravo skupino. ne moreš ti z osnovnim znanjem it na CPE (lahk greš, na lastno pest in pač fukneš, ne

Posted 13 January 2006 - 08:33 PM

Drugače pa sem sama nadarjena za jezike, tak da če ste nadarjeni razvijajte to dalje!
Aja glede španščine predlagam da gledate mehiške in bote takoj obvladali!

Posted 17 January 2006 - 02:37 PM

pride pa okol 120K vse skupej z izpitom ured...
Posted 17 January 2006 - 04:19 PM

pride pa okol 120K vse skupej z izpitom ured...
jep, sterling! nism se prej spomnila. js sm mela tut pri njih priprave. kter izpit si pa delala?
Posted 23 January 2006 - 05:41 PM

pride pa okol 120K vse skupej z izpitom ured...[/quote]
jep, sterling! nism se prej spomnila. js sm mela tut pri njih priprave. kter izpit si pa delala?
CAE
hotla sm na zadnga it, k sm mela dost pik tm pr unmu testu k ga rešiš predn grem splohu tečaj, pa ns je blo premal tko da sm šla po ltega delat.. mogoč drug let pol še zadnga

Posted 04 February 2006 - 10:59 PM
Posted 07 February 2006 - 09:57 AM

Vem da enkrat sem gledala Zaliv ljubezni in ja vem da se kar veliko naučiš iz teh nadeljevank, ampak po pravici povedano ko enkrat gledaš se mi zdi da te malo tudi zasvoji, poleg tega pa še mislim, da malo poneumljajo ljudi.
Sem pa si nabavla CD za učenje od firme Auralog "Tell me more" Spanish, pa moram rečt da sem zaenkrat še kar zadovoljna, ker se naučiš tudi pisave, je pa res da je najbolje it v državo, katree jezik te zanima, saj tako govorico hitro osvojiš.
Posted 22 February 2006 - 01:26 PM

Posted 22 February 2006 - 02:43 PM

čestitam! 8)
Posted 22 February 2006 - 03:07 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users