Posiliti moškega
Posted 17 December 2005 - 04:22 PM
Dobte si psihiatra, da se vam da o takih neumnostih sploh razmišlat..svašta.
Posted 17 December 2005 - 04:24 PM

Ni važno če začne tip pol nekje na sredini uživat ... posilstvo je spolni akt, ki je izvršen brez pritrditve oz. dovoljenja in to je tudi point ... tip ni privolil ampak je bil na začetku prisiljen v to.
Posted 17 December 2005 - 04:26 PM

Posted 17 December 2005 - 10:58 PM
"Ja seveda se da posilit tipa.. Samo ne od spredaj"

Posted 17 December 2005 - 11:01 PM
\"Ja seveda se da posilit tipa.. Samo ne od spredaj\"

redkvica tole me je pa full nasmejal
Posted 18 December 2005 - 01:20 AM
\"Ja seveda se da posilit tipa.. Samo ne od spredaj\"

redkvica tole me je pa full nasmejal
vzames kol al kako drugo pripravno stvarco in je

tak k so me sosolci prasali kak pa tipa posilit pa sm rekla da če ne gre drgac pa zadej(sej ne da sm to že della ;P sam sosolce mam cudne)
Posted 20 December 2005 - 01:58 PM
Dobte si psihiatra, da se vam da o takih neumnostih sploh razmišlat..svašta.
Meni se pa zdi čisto zanimiva tema ... malo za razmišljat. Zakaj pa bi morali zaradi te teme k psihiatru - to mi pa ni čisto jasno

Sicer pa ... lahko tudi sami predlagate kakšno novo zanimivo temo ..., ki ne bo zrela za psihiatrično pomoč

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 December 2005 - 02:29 PM
Ali to je posiljstvo ali ne?
No približno tak primer sem mislila, ali je to posiljstvo ali ne. Namreč tipi se radi zgovarjajo, da enostavno, ko se jim dvigne, začne druga glava misliti namesto njih (pa če je to pod vplivom alkohola ali ne).
Ali se reče, da je bil v takem ali podobnem primeru posiljen.
Posted 20 December 2005 - 02:33 PM
Enkrat sem brala v časopisu, da je ena mulo punco "posilil" (se opravičujem izrazu v navednicah, ampak jaz si posiljstvo predstavljam drugače), ko sta bila sama v kleti bloka. On se je zagovarjal, da ga je enkrat močno odrinila, drugič samo malo, potem pa se ni več upirala. Posiljstvo je potekalo brez borbe, kričanja ... kakršnega koli upora (razen začetnega odriva).
Na sodišču so pa tožilci ugotovili, da je že sam odriv bil dovolj, da pokaže njeno voljo ... ŽAL to meni ni posiljstvo!!!
Posted 20 December 2005 - 03:20 PM
....
ŽAL to meni ni posiljstvo!!!
Ja.. jaz če ne bi hotela, bi to še kako nazorno pokazala. Zavestne me verjetno ne mogel ...
Se mi pa zdi, da punce res včasih malo pretiravajo.
Enkrat sem tudi jaz brala, da jo je nekdo poslilil kar na žensem WC enega popularnih ljubljanskih lokalov ... jaz pa kadar koli grem na WC not ne morem, ker je toliko lepotičk pred ogledalom. Ne da bi zavpila.
No saj ji je zagrozil, če bo vpila, da jo bo ubil ... s čim z metlico za WC

Ne vem no ... malo za lase privlečene zgodbe kar se mene tiče
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 December 2005 - 05:55 PM
No saj ji je zagrozil, če bo vpila, da jo bo ubil ... s čim z metlico za WC

[/quote]
resna tema ...ubijalski komentar!
ma jaz pa menim nasploh za posilstvo
da mogoče ljudje ki na srečo tega nismo dožvel ( 3x potrkam da nebom) mogoče le ne razumemo vsega
čeprav v polnem lokalu na WCju ko se sploh notr ne da pridet kot praviš kami, je pa tut mal čudn da bi jo tam pa da bi bla ona tiho kot miška pa nben nič vedu o tem ane
Posted 20 December 2005 - 10:30 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 December 2005 - 09:37 AM
Posted 21 December 2005 - 10:26 AM
Pred leti, sem v večernih urah sama šla proti domu.Ulica je bila temna in neobljudena.Par metrov za mano pa je hodil nek tip, že precejšen kos poti.Niti se nisem ozirala na njega, ker se mi ni zdelo nič sumljivega.In potem v najtemnejšem delu ulice me naenkrat zgrabi od zadaj

Najboljša je bla fotrova teorija, da je hotel denar...Yeah, right....med mojimi nogami WTF

Kakorkoli že, solzilec je od takrat sestavni del moje opreme, tak kar iz preventive

Posted 21 December 2005 - 01:31 PM
Pred leti, sem v večernih urah sama šla proti domu.Ulica je bila temna in neobljudena.Par metrov za mano pa je hodil nek tip, že precejšen kos poti.Niti se nisem ozirala na njega, ker se mi ni zdelo nič sumljivega.In potem v najtemnejšem delu ulice me naenkrat zgrabi od zadaj

Najboljša je bla fotrova teorija, da je hotel denar...Yeah, right....med mojimi nogami WTF

Kakorkoli že, solzilec je od takrat sestavni del moje opreme, tak kar iz preventive

pizda,pacienti
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 December 2005 - 02:54 PM

Posted 26 December 2005 - 09:11 AM

Jap, čisto verjetno...Ma ne morš verjet kaki debilni izrodki hodijo po svetu!

Posted 26 December 2005 - 01:02 PM
Posted 26 December 2005 - 04:18 PM
Ne vem, če se strinjam s tem. Namreč, tudi ženska se lahko z določenimi dražljaji navlaži, četudi se noče. In tako tudi tič z določenimi dražljaji lahko otrdi, proti volji lastnika. Vsekakor se moškega lahko posili - če ne toliko s fizičnega vidika, pa zagotovo s psihičnega.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 December 2005 - 05:40 PM
Ne vem, če se strinjam s tem. Namreč, tudi ženska se lahko z določenimi dražljaji navlaži, četudi se noče. In tako tudi tič z določenimi dražljaji lahko otrdi, proti volji lastnika. Vsekakor se moškega lahko posili - če ne toliko s fizičnega vidika, pa zagotovo s psihičnega.
Ma, ne bi rekla...ko ženska sluti, da bo posiljena, se ji zihr ne bo ovlažila...čeprav se drugače lahko čist na blef. Kvečjemu nasprotno, od strahu se bo osušila. Da bi mi ap en reku, ženska me je posilila...majade. Tut če bi se mu že vstal, ko bi kaka anti njegovmu okusu oz nekdo, ki ga ne mara...skakal po njemu, bi mu tut tkoj padel. Ja, se ga pa da posiliti, v rit. To pa. Drgač pa ....no, vsak ma svoje mnenje, sam jst tega nkol ne verjamem-razen analno.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users