Jump to content

Photo

Darilo za dragega

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#21 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 13 December 2005 - 06:37 PM

Oooh moj bog od bivsega sem vedno dobivala pliseke in pliseke..zdaj ne vem kaj naj z njimi.Rdecemu krizu bi dala..kakorkoli...

Lani mi je fant podaril zokncke,lipgloss(tocno takega sem zelela naslednji dan kupit(wow?), fulll lepe sponke za laseke in bozicka.Nikakor ni mogu mimo vdarit sem nora na kozmetiko,cote in nakit.

Letos ga bom pa kr vprasala kaj si zeli k ni casa za laufanje okol trgovin.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#22 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 13 December 2005 - 09:47 PM

Jst pa vedno začnem razmišljat o darilih že par mesecev prej, da potlej ni vse na hitro. biggrin.gif Vsaj za mojega, ker mu nočem podarit kr neki. Torej, kmalu bova mela obletnico, za kar bo dobil nekaj, kar bom naredila sama (mislim da bo vesel tega darila biggrin.gif biggrin.gif ). Drugače bo pa za rojstni dan, ki ga ima naslednji mesec, dobil eno stvar, ki jo je mislim da samo enkrat omenil, da bi jo rad imel. Ker dosti športa zunaj, mu bom kupila vremensko napravo, ki kaže notranjo, zunanjo temperaturo, vlago, uro, datum, slikco vremena...Bom vidla, če bo vesel... biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users