Oooh moj bog od bivsega sem vedno dobivala pliseke in pliseke..zdaj ne vem kaj naj z njimi.Rdecemu krizu bi dala..kakorkoli...
Lani mi je fant podaril zokncke,lipgloss(tocno takega sem zelela naslednji dan kupit(wow?), fulll lepe sponke za laseke in bozicka.Nikakor ni mogu mimo vdarit sem nora na kozmetiko,cote in nakit.
Letos ga bom pa kr vprasala kaj si zeli k ni casa za laufanje okol trgovin.

Darilo za dragega
Started by
cedevita
, Dec 02 2005 07:19 PM
21 replies to this topic
Posted 13 December 2005 - 06:37 PM
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 13 December 2005 - 09:47 PM
Jst pa vedno začnem razmišljat o darilih že par mesecev prej, da potlej ni vse na hitro.
Vsaj za mojega, ker mu nočem podarit kr neki. Torej, kmalu bova mela obletnico, za kar bo dobil nekaj, kar bom naredila sama (mislim da bo vesel tega darila
). Drugače bo pa za rojstni dan, ki ga ima naslednji mesec, dobil eno stvar, ki jo je mislim da samo enkrat omenil, da bi jo rad imel. Ker dosti športa zunaj, mu bom kupila vremensko napravo, ki kaže notranjo, zunanjo temperaturo, vlago, uro, datum, slikco vremena...Bom vidla, če bo vesel...

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users