Posted 21 August 2018 - 05:01 AM

Posted 21 August 2018 - 11:04 AM
To je zame že poslikava. : )
Posted 21 August 2018 - 02:40 PM
Posted 31 August 2018 - 10:30 AM
Jaz večinoma sledim travel, fitnes, curly, beauty, food blogom oz. Instagram profilom.
jannelleoshaughnessy - kodri
Peeweetoms - britanec, ki se bojuje z neozdravljivim rakom in dokumentira svoj 'boj'
Pixiwoo - kozemtika
Honest Liz here - kodri
Em Henderson - notranja oprema
The stay at home chef - hrana
Adjusting beauty - kozmetika
Gothamista - nega kože
Healthy chef Steph - hrana in fitnes
Caroline Hirons - kozmetika in nega
Sarahs day - fitnes in hrana
Zanna van Dijk - fitnes
Visit Scotland - lepote Škotske
Zoella - kozmetika
[Napoleon]
Posted 24 November 2018 - 11:04 AM
Mrs_angemi, če vas zanima kako dejansko izgledajo poškodbe, žrtve prometnih nesreč, organi... Pazljivo Slika sama, ker dela obdukcije.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 November 2018 - 01:56 PM

Posted 24 November 2018 - 02:20 PM
Uf. Not sure how I feel about that. Vsekakor zanimivo, ceprav ene pa prav zabolijo.
Posted 24 November 2018 - 02:23 PM
Posted 24 November 2018 - 02:36 PM
Meni so bolj grozne odprte poskodbe okoncin, ko kost ven gleda, okrog je pa vse razcefrano. Sami organi so mi manj problematicni za gledanje - najbrz zato, ker jih kot take poznam iz ucbenikov, medtem ko okoncine pac morajo biti brez poskodb. Nekje na vrhu je ena slika nog, ces, kaj se (lahko) zgodi z njimi, ce te zbije avto. Pa ena, kjer moski na prstancu nima vec mesa (in cele kosti), ker se mu je porocni prstan zapel za ograjo in mu je slekel kozo z mesom vred. Au. Za kancerogeno tkivo nisem vedela, da lahko postane nekroticno.
Posted 26 November 2018 - 08:05 PM

Posted 27 November 2018 - 02:03 PM
Ko sem začela s plezanjem sem seveda najprej želela it v steno s prstani na roki, pa je na srečo inštruktor videl in me okregal, mi je potem takoj pokazal slike kakšne poškodbe so, ko kožo dobesedno olupi s prsta, tako da sem si zapomnila za vse večne čase, nikoli jih več nisem pozabila dat dol
Posted 15 October 2019 - 07:52 AM

Posted 15 October 2019 - 10:19 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 October 2019 - 10:57 AM
Posted 15 October 2019 - 11:19 AM
Zdaj je res že povsod tako. Pa na Youtubu, Fb...če pa kakšen izdelek po internetu iščeš ga pa itak vidiš še pol leta povsod med brskanjem. Prav pranje možganov.
Zadnjič sem si po dolgem času eno igro na telefon naštimala (tetris) pa tudi nisem morala v naslednji level brez da prej reklamo gledam. Če pa hočeš brez reklam moraš pa plačat. Grozno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 November 2019 - 06:43 PM
Jaz imam samo barbiinmatic in pa ajdo sitar, vmes sem poskusila cool fotra in cool mamacito pa sta mi bila zoprna, sem hitro skenslala
Posted 19 November 2019 - 07:43 PM

Pablo Picasso
Posted 19 November 2019 - 07:52 PM
Pomojem me je razjezila, ko je enkrat rekla, da porabi celo rolo papirnatih brisack na dan. Kdo bi to naredil, no

Ja, zame slej ali prej skoraj vsak kak greh naredi

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 November 2019 - 08:07 PM

Pablo Picasso
Posted 25 November 2019 - 10:04 AM
Maykica iz katerega področja te zanimajo? Jaz jih (preveč) dosti spremljam, fitneserke, potovanja, kozmetika, kodri, nohti, etc.
[Napoleon]
3 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 2 anonymous users