The Affair season finale.

The Affair
Posted 23 December 2015 - 05:57 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 December 2015 - 09:29 AM
Ja!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 December 2016 - 07:40 PM
A katera gleda novo sezono The Affair? Fucking snoozefest.
Zame bo 19. januar drugi božič, ko prideta nazaj Scandal in How to get away with murder.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2016 - 07:51 PM
Ne, ampak jo bom. Nisem vedela, da je nazaj.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 January 2017 - 07:45 PM
A katera gleda novo sezono The Affair? Fucking snoozefest.
![]()
Zame bo 19. januar drugi božič, ko prideta nazaj Scandal in How to get away with murder.
Pogledala kar je do sedaj ven prišlo. Se strinjam s tabo. Fuk nas bo odrešil vseh težav ja (
Posted 11 January 2017 - 09:41 PM
Pogledala kar je do sedaj ven prišlo. Se strinjam s tabo. Fuk nas bo odrešil vseh težav ja
(
Itak.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 12:54 PM
Posted 23 July 2018 - 10:18 AM
Posted 07 August 2018 - 07:13 AM

― V. Van Gogh
Posted 07 August 2018 - 07:22 AM
Posted 07 August 2018 - 07:28 AM
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2018 - 07:43 AM
Meni je bila tudi tretja sezona dobra. Ampak jaz verjetno gledam skozi svoje oči in svoje izkušnje in vidim precej drugače oz. sem pozorna na druge stvari.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 August 2018 - 07:49 AM
Men je bilo tudi rather unexpected, ful na hitro in sem isto zeljna po seZadnji del The Affair
Tega pa res nisem pricakovala, sploh glede na to, da je potrjena vsaj se ena sezona. Me zanima, kako se bo odvijalo naprej.

Posted 07 August 2018 - 10:05 AM

Posted 07 August 2018 - 12:45 PM
Na splošno mi je The Affair všeč (vse sezone), saj ima pristop Susanne Bier - običajne ljudi postavi v neobičajne situacije in potem se vidijo reakcije. Všeč mi je prikaz različnih karakterjev, njihovih odločitev (ker so nekateri zelo drugačni od mene, včasih težko razumem reakcije - sploh Helen mi je tak primer, kakšen odnos ima s starši … mene razganja zraven, ona se jim pa redko upre; čisto je podrejena).
In zanimivo mi je, kako Cole in Helen nista mogla prebolet razpadlih vez, medtem ko sta Noah in Alison imela stvari bistveno hitreje počiščene. Sploh Alison mi je taka zanimiva oseba.
Prav tako mi je všeč prikaz, da vsak v človeku vidi, kar hoče videt in dve osebi lahko istega človeka vidita čisto drugače. Mi je jasno, da je veliko tudi v odzivih/kemiji med ljudmi in z vsakim človekom smo druga oblika sebe...ampak tukaj so stvari res dobro pokazali.
Pa všeč mi je Colov/Noahov karakter, ko se razum bori s čustvi. Jaz imam precej razumskega razmišljanja in imam zadnja leta večkrat problem, ko se v meni borita za prevlado in ko hočem vse popredalčkat in dobit razumsko razlago … pa ne morem. Enostavno včasih čustva prevladajo in ko ne morem dobit razumske razlage, je problem, saj stvari nimam pod kontrolo in se čisto izgubim - ne razumem sveta, predvsem pa sebe in je zelo neprijeten občutek.
Prav tako mi je všeč prikaz, da ljudje nismo črno belo, ampak včasih sebični in prizadenemo nekoga, ker postavimo sebe na prvo mesto... pa nočeš, ampak enostavno drugače/bolje ne znaš, saj če ne slediš temu, kar čutiš, izgubiš del sebe. Všeč mi je, da se velikokrat igrajo z moralo in družbenimi normami, ki so nam vsiljene.
Tako da jaz res uživam ob gledanju in študiram ljudi, reakcije, dogodke, odzive
Put A Kilt On It!
Posted 08 August 2018 - 09:06 AM
Tudi jaz pogledala 8 del.
Put A Kilt On It!
Posted 08 August 2018 - 03:40 PM
Ja.
― V. Van Gogh
Posted 06 January 2019 - 08:04 AM
Helen mi postaja zelo posebna zenska. Kakor se na zacetku nisem mogla poistovetit z njo, saj je zelo drugacna od mene, ima v sebi neko mirnost in moc, ki jo vedno bolj obcudujem.
Put A Kilt On It!
Posted 04 March 2019 - 09:37 PM
Jaz sem zdaj tu nekje, pri koncu 4. (gledam na TV Slo), vsakič bolj nestrpno čakam na nov del, čeprav je tudi mene razplet/zaplet presenetil. Ni ravno v stilu nadaljevanke, vsaj ne te sezone, ki jo spremljam.
Posted 16 March 2019 - 10:27 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users