Grenko sladko ja, ampak to vidiš, če si pri domačinih. Drugače pa si lahko rečeš kako si je država opomogla, ko vidiš zglancana mesta. Malo pretiravam, ampak vseeno...

Road Trip
Posted 06 November 2017 - 04:15 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 November 2017 - 04:42 PM
Ja ja, se strinjam. Samo saj če hodiš po takih državah je vedno isto s tega vidika, vse je lepo in super, če si turist.
Posted 09 November 2017 - 09:03 PM
Frida, jaz sem tudi ful uživala ob branju tvojih vtisov. Daj začni blog pisat.
Midva imava za spomladi v planu en roadtrip, ampak v kontra smer.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 November 2017 - 01:37 PM
Kaksno pot pa imata v mislih? Napiai, ker me ful zanima.
Jaz sem sla zdaj prvic tako, da se res veliko vozis, je drugace ker si v vsakem kraju le krajsi cas, po drugi strani pa ful vidis, pokrajine drvijo mimo, se ustavljas kjer ti pase. Sredi Romunije nekje sva se ustavila za eno kavo in wc in je blo ful hecno, ker sva za mizo jedla grozdje iz Moldavije, ki je blo ful drugacne oblike, podolgovato. In se je en pijancek usedel zraven mene in smo skupaj jedli, je mel kar mal prevec apetita
Mam pa samo dva cloveka v zivljenju ob sebi, s katerima si predstavljam tako pot, ker ne mores bit 24h na dan skupaj z nekom, s katerim se res ne razumes super. Sem ze trpela na poteh... Jao jao
Posted 10 November 2017 - 05:50 PM
Bom napisala, ko jo bova točno začrtala. Zaenkrat so v planu Nemčija, Nizozemska, Belgija, Luksemburg in mogoče še Francija. Najboljše bi bilo, če bi lahko v Parizu pustila avto in šla z letalom domov.
― V. Van Gogh
Posted 10 November 2017 - 09:14 PM
Aha, sem si predstavljala da gresta do Portugalske
Posted 10 November 2017 - 09:22 PM
Ne, že tako z izjemo Londona skos na jug hodiva. Sept. greva na Sicilijo pa januarja grem v Valencio.
― V. Van Gogh
Posted 10 November 2017 - 09:45 PM
Ooooooo Sicilija, noro dobr! 3kg navzgor bo šlo
Posted 10 November 2017 - 09:49 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2018 - 09:40 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2018 - 10:19 PM
Posted 19 February 2018 - 10:43 PM
Aja, na konkretnem “road tripu” sem bila pa po Skandinaviji, J Francije, Spaniji in Tajskem. Si ne predstavljam, da ne bi planirala

Posted 19 February 2018 - 10:48 PM
Jaz pa ravno obratno kot Ana
Na tem road tripu mi je bilo veliko lažje, da sem imela samo en cilj pred sabo, ne pa vseh 8, ker bi potem morala "gledat na uro". To mi je dalo tudi prosto odločanje glede obstanka, ker ti kakšen kraj potegne in bi bil tam še kakšen dan več. Ponudbe na bookingu je bilo pa kljub zadnjemu trenutku veliko.
Naredi kot sta vajena oz. saj sama vesta že zdaj, kaj vama bolj ustreza.
A Sicilija je še v planu? Reč ja
Ana, a na Tajskem si avto rentala? Jaz sem bila tam pred 12 leti in smo šli čisto na blef vse, z busi naokrog po državi.
Posted 19 February 2018 - 10:52 PM
Frida ne, itak ne. Sem dala zato v narekovanje. Ampak vnaprej sem rezervirala vse letalske karte, ladje in nastanitve.
Posted 19 February 2018 - 10:56 PM
Frida, tezko recem za sept., je se predalec in se lahko se 10x premislim.

― V. Van Gogh
Posted 20 February 2018 - 06:25 AM
Isto na Tajskem, edino da tam nisva bila na motorju

Posted 20 February 2018 - 06:37 AM

Posted 20 February 2018 - 11:01 AM
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2018 - 11:06 AM
Ora, ti si ful vidla no! Pa nic napisala

Posted 20 February 2018 - 11:25 AM
Jina, kam pa nameravata na road trip?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users