Airbnb, Booking & ostale platforme za rezervacijo nastanitev
Posted 25 June 2012 - 03:52 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 June 2012 - 04:21 PM
še eno vprašanje-rezervirala sem eno sobo za tri noči, sena 120 evrov, pol pa še neki dodatki in je pisalo 134. Na potrditvenem mailu pa 179?! wtf?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 June 2012 - 04:29 PM
Posted 25 June 2012 - 04:37 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 June 2012 - 04:39 PM
Posted 25 June 2012 - 04:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 June 2012 - 04:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 June 2012 - 05:16 PM

Za ta security deposit sem videla da moraš pisat ja, a katera ve v kolikem času?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 June 2012 - 08:37 PM
Posted 08 July 2012 - 04:44 PM
Posted 08 July 2012 - 07:33 PM
― V. Van Gogh
Posted 07 September 2012 - 02:04 PM

Posted 07 September 2012 - 02:22 PM
Teh 90€ ki je od sobe + fee ob Airbnb se ti skupaj trže iz kartice, če se v roku 24h nič ne "pritožiš".
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 02:29 PM

Posted 07 September 2012 - 02:31 PM
Ja, pomoje da je mišljena kavcija, in če je tako ji to date na roko in ona vam potem zadnji dan vrne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 02:34 PM
Hvala ti! Danes me ful mede to z MC, ker nisem nič spremljala sproti in sem si želela malo uredit vse skupaj.
Posted 07 September 2012 - 02:37 PM
Ampak očitno kar trgajo iz kreditne in zadržijo pri sebi, po 24h urah bivanja pa njej nakažejo. Lahko katera potrdi?
Najbrž bo res tako, ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 02:53 PM
Znesek security deposita dobiš nakazan nazaj 2 dni po odhodu, ko si že doma.
― V. Van Gogh
Posted 07 September 2012 - 02:59 PM
Posted 07 September 2012 - 03:08 PM
Tukaj pa piše o security depositu.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users