Jump to content

Photo

True Detective (2014)

HBO serija nadaljevanka drama kriminalka

• Please log in to reply
147 replies to this topic

#21 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24702 posts

Posted 21 February 2014 - 09:39 AM

Meni je pa oduren, ze nekaj let. Prav neverjetno se je pogrsal, ko je bil mlad, je bil prav ceden.

v tej vlogi ga še ne poznam. Je pa res, da tudi meni vloga ogromno naredi. Lahko je totalno brez vezen tip, ob dobri vlogi je pa jebozoven.

Pa obožujem njegov južnjaški naglas. Pa mi drugače full ni všeč, pri njem mi je pa zakon.

Kje gledate nadaljevanko in ali ima mogoče vsaj ANG podnapise?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#22 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 21 February 2014 - 09:57 AM

Torrenti so na PirateBay-u (BS player ti zraven avtomatsko poisce podnapise v poljubnem jeziku, ce zelis in so na voljo; anglescina je definitivno med njimi). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#23 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 February 2014 - 10:05 AM

Jaz potegnem iz torrentz, podnapise posebej snamem na podnapisi.net - gledam z angleskimi.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#24 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24702 posts

Posted 21 February 2014 - 10:49 AM

hvala!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#25 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2014 - 07:38 PM

578959659819760726701348.jpg

Fantastičen citat, s katerim se seveda strinjam. :)

• 1
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#26 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 21 February 2014 - 09:09 PM

Meni je on dober le v tej nadaljevanki. Prej mi ni bil sicer grd, ampak v kombinaciji s pronicljivimi komentarji, ki jih ima (tisti ob tistem šotoru, ko poslušata pridigo mi zmagajo) mi je izjemno seksi. Inteligenca je seksi :D

Ja, je, če tip ni grd. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#27 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 February 2014 - 09:01 AM

Tisti komentar ob šotoru je bil res neprecenljiv. :evilgrin: Pač nihče ne bo razcepil atoma, hehe.  :evilgrin:

Včeraj sem pogledala 4. del, čaka me še 5. Meni je Rust full všeč, tudi karakterno.

995519601361776572500199.png

Zanimivo mi je bilo, kako je dejansko Marty izpadel kot tisti 'slab' (varanje žene s tisto 'crazy pussy', kot je rekel Rust). Me prav zanima,

kako se bo zgodba razvijala naprej. Peti del me še čaka, bi mogoče že malo špekulirale kdo je morilec? 

107556535527280200719050.jpg

123942565631957441005316.jpg

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#28 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 February 2014 - 09:15 AM

Kje gledate nadaljevanko in ali ima mogoče vsaj ANG podnapise?

Slovenski podnapisi. Čeprav ti priporočam angleške. 

• 0

#29 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2014 - 05:11 PM

1012545_656382207737123_718656262_n.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#30 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 22 February 2014 - 08:40 PM

Kinky, si že pogledala zadnji del?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#31 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 February 2014 - 09:01 AM

Pogledala sem 4, čakata me še 5 in 6, pokomentiram, ko pogledam. :)
  • 0

#32 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 February 2014 - 12:21 PM

Jaz sem pogledala vse dele (5, šesti pride jutri) in nimam nič pametnega na zalogi, da bi lahko špekulirala o morilcu. : (

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#33 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 23 February 2014 - 12:39 PM

Po moje se bo še vse obrnilo. Upam, no :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#34 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 February 2014 - 12:55 PM

Jaz tudi mislim (in upam), da nas čakajo šokantna presenečenja!

• 0

#35 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 23 February 2014 - 05:08 PM

:yes:
  • 0

― V. Van Gogh

#36 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 24 February 2014 - 05:36 PM

Ste že gledale 6. del?

• 0

#37 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 February 2014 - 07:10 PM

Ne! Ssshh!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#38 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 24 February 2014 - 07:38 PM

Jaz sem. Zanimivo je, se mi še nič ne sanja.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#39 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 24 February 2014 - 07:47 PM

Tudi 2. sezona bo, ampak druga zgodba in drugi igralci. :)

• 0

― V. Van Gogh

#40 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 24 February 2014 - 07:53 PM

<_< Matthew ali noben!

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users