Jump to content

Photo

Vikings

• Please log in to reply
36 replies to this topic

#21 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 06 May 2014 - 09:39 AM

Joj ne. Kot Ragnar je neprimerljivo boljši.

Sva pa z mojim čist noter padla,zdej sva se malo ustavila,da nama ne bo prehitro delov zmanjkalo.Jaz sem čisto navdušena nad to serijo,res mi je dobra.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#22 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 15 May 2014 - 12:32 PM

Meni je tale Lagertha vedno bolj huda(kot lik) in mi gre tista Aslaug prav na žice,pa še grda mi je.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#23 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 29 May 2014 - 10:34 AM

bd79f389e9548085cce30550.jpg

• 0

#24 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 21 February 2015 - 02:32 PM

Nova sezona je zunaj!  :woot:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#25 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 February 2015 - 02:44 PM

:w00t2:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#26 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 05 April 2015 - 07:13 AM

A sva z Immortelle edini, ki spremljava? :D

Všeč mi je potek zgodbe, predvsem to, da so se znebili Athelsteina. Mi je šel že pošteno na živce. 

Ragnarjev zakon pa razpada. Upam, da prideta z Lagertho nazaj skupaj (ali da imata vsaj moment). 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#27 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 05 April 2015 - 09:19 AM

Jaz sem pogledala nekaj delov 1. sezone. Ker spada v podobno kategorijo kot Game of thrones, meni ni waaaaw. Saj Game of thrones sem tudi pogledala vse sezone do zdaj, mislim da, ko začnem spremljat, pač spremljam do konca, padem noter. Zgodovinske/fantazijske tematike me ne pritegnejo tako zelo, zatomi tudi ti dve seriji nista tako zelo všeč kot katere druge. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#28 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 09 April 2015 - 03:14 PM

Jaz tudi še gledam, ampak mi ni več tako zanimivo. Ragnar mi je čisto zvodenel, obnaša se kot en pubertetnik in njegova zgodba je dolgočasna. Hvalabogu se z ostalimi dovolj dogaja, da je še gledljivo. 

Jaz upam, da Ragnar in Lagertha ne bosta več skupaj, se mi zdi ona predobra za njega. V bistvu mu sploh nobene ne privoščim, ker je tečen. Naj najprej pred svojim pragom pomete.

Sem bila pa tudi jaz vesela napredka v Floki/Aethelsthan zgodbi, ta njun konflikt se je vlekel že predolgo, pa tudi menih se ne more glih vsakih 10 minut premislit, katere vere je. No, vsaj jezusa je našel pred smrtjo.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#29 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 10 April 2015 - 11:15 AM

^ :lol: Se strinjam. 

Tudi s tem, da je Lagerta v bistvu predobra za Ragnarja, kakršen je sedaj. Bomo videli. 

• 0

Bill Bullard

#30 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 19 February 2016 - 05:12 PM

Nova sezona je zunaj!  :woot:

:D Danes je prišel ven 1. del 4. sezone.

• 0

Bill Bullard

#31 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 19 February 2016 - 05:27 PM

Woohoo :o bomo pogledali! Ti si že? 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#32 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 19 February 2016 - 05:39 PM

Pravkar!

• 0

Bill Bullard

#33 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 20 February 2016 - 12:25 PM

Pravkar!

Zelo mi je všeč naveza Lagertha in Kalf. Rollo pa z vsako sezono bolj razočara.

Me zanima, kaj ima Ragnar pripravljeno za Flokija. Aslaug bi pa tepla, res je postala zahrbtna. 

• 0

Bill Bullard

#34 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 30 August 2016 - 03:05 PM

Joj, jaz sem začela gledat in čisto noter padla. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#35 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 30 August 2016 - 04:36 PM

Tudi jaz. :) 

• 0

#36 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 30 August 2016 - 08:27 PM

Jaz komaj čakam novo sezono oziroma nadaljevanje 5. sezone, ki naj bi imela kar 24 delov namesto običajnih 10, čeprav bo verjetno jeseni ven štartala kar 6.sezona - History malo muti, se mi zdi.
Ragnar je še zmeri za dol past, se ga še nisem naveličala. :wub:
  • 0

Bill Bullard

#37 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 01 December 2016 - 08:51 AM

Ven je prišel nov del 5. sezone. 

tumblr_nxtpu0n0Mt1tdy0nco1_500.gif

• 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users