Zagovor diplomske naloge :)
Posted 22 November 2005 - 06:14 PM
Ful sm vesela zate...!!
Posted 22 November 2005 - 07:24 PM

Posted 22 November 2005 - 07:31 PM
PRIDNA SI RES
ČESTITAM "TAMALA"
:thumleft: :blob6: :occasion1: :occasion7: :occasion6: :toothy4:
Posted 22 November 2005 - 10:48 PM
Posted 22 November 2005 - 10:50 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 November 2005 - 10:57 PM

ja to sam zrihtaš... je pa "obvezno" oz. vsi to pričakujejo. Jst sem za zadevo zvedla v petek

Smo pa mel kao za ene 20 folka: 4 šampanjce, vodo in sok, 4 pladnje sendvičev, velko košaro sadja, in 2 pladnja peciva (iz trgovine)... sendviče je pa mami v Mercatorju naročila

Posted 22 November 2005 - 11:09 PM
em..kje pa studiras/si studirala? pa tk me zanima, ce ti je blo fejst tezk pa zaka si se odločla za gradbenistvo?
(js se morm letos nekam vpisat in razmislam o gradbenistvu zato sm tk firbcna)

študirala sem v LJ...
80% folka pravi, da je študij gradbeništva težek (tak je bil rezultat iz ankete). Jst bom rekla, da se mi zdi težek, sam vseen se ga da nardit... očitno

eni izpiti niso težki, velik je povprečnih, sta v vsakem letniku ene 1-2 težka. Sam spet odvisno kaj ti leži. Če se človek ne zna usest in naučit stvari, pol je problem, sam sej je tud na drugih študijih tko.
Za gradbeništvo bom rekla, da mi je d'best ker je ful možnosti zaposlitve. Od diplomantov smo zvedl, da je zaposljivost po 6 mesecih 100%! Je pa samo gradbeništvo takšno, da je ful različnih področij, kjer se lahko zaposliš... projektiranje (bljah), organizacija (gradbišča), inženiring (priprava del in projektov), pol imaš hidrotehniko (urejanje vodotokov, sanacije), promet, stanovanjsko gospodarstvo (na občinah gospodarjenje z njihovimi zemljišči, pripravljanje na gradnje stanovanj (neprofitna, za stanovanjski sklad), skrbet za stanovanja v občinski lasti ipd.), vrednotenje nepremičnin, urbanizem (sodelovanje pri načrtovanju širitve mest in naselij)... mah ful zadev, kot lahko vidiš

so pa prfoksi na faksu ful v redu... seveda so izjeme, sam večina je pa res super... človeška, vedno tam, da jih lahk kej vprašaš itd.

Posted 22 November 2005 - 11:29 PM

sorry rea, najprej sploh nisem vidla

ej najprej defenitivno rabim cajt, da pridem k sebi... od konca julija sem delala kot kreten in se mi ful pozna... tko nima energije, da bi se kej preveč družila s folkom... tko psihično sem zjebana... ene dva tedna bom prbala bit tko na easy 8) vmes bom tko, brez obveznosti mal pospravla po stanovanju (vse stvari od diplome bom skup pobrala ipd.)...
Za službo naj bi bilo pa tako, da pokličem po novem letu, vsaj tko mi je tajnica rekla. No dons je pa iz tistega podjetja, kjer sem delala, moj šef (ne direktor) izvedel, da sem diplomirala... in naj bi jutr poklicala. Ne vem v bistvu kaj nej pričakujem... res ne bi rada šla delat, ker nimam energije, da bi začela z 8-urnim delovnikom in bila pol leta brez dopusta... pomoje bi se mi strgal. Že ob misli na to je grozno, ker bi se sesula

Drugač bi pa do novga leta mal delala, tko da bi lubiju pomagala, ker je isto gradbenik, pa kej bi fotru pomagala... tolk da mel zaslužim. Pa kosila bi kuhala namest bodoče tašče.
tko... sam bomo vidl, kaj bom jutr zvedla... idealno bi bilo, da bi se zmenila, da do novga leta delam sam dopoldne... to bi bilo super

Posted 22 November 2005 - 11:45 PM
tko... sam bomo vidl, kaj bom jutr zvedla... idealno bi bilo, da bi se zmenila, da do novga leta delam sam dopoldne... to bi bilo super

a to v tej firmi,ko si že delala?
A pa drugače si ti v tej firmi delala tudi popoldne,al kako,da si zdj želiš smao dopoldne?
Posted 23 November 2005 - 09:00 AM
Posted 23 November 2005 - 09:59 AM
Posted 23 November 2005 - 02:42 PM

A pa drugače si ti v tej firmi delala tudi popoldne,al kako,da si zdj želiš smao dopoldne?[/quote]
jst sem v tej firmi delal polet (julija), normalno 8 ur na dan... ker nisem diplomirala oktobra, so mi rekl, da me ne bodo letos zaposlil, ampak, da naj jih pokličem po novem letu (ker pozimi ni gradbnene sezone), da se zmenimo za potem (verjetno spomlad enkrat, ko bi blo spet več dela)... dons nisem klicala (ker sem pozn ustala

Tud če bi mi tale reku, če bi prišla delat, bi jih prosila, da vsaj 2 tedna še ne, da pridem k sebi. Edino kar bi se lahko zmenla je, da bi recimo ta cas delala samo dopoldne. To sem mislila

[quote=sonchika]tanjci, šampanjec me je zmotil. A ni zakon, da se v javnih ustanovah ne sme točiti alkohola? Ker ko sem malo gledala te pogostitve, so zadnje čase brez alkohola. Kako je s tem?[/quote]
noben ni nč reku... vsi so pil... tud prfoksi

Posted 24 November 2005 - 12:01 AM

Posted 24 November 2005 - 12:07 AM

A pa drugače si ti v tej firmi delala tudi popoldne,al kako,da si zdj želiš smao dopoldne?[/quote]
jst sem v tej firmi delal polet (julija), normalno 8 ur na dan... ker nisem diplomirala oktobra, so mi rekl, da me ne bodo letos zaposlil, ampak, da naj jih pokličem po novem letu (ker pozimi ni gradbnene sezone), da se zmenimo za potem (verjetno spomlad enkrat, ko bi blo spet več dela)... dons nisem klicala (ker sem pozn ustala

Tud če bi mi tale reku, če bi prišla delat, bi jih prosila, da vsaj 2 tedna še ne, da pridem k sebi. [color=blue]Edino kar bi se lahko zmenla je, da bi recimo ta cas delala samo dopoldne
še ne štekam

Tanjci,a ti si iz celja?
Posted 24 November 2005 - 01:01 AM
hotla sem sam povedat, da ful še ne bi šla v redno sužbo... vsaj ne takoj... zdele bi dva tedna rada imela mir, da pridem k sebi. To je bistvo!
Če bi me ful neki rabil, bi bla pa pripravljena delat samo dopoldne, torej par urc na dan, ker me to verjetno ne bi tolk utrudl... sam to je kr neki... raj sploh ne grem. Hočem 2 tedna miru in pika!

"stecken sie?!"

Posted 24 November 2005 - 01:09 AM
:dontknow:
ne

zmotlo me je full tist ''sam dopoldne bi delala'' ker po tem sodeč sem sklepala,da obstaja možnost dela popoldne
Posted 24 November 2005 - 01:29 AM
lej men ni še noben nič ponudil za delat... ne dopoldne, ne popoldne.
Jst morm jutr poklicat na firmo... pojma nimam kaj bojo rekl, ker smo bli zmenjeni da se slišmo za službo šele po Novem letu. Jst samo vem, da ne bi rada še šla delat, vsaj ne takoj. In to je to. Konc zgodbe.
Da bi delala neki cajta samo doplodne je samo moje razmišljanje, kaj lahko predlagam, če bi rekl, da me takoj rabijo. Ker jst še ne bi šla takoj delat za 8 ur. Če ne štekaš sploh nima veze... jutr povem, kaj sem se zmenila (če se sploh bom kej)

lahko noč

Posted 24 November 2005 - 01:38 PM

Posted 24 November 2005 - 01:47 PM
Da bi delala neki cajta samo doplodne je samo moje razmišljanje, kaj lahko predlagam, če bi rekl, da me takoj rabijo. Ker jst še ne bi šla takoj delat za 8 ur. Če ne štekaš sploh nima veze... jutr povem, kaj sem se zmenila (če se sploh bom kej)

lahko noč

ajaaaaaaaa...šele zdj mi je jasn!!!Ker če človek dela 8 ur na dan je to ponavaid do ene 14,15,16 (odvisno kdaj začneš) in ti ne bi rada do konca delala ampak sam dopoldne,recmo do ene 12h!(v tem smilsu je blo dopoldne!

Posted 24 November 2005 - 01:50 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users