Hja, nikoli nisem upala razumeti zakaj nekdo vara, če ljubi nekoga drugega....JAZ NIKOLI NE BOM VARALA, ker to je podlo.
Vendar.....sem bila tudi jaz šibka in sem varala. In to ne dolgo nazaj, zadevo skušam potlačiti v sebi, ker me je sram in ker mi je žal.
Mogoče se katera spomni, da sva imela s fantom resno krizo letos poleti.
Bila sem sama (brez fanta) na enem žuru in tam sem srečala svojega prvega fanta, debate, pijačke....in sem ostala brez prevoza domov (pravzaprav je 'moj prevoz' on odslovil - češ da me pelje on domov). Bila sem sproščena (beri:opita), vseeno pa žalostna zaradi krize s fantom. Priznam, da mi je neverjetno godilo ko mi je laskal.
Nisva seksala, 'le' nekajkrat sva se poljubila, potem sem zahtevala naj me pelje domov.
Fantu tega nisem povedala in mu niti ne nameravam. Imam ga rada in znjim hočem ostati.
Hočem povedati, da tudi če nekoga ljubiš, ga v trenutku šibkosti lahko prevaraš.
Pričakujem, da me boste napadli, da temu ni tako. Mogoče imate prav. Bila sem prasica in za to ni opravičila.
Michelle je spraševala kolikokrat smo bile me tiste s katero je fant varal: 1x -v tem primeru - je poročen. Zgledalo pa je kot da zanj ni bilo prvič.
Bila sem tudi že prevarana - ampak je vse skupaj mimo. Mislim pa da me zdajšnji fant še ni prevaral - vsaj tako pravi. Oziroma če me je, mi pač ni povedal in me ne boli. Vem da me ima rad (kriza je bila tudi za nekaj dobra

) in mu je več do tega da ostane z mano, kot da bi me prizadel. Tako ali drugače.