Posted 20 August 2012 - 01:49 PM
Posted 20 August 2012 - 01:53 PM

Hja, način spoznavanja ljudi se spreminja, to vemo vsi. Naši starši so se spoznavali na vaških veselicah in sindikalnih izletih, sedaj se pa vedno več ljudi
spoznava preko spleta in preko hitrostnih zmenkov (no, ne vem ravno kako uspešna je ta metoda). Zakaj in kakšni ljudje hodijo na te zmenke? Mislim,
da jih ne moremo stlačiti samo v eno skupino, kot sem se prej pohecala.

Evo, Ančka je dala lep primer in potrdila mojo tezo od prej ... mogoče pa spoznaš prijatelja.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 August 2012 - 01:57 PM
Jaz sem preko takratnega Irca in podobnih klepetalnic spoznala precej ok ljudi, ki so bili s takimi ali drugačnimi razlogi tam gor.
In jaz tudi o tem forumu ne razlagam, saj bi si veliko mojih prijateljev mislilo, da je z menoj kaj hudo narobe, da imam ene "namišljene prijatelje" katerim povem več osebnih stvari, kot njim. Pa v življenju tudi slučajno nisem sramežljiva, tiha, zaprta oseba.
In vsakič, ko grem s puncami ven, se dva dni pri mojem crkljam in se zahvaljujem, da ga imam; ker imam občutek, da so zunaj na preži samo še "bedaki"; pa sem sigurna, da niso.
Res smo si različni in meni se zdi dobra ideja - za tiste, ki iščejo kaj takega.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 August 2012 - 02:56 PM
Si pa tudi mislim, da so verjetno punce na takih zadevah čisto okej, tipi pa morajo biti katastrofalni.
Tipi pa verjetno mislijo, da so tam normalni moški in same ene zmešane ženske

Načeloma se mi ideja ne zdi slaba, zakaj pa ne.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 August 2012 - 02:57 PM
Posted 20 August 2012 - 02:59 PM
Tipi pa verjetno mislijo, da so tam normalni moški in same ene zmešane ženske
Ehe. : ) Ne vem, zakaj bi bile tam kaj bolj ali manj normalne zenske kot moski?
Posted 20 August 2012 - 03:05 PM

Posted 20 August 2012 - 03:07 PM
Drugače pa bi znale te hitre zmenkarije izpasti čisto OK, kot sem rekla, ni nujno, da najdeš partnerja, vseeno pa mogoče lahko
kakšno sorodno dušo, prijatelja, nekoga, ki ima isti hobi kot ti ...
Enkrat ko si malo starejši (recimo nad 30) ti ostane vedno manj in manj priložnosti, kjer lahko spoznavaš nove ljudi, sploh
ko si enkrat v službi. In bi znala biti recimo to ena zanimiva popestritev samskega življenja.Konec koncev lahko vse vzameš
kot zabavo.
Se strinjam, imam enega znanca, ki je šel, star je nekaj čez 30 (šel po 10ih letih narazen s punco, res v redu tip). Najprej se mi je zdela res bedarija, ampak je potem tam spoznal eno fajn punco. Mislim, da se sicer ni izšlo,
ampak sem spremenila mnenje glede tega, da se tam zbirajo sami taki, ki v vsakdanjem življenju ne dobijo partnerja. Prej se mi je to zdelo bolj forsiranje, kot kaj drugega.
Sigurno ima človek, ki ga tam spoznaš, vsaj približno enake želje in pričakovanja, kot ti, drugače pač ne bi bil tam. Možnost spoznat koga takega v vrsti za kruh ali na Petrolu pa je bolj slaba.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2012 - 03:07 PM
Glede "cudnih "starejsih" samskih" - vcasih sem razmisljala podobno kot Kami, ko je spoznala svojega fanta, danes vidim, da ti zivljenje lahko prav na hitro spodnese tla pod nogami in se cez noc znajdes med "cudnimi "starejsimi" samskimi". Torej, nic vec predsodkov.
Za konec se misel moje prijateljice: zakaj bi se morala ti pocutiti kaj bolj obremenjeno s tem, kje si spoznala svojega fanta kot jaz, ki sem ga spoznala .. za sankom?

Posted 20 August 2012 - 03:09 PM
meni tudi ni jasno...to je Michelle rekla
Vem, vem. : ))
Posted 20 August 2012 - 03:19 PM
meni tudi ni jasno...to je Michelle rekla
Saj imate prav, si v bistvu čisto z lahkoto prestavljam, da so tudi ženske verjetno kakšne zagrenjene tečnobe.

Moje mnenje sicer bolj leti na razne internetne strani s tako vsebino (ona-on, frendi&flirt, urgenca - to je šele ogabno), ker pri tej SpeedDating zadevi se navsezadnje moraš predstavit, pokazat in gredo verjetno tja ljudje, ki mislijo resno, je vseeno čisto drugače.
Posted 20 August 2012 - 03:23 PM
S tem, da so tam sami čudni ljudje in zakaj je nekdo pri 30 še samski in da je ziher čuden se nekak ne strinjam. Saj ne veš zakaj je tako. Lahko je tako kot je Jina rekla, šel po 10 letih narazen s punco, pa je drugače ful super fant. Pač razlogov je lahko nešteto.
Jaz sem preko takratnega Irca in podobnih klepetalnic spoznala precej ok ljudi, ki so bili s takimi ali drugačnimi razlogi tam gor.
In jaz tudi o tem forumu ne razlagam, saj bi si veliko mojih prijateljev mislilo, da je z menoj kaj hudo narobe, da imam ene "namišljene prijatelje" katerim povem več osebnih stvari, kot njim. Pa v življenju tudi slučajno nisem sramežljiva, tiha, zaprta oseba.
In vsakič, ko grem s puncami ven, se dva dni pri mojem crkljam in se zahvaljujem, da ga imam; ker imam občutek, da so zunaj na preži samo še "bedaki"; pa sem sigurna, da niso.
S tem prvim odstavkom se ful strinjam. Jaz sem spoznala precej ljudi prek interneta in moj fant jim pravi "namišljene prijateljice", čeprav se zdaj že poznamo v živo. Jaz nikomur ne razlagam o forumu in o tem koliko ljudi sem spoznala ipd. Najbrž bi si mislili da je z mano nekaj narobe, da ne znam navezat stika v živo. Pa ni res, ful sem družabna, ampak mi je tudi internet en način kako koga spoznat.
Pa tudi z drugim odstavkom se zelo strinjam.

Posted 20 August 2012 - 03:23 PM
Posted 20 August 2012 - 03:36 PM
Posted 20 August 2012 - 03:39 PM
S tem, da so tam sami čudni ljudje in zakaj je nekdo pri 30 še samski in da je ziher čuden se nekak ne strinjam. Saj ne veš zakaj je tako. Lahko je tako kot je Jina rekla, šel po 10 letih narazen s punco, pa je drugače ful super fant. Pač razlogov je lahko nešteto.
Tocno tako!
Posted 20 August 2012 - 04:03 PM
na takih zadevah pa se zbirajo samo kaki obupanci, fukfehtarji in folk s črvom v glavi.
Si opisala obiskovalce KMŠja in podobnih zadevščin.

Drugače se pa tudi jaz strinjam, da so pač različni razlogi zakaj je nekdo recimo pri 30ih še samski.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 August 2012 - 04:34 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2012 - 04:58 PM
sej ti je zlo hitro jasno, kdo fejka, men je internet dejting res zakon.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 August 2012 - 05:29 PM
Tako kot ste napisale, ljudje imajo različne razloge, da so samski pri 30ih (kot da je to nekaj slabega?) Jaz tudi poznam par, ki se je spoznal na IRCu in sta danes poročena, pa sta imela nemalo napadanj in predsodkov s strani okolice, češ da "po internetu ni varno" in da tam spoznavaš same čudake. Ergo, nimam predsodkov s takim načinom spoznavanja ljudi, sama bi mogoče v preteklosti tudi kdaj šla za hec, zdaj pa mi to ne diši več.
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 20 August 2012 - 05:54 PM
V bistvu me je že zdaj po malem groza razgovorov za službo in podobnega, ker pač ne poznaš profila tistega, ki te intervjuja, in težko prilagodiš način komuniciranja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users