Mnenje
Posted 10 January 2006 - 12:30 PM

Posted 10 January 2006 - 12:34 PM
Če želite sodelovati nam kar pišite na info@lepa-si.com al na ZS.
lp
Damjan
Posted 10 January 2006 - 06:22 PM

Posted 10 May 2006 - 12:10 PM
kdo mi je poslal okol 8 zjutri zs-ker ga nism dobila,sam na mailu me je obvestil!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 June 2006 - 01:52 PM
Posted 07 June 2006 - 05:58 PM
ce mi pa ena tema ni vsec pa preskocim pa volno.
po moje tuki ze vse prav laufa!

Posted 07 June 2006 - 06:53 PM

:hello1:
Posted 06 October 2007 - 09:22 PM

Posted 06 October 2007 - 09:44 PM
ciara,
pozdrav tudi tebi in dobrodošla!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 October 2007 - 10:27 PM

Jaz bom takole rekla o tem forumu. Prvi je, ki je nekako MOJ

Sodelujem tudi na planetu lepote, ampak bolj berem,pišem skorajda nič.Ženske tam se mi ne dopadejo,in že sam izgled foruma mi je čisto preveč rozast.
Cosmopolitan forum imam zato, da me plehkost nekaterih članic in razna banalna vprašanja in odgovori spravijo v smeh.
Ta forum pa ima vse kar mi je všeč. Je v mojih zemeljskih barvah, punce so neverjetno prijazne, edin forum je kjer za večino punc vem kako jim teče življenje, kaj počnejo,na kater faks hodijo...In edin forum,kjer se mi zdi vredno odgovarjati v praktično vsako temo in mi ni ravno za križe in težave soforumašic. Res ne vem kje ste se take punce najdle, ampak mi nobena ne deluje preveč pošminkirano, preveč egocentrično...VSe ste preproste in zabavne!

Posted 06 October 2007 - 10:31 PM

Posted 06 October 2007 - 10:46 PM
Jaz bom takole rekla o tem forumu. Prvi je, ki je nekako MOJ

Sodelujem tudi na planetu lepote, ampak bolj berem,pišem skorajda nič.Ženske tam se mi ne dopadejo,in že sam izgled foruma mi je čisto preveč rozast.
Cosmopolitan forum imam zato, da me plehkost nekaterih članic in razna banalna vprašanja in odgovori spravijo v smeh.
Ta forum pa ima vse kar mi je všeč. Je v mojih zemeljskih barvah, punce so neverjetno prijazne, edin forum je kjer za večino punc vem kako jim teče življenje, kaj počnejo,na kater faks hodijo...In edin forum,kjer se mi zdi vredno odgovarjati v praktično vsako temo in mi ni ravno za križe in težave soforumašic. Res ne vem kje ste se take punce najdle, ampak mi nobena ne deluje preveč pošminkirano, preveč egocentrično...VSe ste preproste in zabavne!

Se podpišem pod to. Sama sodelujem še na Divi (tudi bolj berem, kot pišem) pa ni niti približeno podoben našemu. Kmalu bosta minili 2 leti odkar sodelujem tukaj, in v tem času mi niti za sekundo ni bilo žal, da sem se prijavila.
Punce, najbolše ste. :**
Posted 07 October 2007 - 12:30 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 October 2007 - 03:00 PM
Dodajam tudi svojo pohvalo temu forumu, sodelujem samo na tem, včasih skočim še na cosmopolinan ali divo, ampak samo berem - nisem niti prijavljena.
Nekatere soforumaše poznam osebno in zanje lahko rečem, da so prečudovite osebe, v živo še bolj kot je to razvidno iz pisanja na forumu. Upam, da vas bom še več spoznala v prihodnje, si res želim.
To je res en moj mali cyber home, kamor vedno rada zahajam, sedaj ko je v mojem življenju prišlo do sprememb pa še toliko raje. Vsaka tolažilna beseda in ko vidim, da nisem sama pri vsem tem - mi zelo veliko pomeni.
Punce (in peščica fantov) - res ste vsi nekaj posebnega!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 October 2007 - 03:42 PM
Isto kot Kinky, lahko tudi jaz rečem, da tole moj e-domek. Z nekaterimi smo se že spoznali na pikniku, si pa želim spoznat še nekaj ljudi, upam, da kdaj.
Posted 07 October 2007 - 04:33 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users