Jaz jih tudi že nekaj časa gledam lepo po vrsti. Zdaj sem na začetku 5. sezone.
Mr. Big je zapustil NY, Carrie je sama (again), Miranda je rodila, Samantha je z Richardom (James Remar), Charlotte pa je ločena.
Se po večini strinjam s predhodnicami. Zakon nadaljevanka. Meni je všeč, ker so načeli teme o katerih se precej malo govori oz. vsaj takrat se še ni toliko (istospolnost, neplodnost, impotentnost, ljubosumje, varanje, razni strahovi ljudi, spolne bolezni, kariera, veliki/majhni tiči, oralni/analni sex, prehiti orgazmi/pomanjkanje le teh,...)
Tudi jaz se zdaleč najbolj vidim v Mirandi, sploh zdaj, ko ima otroka!
(šele zdaj sem ugotovila, da je otroku ime Brady - tako kot se Steve piše

)
Enako kot Kinky, karakterno bi se najbolje ujela s Stevom, a bi raje imela Mr. Biga.
In zanimivo mi je tudi, kakšne malenkosti zdaj opazim: Po 2 letih veze Carrie ni vedela koliko je Mr.Big star. Charlotte se odloči, da bo bo pustila službo in bo gospodinja - za večerjo jesta take away kitajca, Carrie (pri 35ih) nima nikakršnih prihrankov, urejenih financ - živi od danes na jutri,...
In prav tako sem opazila, da imajo dostikrat simpatične tipe, dostikrat pa tudi tipe precej povprečnega videza (ne samo kakšne manekene, lepotce,...)
Aidan mi je bil preveč "popoln" - po domače - copata. Kar mirno je prenašaj vse njene muhe, se prilagajal. Edino, kar mi ni bilo jasno je, da se ona kar na enkrat nikakor ni mogla poročit, on se je pa enostavno moral ta trenutek ... in zato sta šla narazen - brez veze konflikt.
In ena zadnjih izjav, ki me je spravila v smeh do solz:
Carrie: How does Steve's mum looks like?
Miranda (hladna ko špricer): Like drunk Steve with a wig!