SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 25 September 2011 - 08:09 PM
Ja, neprimerljivo... Noomi je dejansko simpatična, kar pa so naredili iz Rooney, je srhljivo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 September 2011 - 08:49 PM
Meni pa Naomi ni preveč simpatična (kar je v tem primeru mišljeno kot kompliment), ampak je dejansko
taka karakterna in inteligentna ženska, medtem ko tista zgoraj pa je smešna in potrebna šamarja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 September 2011 - 09:34 PM

Rooney bo morala pa še veliko čokoladnega mleka spiti, če bo želela konkurirati Noomi.
Pa obrvi so ji pozabili pobarvati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2011 - 05:23 PM

Na tem mestu priznavam, da pogledam ogromno filmov, a žal nisem dobra z besedami in mi ocene ne grejo

Ljubiteljicam dobrih neameriških filmov priporočam brazilski mega uspešnici Tropa De Elite in Tropa De Elite 2 (če katera slučajno, slučajno še ni gledala

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 September 2011 - 07:51 AM
Meni pa Naomi ni preveč simpatična (kar je v tem primeru mišljeno kot kompliment), ampak je dejansko
taka karakterna in inteligentna ženska, medtem ko tista zgoraj pa je smešna in potrebna šamarja.
Kakor sem ujela v trailer, Craig bi celo znal ujet Blomkvista, medtem ko ona nima šanse! Noomi je bila res zakon (hladna, zajebana, sexy), ta je pa samo grda ko smrten greh! Škoda!!!
Drugače tudi jaz gledam precej manj filmov, kot sem jih včasih. Če kaj ujamem na TV, drugače pa bolj serije.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 September 2011 - 09:25 AM
Še malo originalne Lisbeth.

Vidim, da ti je bil Incendies všeč, Kinky

Na tem mestu priznavam, da pogledam ogromno filmov, a žal nisem dobra z besedami in mi ocene ne grejo

Ljubiteljicam dobrih neameriških filmov priporočam brazilski mega uspešnici Tropa De Elite in Tropa De Elite 2 (če katera slučajno, slučajno še ni gledala

ZELO mi je bil všeč Incendies, ostala 2 sem si pa tudi že dol potegnila.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 September 2011 - 11:24 PM
Podgana, se ti še tu zahvalim za predlog Incendies filma,
eden bolj zanimivih filmov, kar sem jih videla! Da konca
ne omenjam. Obema s fantom je bil film izjemno všeč!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 October 2011 - 02:31 PM
Razmišljam, da bi šla danes v kino gledat Lahko noč, gospodična. Je že katera gledala?
Posted 01 October 2011 - 03:08 PM

Posted 01 October 2011 - 03:23 PM
Ja meni tudi, ampak ne vem če sem danes razpoložena za take "težke" filme.
Posted 01 October 2011 - 03:26 PM

Drugače pa izberi kaj lahkotnejšega.

Posted 01 October 2011 - 03:29 PM
Jaz sem zadnjič pogledala The Guard (2011), sem se precej nasmejala zraven.

Edino Katarina Čas je bedna, igra Hrvatico. Ne vem, zakaj tako hvalijo njeno igro, prav drvena je.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 October 2011 - 03:33 PM

Meni tudi IZJEMNO ni všeč, imamo pri nas nekaj res odličnih igralk, ona NI med njimi. Hudiča, saj niti igralka ni.

Vem pa, ker poznam enega režiserja, da se kar sama štuli zraven, in sama teži za vloge (ji ne oni ponudijo).
Pa da ne bo zvenelo, da ne privoščim, ker zelo privoščim, samo ne takšnim kvazi-znam-vse baburam. Na naših tleh je mnogo več res talentiranih igralk in igralcev.
Posted 01 October 2011 - 03:36 PM
Ja, se strinjam, meni nikjer ni bila všeč. Pa v Guardu res slabo izgleda (pa mi drugače ne, sem bila prav presenečena), ful se je hitro postarala, pa lase ima obupne; svetlo rumena slama. :/
― V. Van Gogh
Posted 01 October 2011 - 03:37 PM

Še dobro potem, da se izdaja za Hrvatico.

Posted 01 October 2011 - 03:39 PM
Ja.

― V. Van Gogh
Posted 01 October 2011 - 04:25 PM
Kakor sem ujela v trailer, Craig bi celo znal ujet Blomkvista
To sem spregledala, ja, se strinjam, Craig niti ni tako zelo napačna izbira. I think ...
Posted 01 October 2011 - 04:59 PM
Jaz sem se tako smejala, kot že dolgo ne, res. Mislim da nazadnje tako pri Hangover 1.
Posted 01 October 2011 - 05:00 PM
Fant je to gledal in pravi, da ni glih tako švoh. Mene ne mika preveč ogled.
Posted 01 October 2011 - 05:10 PM
Jaz sem tudi gledala Horible Bosses, nekajkrat sem se nasmejala, ni mi pa blo za umret smešno.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users