Weeds
Posted 17 April 2008 - 07:43 PM
Posted 18 April 2008 - 07:18 AM

Samo res...kakšni karakterji so pa tukaj na kupu zbrani....v bistvu mi Nancy gre še najbolj na živce.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 April 2008 - 06:20 AM
WEEDS fu*king ROCK!

Samo res...kakšni karakterji so pa tukaj na kupu zbrani....v bistvu mi Nancy gre še najbolj na živce.

Če bi bla Nancy moja mama, bi se ji odpovedala. Ta se mi res zdi tk prevč fukjen karakter za relan svet. Isto je z uno, ko mamo igra v Gilmore Girls.
Posted 29 May 2009 - 04:01 PM

Posted 30 May 2009 - 09:40 AM
Ja, sem vidla, se veselim!!
Posted 30 May 2009 - 10:39 AM

Posted 30 May 2009 - 10:54 AM

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 09 June 2009 - 11:39 AM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 June 2009 - 06:44 AM
In moram povedati, da mi je bolj revno vse skupaj, Nancy Botwin mi gre totalno na živce s to svojo vnebozetniško faco in svojim karakterjem - pač vloga, ostali karakterji so sicer svetovni, še posebej mali, pa Andy, pa Celia mi je je tudi huda. Zgodba me pa kar ni noter potegnila, kar ne morem pasti v nadaljevanko. Izgubljam zanimanje.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 23 June 2009 - 10:05 AM
Začela sem z maratonom Weeds, 4. sezona, pač ne gledam vsakega dela posebej, ampak sem se odločila za maraton, ker je itak samo pol ure.
In moram povedati, da mi je bolj revno vse skupaj, Nancy Botwin mi gre totalno na živce s to svojo vnebozetniško faco in svojim karakterjem - pač vloga, ostali karakterji so sicer svetovni, še posebej mali, pa Andy, pa Celia mi je je tudi huda. Zgodba me pa kar ni noter potegnila, kar ne morem pasti v nadaljevanko. Izgubljam zanimanje.

Meni gre Nancy tudi pošteno na K. So pa resda vsi sotali super posrečeni, kar odtehta zadevo.
Mah, ne vem. Nanizanko imam še zmeraj rada (v bistvu je ternutno edina, ki jo spremljam poleg SouthParka

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 June 2009 - 03:06 PM

South Park je super, ja, ampak je preveč tega, jaz bi tudi morala ed začetka gledati. Fant gleda, jaz ne.
Posted 23 June 2009 - 04:03 PM

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 July 2009 - 04:59 PM

Posted 05 July 2010 - 12:24 PM

Posted 14 August 2010 - 09:08 AM
Pa še Nancy mi je postala tako zelo antipatičen karakter, že 4. nisem gledala.

Posted 14 August 2010 - 02:02 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 16 August 2010 - 01:24 PM
Adriane, en del nove sezone Weeds je prišle ven že kar nekaj tednov nazaj, sama sem ga snela, ampak nisem pa pogledala, ali je to že prav 1. epizoda, ali samo kak uvod vanjo. Meni je bla ta nanizanka ena izmed najljubših, zdej je pa tudi meni postala že malo nezanimiva. No, gledala bom vseeno.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users