Lokalne volitve 2010
Posted 10 October 2010 - 06:25 PM
Pablo Picasso
Posted 10 October 2010 - 06:31 PM
Zoki jih je vredu nascal. Rapanje očitno ni obrodilo sadov.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 October 2010 - 06:38 PM
Bi pa volila Popoviča, again and again, itak.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 October 2010 - 06:50 PM

Ja, Zoki in Šrot sta vse nascala BIG TIME.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 October 2010 - 06:51 PM
Jaz nisem šla, ker sem lena, in ker je bilo itak znano, kdo bo izvoljen.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 October 2010 - 06:54 PM

Rada pa bi še omenila samo to, da mi gre kr na bruhanje, ko na FBku berem komentarje, kako je folk blesav, da je izvolil tega in tega. Mislim sori, vsak ma svoje mnenje, demokracija in to. Ni nekdo blesav, ker je volil drugače kot ti. To smo si že v osnovni šoli razjasnili ne ?
Posted 10 October 2010 - 07:07 PM

Posted 10 October 2010 - 07:09 PM
Takšnega razmišljanja ne odobravam. ˘-˘
Popoviča, resno? On je zelo popularen pri vas, ja. Mi ni jasno zakaj.

Ja, Zoki in Šrot sta vse nascala BIG TIME.

Podpis pod oboje.
Šrot me je kar malo presenetil.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 October 2010 - 07:15 PM
Rada pa bi še omenila samo to, da mi gre kr na bruhanje, ko na FBku berem komentarje, kako je folk blesav, da je izvolil tega in tega. Mislim sori, vsak ma svoje mnenje, demokracija in to. Ni nekdo blesav, ker je volil drugače kot ti. To smo si že v osnovni šoli razjasnili ne ?
Ja, PODPIS!!!! Pa naj jedejo govna no, vsi; pismo, pa kje živimo? In take izjave ne sodijo sploh na FaceBook. Pač vsak ima svoje prepričanje, in vsak je volil, kakor je pač želel.
V Novi Gorici ni kandidiral Mirko Brulc, ampak njegova namestnica (SD), ampak bo drugi krog; precej glasov je dobil tudi Matej Arčon (LDS). Pač logično, levica, vedno!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 October 2010 - 07:59 PM
Takšnega razmišljanja ne odobravam. ˘-˘
Verjamem, ampak meni pač dol visi. -) Janko zame ni naredil ničesar omembe vrednega, razen Stožic, in bi ga volila samo zato, ker pač ni boljšega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 October 2010 - 08:04 PM
Tko da zgleda bom mogla še enkrat it volt.
Posted 10 October 2010 - 08:08 PM
Posted 10 October 2010 - 08:16 PM
Fak pol

Posted 10 October 2010 - 08:21 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 October 2010 - 08:25 PM
Ti si za Ruparja? Tega primitivnega, šovinističnega, nasilnega bedaka? Bravo!
Mogla sem, res.
Posted 10 October 2010 - 08:37 PM
Ta ki je zdaj samo drek meša, pa njegove plane je naprej pelal.
Rupar je vsaj direkten, če si slučajno apelirala na razne izjave v parlamentu itd itd itd...
Na koncu pride do tega kar mi je za občino naredu in tale lolek trenutno ni nardiu nč.
Samo vse Ruparjeve napol sklenjene pogodbe je dokončal pa jih "prodal" kot svoje.
Posted 10 October 2010 - 09:03 PM

Posted 10 October 2010 - 09:07 PM

Posted 10 October 2010 - 09:54 PM
Eno je biti direkten (ta lastnost je čisto preveč zlorabljana, ugotavljam), drugo pa totalni bedak.
Tudi na podlagi njegovih izjav in nasploh obnašanja, nekaj vem tako iz druge roke in z njim imam
tudi eno slabo izkušnjo prav osebno. Vse to priča o njegovi gnili osebnosti in menim, da ta človek
ni primeren za takšno funkcijo. Me pa ne čudi, da ima takšno podporo ... zakaj me ne čudi, pa bi
se vzdržala, kot tudi nasploh komentiranja rezultatov. XD To sem še pač mogla povedati, bi sicer
zbolela, saj vemo, kako to gre.

Prasci.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users