Šolske tegobe
Posted 11 May 2010 - 02:54 PM

Posted 11 May 2010 - 03:13 PM
Posted 11 May 2010 - 03:19 PM

Jst sem pa včeri zvedla da sem lahko odlična in me je tok šokiral da še zdej nisem k sebi prišla, haha

Mam pa še za narest plakat + referat za filo (ker przadet prfoks, za eno neumno filozofijo tok teži, k da je najpomembnejši predmet sveta, pri vseh drugih predmetih se lažje zmenim ej, fak!), javit se moram mato da zvišam na 4 (mi sam en procent manjka, tut noče šenkat

After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 08:00 AM
Pa v ponedeljek je poslednji kolokvij na japonščini

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 May 2010 - 08:17 AM
Sm si že naredila načrt kaj bom naredila naslednjo leto: 4 ali 5 izpitov (velikih da ne bo pomote), vpisala se bom na šiviljski tečaj (

Vesela sem, da me pri tem 100000% podpira fant, 100% oči, mami pa ne

Aja... v 1. letnik se nas je vpisalo 160, v 4. letniku nas je samo 75 redne generacije... torej: okol 100 jih je padl v štirih letih. Jih je pa toliko nazaj prišlo (starejši letniki), da nas je zdej 175

Zdej se učim za kolokvij in za izpit konec junija- to moram naredit!
Posted 12 May 2010 - 08:22 AM
Do konca mam 2 semestra, s tem da padla ali ponavljala nisem nikoli, pavzirala tudi ne...
*gre neki gledat v e-studenta*
od vseh izpitov do zdej sem 2 padla in ju potem skupno delala dvakrat.
Do konca mam potem še.... 12 izpitov. Od tega bi tri mogla zdej v maju naret.
Mam probleme s faksom predvsem s tem, da se mi ne da več jebat. Kr je en kup enih drkarij pa zajebantkov s preveč cajta.
Mam še ta semester pa še enga, samo bom že to jesen začela delat na diplomi. Čez poletje si bom poskusla najt temo in izbrat mentorja, da potem v jeseni začnem.
Posted 12 May 2010 - 08:28 AM
Aja... v 1. letnik se nas je vpisalo 160, v 4. letniku nas je samo 75 redne generacije... torej: okol 100 jih je padl v štirih letih. Jih je pa toliko nazaj prišlo (starejši letniki), da nas je zdej 175

Pri nas se je na japonščino v prvem letniku vpisalo 60 ljudi (plus ponavljalci, ki jih je bilo tudi precej), sedaj v tretjem nas je 10

Padla sem pa do zdaj samo en izpit, ki sem ga naredila potem v drugo, ponavljala/pavzirala nikoli.
Meni se tako ne da. Sploh nisem še nič naredila danes, neki googlam, ampak še to bolj tako na pol.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 May 2010 - 08:38 AM

Posted 12 May 2010 - 08:38 AM
Posted 12 May 2010 - 09:09 AM

Pri nas je tukaj tako, ker moramo naredit vse izpite in se ti zelo hiter zalomi, tako da... Ma sj js sm to napisala zato, ker sm js med tistimi 75

Posted 12 May 2010 - 10:04 AM

Ne, sej ne, pač odvisno od šole do šole.
Uf, saj vas je kar dost pridnih tule gor. Jaz zdej malo zase za nazaj računam, kaj in kako... Mnja jebat ga, kar je je, še ene dve leti študentskega življenja me čakata, minimalno... Mi pa sploh ni problem učit se, pa delat naloge in seminarske. Saj se mi ne da, pa kdaj mi gre navzkriž, samo brez faxa mi je pa tudi dolgčas na kubik. Ful sem tak tip človeka, da mu učenje ni problem, pa da moram stalno nekaj delat.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 May 2010 - 10:11 AM

Pri nas pa tega sploh ne gledajo, res ne. Mislim itak mi je mami opravičila pisala, neopravičenih nisem mela, je pa res, da nas je že celo leto v razrednu vedno samo okrog polovica, nobenmu več se ne da

After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 01:08 PM

Včeri sem delala do polnoči in sanjala vse večine in referendume.

Posted 12 May 2010 - 01:26 PM
Posted 12 May 2010 - 01:29 PM

After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 02:19 PM

Posted 12 May 2010 - 05:43 PM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 12 May 2010 - 05:54 PM

Nisem mogla verjet, ko sem dobila test v roke, wooooooo, tako dobro nisem pisla že like pol leta, hahah, meni se je rit smejala. Ampak ena točkaaaaaaaaaa, joj. Eh. Bo že.
Mi je pa dan pokvarila prof. itj, hoče mi zaključit 3, čeprav imam po vseh kriterijih ocene za 4, WTF.

Celo leto se jajcam s fakin matematiko in na koncu leta da mi uspeh zajebe italijanščina, ki jo znam boljše ko profesorica (ok, pretiravam, haha), fakof.

Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users