Dilema-A je velikost moškega orodja pomembna
Posted 11 October 2005 - 08:29 AM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 11 October 2005 - 09:36 AM
no men definitivno je heheheheh
čeprou k sm prvič vidla penis od mojga tipa me je kr mal strah ratal
kam bom tolkšno zadevo dala... no sm se je izkazal da to ni noben problem :-)
Posted 13 July 2007 - 07:46 PM
kaj je vlki? ok, ne z nekimi črnskimi merami.
okrog 20 je že fajn če ma...vsaj meni
aja..pa ne tankega!! ne pomaga da je dolg pa tanek-like svinčnik
Posted 13 July 2007 - 08:01 PM

Bolje predolgo kot prekratko jaz pravim. Pa neka srednja debelina. O cm pa si ne bi upala tule diskutirat, ker nikoli ne merim.

Posted 13 July 2007 - 09:53 PM

Posted 14 July 2007 - 06:18 AM
Posted 14 July 2007 - 07:34 AM

Posted 14 July 2007 - 08:11 AM

velikokrat me pa lulica zna bolet, ko mi pride - ne zdej tko, da potem ne bi mogla 2 dni iz pojstle vstat (me pa včasih noge morilsko bolijo, jih tut skup ne morem dat brez javkanja), ampak čutim kar močno bolečino.
pekoč občutek bi tut jaz povezala s premajhno stopnjo vlažnosti - sej si rekla, da sta se bolj ko ne hecala in sprobavala, a ne. če ne bo šlo drugače, si pa z lubrikantom pomagajta. vsaj na začetku, da bo šlo lažje.
srečno!

p.s.: tut jaz se s cm ne obremenjujem, se pa strinjam z Nilo o tem, da bolje malo daljši kot veliko krajši.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 July 2007 - 06:59 PM
peče najverjetneje, ker ni dovolj vlažna in pol se to na suho drgne in je pol jaao.
taka topa bolečina pa lahko ostane od kakega malo bolj grobega posega

glede doggy stila pa lahko malo na začetku zaboli...pa nežneje začne pol pa je itak tam noter vse elastično in se poštima

mucka mora bit vlažna, potreba mora bit velika, delat pa je treba tak kot obema paše pa ne bo bolečine-če pa bo pa bo verjetna tista prijetna

Posted 15 July 2007 - 12:14 AM

Haha, z mano je tudi velikokrat tako... zadnje cajte čedalje pogosteje, odkar sem na KT. :s
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 July 2007 - 08:39 AM
Posted 15 July 2007 - 12:49 PM
Mene tudi lubrikanti ful pečejo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 July 2007 - 02:18 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 July 2007 - 02:29 PM
drugače pa Tita pravi da velikost JE pomembna, že tisti filing ko ga vidiš, pol pa itak je dosti v glavi, tako da mora bit mašina

Posted 15 July 2007 - 04:42 PM
Velikost penisa je pomembna; prvič ko sem ga imela priliko od blizu videt me je kar stisnilo, češ kako majhen je

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 July 2007 - 04:53 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 July 2007 - 05:17 PM
Sem imela podobne pomisleke kot ti Hevea, ja. Kako bo taka veeeliikaaa stvarca sla lahko vame, haha...ni slo v glavo ne, ampak imamo me nase luletule na sreco zelo raztegljive in prilagodljive ane...
drugace sem pa hotela tudi jaz tuki pojamrat, da me zadnje case isto po odnosu tam spodi vse boli. Ne pece, ampak prav bolece imam, s tem da pa med ni nic kaj pretirano narobe, dobro vcasih me kje kaj spikne, sicer sem pa narajcana, mi pase. Tako da ne vem cemu bi blo to krivo? Ker se mi prej nikoli ni to dogajalo, niti ne po burnih celovecercih, mogoce da je blo malce razbolelo, vendar pa ne tako kot zdaj ko me obvezno boli vsakic po. To je ze tolko motece, da...me tut seksat pocasi mineva. Vem ja, bo treba obiskat ginekologa, me je kr strah da ni kaj resnega...
A bi ta KY gel bil kaj tudi za take primere? Tita?
Posted 15 July 2007 - 05:59 PM
Jaz sem pa za zlato sredino. Če je prevelik, ni OK, premali so pa itak manj uporabni (odvisno seveda od tehnike, samo se mi zdi, da vseeno ne pomaga pretirano).
Posted 15 July 2007 - 06:47 PM
Huh...da bi ble glivice? Ne spomnim se, da bi kaj peklo ful, pa ce je ze kdaj peklo je to bil kratek trenutek res tik po pol pa ni peklo vec. Ker boli pa recimo me tudi se sedaj, ko se premikam, hodim, skratka me skozi ta bolecina spremlja in ni prijetno. Ne vem, ker spolni odnos sem mela pa predvc. pa se to cist nezen. Verjetno je res kako vnetje, ker ni normalno da je prav vsakic tako. Mah...
Posted 15 July 2007 - 08:04 PM
Jaz mam po novem ta problem, odkar sem na KT.
TiTa,
hvala za nasvet, bom sigurno preverila. A prav KY gel se reče?
No, kar se pa tiče velikosti orodja... jaz sem tudi potem v drugo skrajnost... da je boljše malo preveč oz. kot premalo. In seveda je tudi res to... kaj pomaga tipu vlko orodje, če ne zna z njim operirati... oz., kaj mu pomaga, če je profesionalec, če ma smokija. No ja, najboljše je pa, da ma glih ta pravega, pa da ga še zna na ustrezen način uporabljati. =)
Meni grejo najbolj na jetra babe, ki govorijo, da večji je, boljši je... bulšit... ne vem, kateri je v interesu, da ji ga zatlači tja v rebra.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users