Nanizanke, nadaljevanke
Posted 27 September 2005 - 05:48 PM

Posted 27 September 2005 - 06:03 PM

Everybody hate Chris je zelo smešno...sicer govori o njem v otroštvu, Chris Rock pa je pripovedovalec ampak je še zmeraj smešno - sem zadovoljna.
Druga sezona Desperate Housewifes je tudi že zdaj zelo napeta!
Kar se pa reality showov tiče pa me je Apprentice presenetil s tem ko je razdelil skupine na ženske in mošk-----uh jej še bo vroče

Zdaj gledam še drugo verzijo Apprentica in sicer Martha Stuart Apprentice - kjer želi Martha zaposlit nekoga k njenemu časopisu (aja za ostale to je ena izmed najbolj bogatejših žensk v ZDA)
Aja, da ne pozabim še Gilmore Girls- to pa je tak 1A....res letošnja sezona bo zakomplicirana.
LP
Posted 27 September 2005 - 06:12 PM
Posted 29 September 2005 - 10:05 AM

Drugač pa tudi That 70's show, ja, ne vem, kak sem lahko pozabla.

Posted 29 September 2005 - 08:26 PM
ta teden sem dobila. še dva dela ki sta mi manjkala

Posted 29 September 2005 - 08:37 PM

Only fools and horses

Posted 29 September 2005 - 09:07 PM

Only fools and horses

Oooohh yeaaaaahh ... Rodney in Delboy ... tle zraven pa jst umiram ... matr sta hecna!

Posted 29 September 2005 - 09:14 PM
najbol smesn mi je biu tist del... k so rabl enga k bo pelu ladjo..pa ful iscejo enga..pa rece dedek da je on 20 let delu na ladji in vsi ful happy da so najdl enga in grejo gor na uno ladjo... pa zacnejo delat kroge..in pol prasa ne vem a je biu delboy.."kam gremo to,skos se u krogu vozmo..a nis reku da si 20 let delu na ladji" pa pol rece stari "ja sej sm sam sm biu dol v mesalnci"

Posted 29 September 2005 - 10:32 PM

Posted 30 September 2005 - 08:08 AM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 30 September 2005 - 07:20 PM
Lost rulz.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 September 2005 - 08:40 PM
Lost rulz.

.
Yeah! :thumright:

Posted 30 September 2005 - 08:53 PM
Lost rulz.

Yeah! :thumright:
A gledaš na PopTv ali si neučakano, kot jaz, loadaš z neta?

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 September 2005 - 09:49 PM

by:LiLLaNaB
Posted 30 September 2005 - 10:46 PM
Lost rulz.

Yeah! :thumright:[/quote]

.
jenna,a si si že zloudala?hahah,jz si bom tud.kok dalč si pa že pršla?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 September 2005 - 11:05 PM
Ma se mi še loada..... sem pred kratkim ugotovila, da ne bom mogla zdržat tako dolgo..... tako da sumim, da bom začela gledat enkrat ta prihajajoč teden.
.
Posted 30 September 2005 - 11:29 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 September 2005 - 11:43 PM
Ja, probala si bom naštimat tako, da bom vsak dan ene tri dele pogledala. Uh, bo napeto!

.
Posted 01 October 2005 - 09:25 AM
Lost rulz.

Yeah! :thumright:[/quote]

.
Ker trenutno downloadam z neta eno drugo nanizanko, me Lost še čaka, in jo pridno spremljam vsak ponedeljek. Bom pa kmalu začela tudi s to serijo, ker bom verjetno preveč neučakana.

Posted 01 October 2005 - 09:42 AM

moja super sestra
mladi zdravniki
mythbusters
buffy izganjalka vampirjev
gospodinje

pa neki k se ne spomnm naslova ampak so bli trije otroc pa mama bl proti koncu jim je pa umru oči.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users